Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 172

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Hvordan du klar onkel Milton maur farmen

  Kategori: Vitenskap      Visninger: 30

  Kan være lett, kanskje ikke, men jeg skal vise deg min detaljert beskrivelse av klar maur farmen. Så jeg fikk denne maur farmen til jul, men jeg kunne ikke få noen maur til mai til juni så jeg hadde sendt for dem rundt slutten av mai, og fikk dem til slutt juni 22 (de ikke kontanter sjekken snart). Vel, jeg endte opp med å kjøpe utvidelsespakken med litt mat, en vann-mater, en plakat, et forstørrelsesglass, noen maur, maur en morsom bok, og noen andre ting. Trinn 1. Hente din maur Gå til pos.. Fortsett å lese

 2. Intelligent Solar hage-Light - del 1

  Kategori: Arduino      Visninger: 21

  Jeg kjøpte en solenergi drevet hage lys. Solar panel lader batteriene og når det blir mørkt lysene (3 x lysdioder) slå på inntil det blir enten lys på nytt eller kjøre batteriene.Den har en liten mengde intelligens (slår på når det er mørkt av når lyset) men ikke nok! Tid for noen oppgraderinger. : DFirst, batteriene. Kontrollboksen huser batterier, som er tre AA Ni-MH celler. De er 600mAh. (Det er ikke en skrivefeil - seks hundre). Jeg byttet dem ut for tre .7VÂ 1500mAh Ni-MH celler som jeg ikk.. Fortsett å lese

 3. Gjør din egen Egg Weeble rave Toys

  Kategori: Leve      Visninger: 27

  Weebles rave, men de faller ikke. Fleste kan har vokst opp med å spille med Weeble Wobbles eller noen andre roly poly balansering leketøy. Den grunnleggende forutsetningen for leketøy er at uansett hvor du riste disse leker, de alltid ender opp oppreist hver gang. Etter å gå gjennom leftover påske pyntegjenstander, så jeg at de plast påskeegg er perfekt fartøyet for en liten Weeble handling. Starter ut små, testet jeg prøvd å gjøre min egen Weeble. Prosessen var så darn lett, jeg figuren je.. Fortsett å lese

 4. Sette opp en fin skål av farge eller hengende kurv

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 32

  Det er så mange pre sprouted blomster og planter tilgjengelig akkurat nå som det er den perfekte tid for å sette opp alle typer beholdere å beautify vår levende områder. Jeg elsker fargen boller utstilt i butikker for plen og Hage, men de er så overpriced. Jeg besluttet å foreta noen farge boller av mine egne, og for mindre enn $20 (og mindre enn prisen av 1 forhåndslagde farge bolle) jeg var i stand til å gjøre to av mine egne om 10 minutter. Hvis du allerede har Tom Potter, kan ekstra pottin.. Fortsett å lese

 5. En rask måte å lage en fart båten drakt

  Kategori: Halloween      Visninger: 19

  Denne drakten ble designet for å bæres av skolen alderen barn; Det er den perfekte kostyme for skolen spille, Halloween eller kjole opp rundt i huset. Kostyme er laget av slotted papp, noe som gjør det ganske lett å montere og demontere. Fordi det er bare tre brikker, er dette ganske lett kostyme å konstruere. Dette var et skoleprosjekt gjort av niende klasse elevene i New Jersey. Vår jobb var å konstruere et helt prosjekt av slotted papp, slik at vi kunne lære hvordan du gjør et prosjekt, og.. Fortsett å lese

 6. Hvordan å sy en søt sommersolen kjole og gjøre dine egne klæ..

  Kategori: Møbler      Visninger: 31

  Denne nydelige, trendy kjolen ble omtalt i vår "Hver stil har en felles tråd" annonse skal representere en Valley jente titt. Det var inspirert av tegn som Elle Woods fra Legally Blonde og Cher fra Clueless. Kjolen Etterlyser en teknikk kjent som smocking, som bruker en elastisk bobbin til å opprette en ruffled, komfortable, og skjemaet-utrustning bodice. Hele kjolen kan gjøres med bare instruksjonene nedenfor med ingen mønstre, og i tillegg til smocking, vil du lære og hone teknikker som innsam.. Fortsett å lese

 7. gutt forelsket Mashup T

  Kategori: Sy      Visninger: 34

  Jeg er arbeidsledige denne julen. Kjøpesenter er så ut. Online shopping? Out.I har alltid ønsket å gjøre en t-skjorte Mashup så dette ga meg perfekt motivasjon. Og hjemmelagede Christmas-gaver? Du kan ikke slå den.Jeg tok en gutt t fra gode ' ol Seattle Goodwill uttaket og en gamle tanken jeg har slitt til benet; Sleng på en av min bro gammel gutt Scout patcher og * wow * - awesome nye t for en gutt jeg har forelsket på. Nødvendig:): t-skjorter, patch(es), saks og sy maskin eller p og tråden for.. Fortsett å lese

 8. Heis lys uten heis

  Kategori: Gjenbruk      Visninger: 23

  Bakgrunnen for noen år siden alle heiser i en lokal bygning var redone. En venn av meg så alle delene som ble kastet ut og fikk tillatelse til å scrounge. Vi søkte og fant flere elementer av interesse. Det beste som jeg fant var opp/ned-pilene brukes utenfor heisen i hver sin etasje. Jeg bestemte meg for at jeg skal definitivt gjøre bruk av disse piltastene på noen måte. Jeg besluttet å holde det enkelt og bare wire lys for kontroll i en manuell bryter. Jeg gjorde det omtrent et år siden, men fa.. Fortsett å lese

 9. Myk-knappen

  Kategori: Soft - kretser      Visninger: 29

  En myk knapp er eller kan være et interaktivt element som brukes i klær. Den kan brukes til å slå noe på. Denne noe kan være et miniprogram eller en LED eller en handling av en ARDUINO. Det kalles myk fordi den er laget av klut eller annet smidig materiale i motsetning til en vanskelig knapp eller bryter, for eksempel en lysbryter. Fordi du utformer knappen myk selv kan det ta alle slags figurer, fra enkle, som en sirkel eller en firkant til fantasifull liker-bilder av dyr. Du kan også gjør.. Fortsett å lese

 10. Ghetto makro linse

  Kategori: Fotografering      Visninger: 30

  Makroen linser for SLR-kameraer er dyrt. Når du eksperimenterer med rulles opp blader og andre triks jeg kom opp med "Ghetto makro linse" for ca $10 verdt av forsyninger. Du trenger: En 12 Fl. Oz. Red Bull kan, en kameraet kropp dekke for å passe SLR-kamera og en kaste bort kameralinsen. Denne linsen kom fra et loppe marked og var faktisk gratis som det er en del av søppelpost. Det er fra en plast kamera som trolig ikke koste mer enn $15 / 20 $-ny. Du trenger en varm Lim pistol eller noen .. Fortsett å lese

 11. Strikket Bart

  Kategori: Garn      Visninger: 36

  Her er en instructable å lage din egen strikket øvre leppe varmere. Perfekt for fancy kjole og bursdag pressies for menn (eller kvinner). Svært raske til å gjøre, liten strikke ferdighetene som trengs! Ta en titt på noen få bilde av folk på seg de jeg har gjort, stilig eh? Trinn 1. Du trenger... For denne lag du vil behovet: 2-strikke needlesI brukt UK størrelse 4Some woolI brukt noen av en 100 g grå DK ballStuffingI brukes grå følte ment for feltingWool sy needleI brukt en synål med en stor e.. Fortsett å lese

 12. Maknig en didjeridoo fra en christmass treet. Bar ut metode

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 36

  Dette er en grunnleggende leksjon i kjedelig ut en christmass treet.Å ta dette er de fleste comon av ferie avfall og repurposing det for din egen ikke christmas behov. + du kommer til å evicerate et juletre: D, ta alle at christmas hurrarop youve måtte tåle for måneden desember og rive fra hverandre en 8 foten Oppdater, det vil Rens palat av den sachrine sweetness av dette altfor comercial ferie. Som med alle sammenhenger av denne typen er det et bredt margin for feil og ofte er det feil og dis.. Fortsett å lese

 13. MOT Spot-sveiseapparat

  Kategori: Verksted      Visninger: 31

  Vel, skal jeg prøve å gjøre en spot-sveiseapparat som kan bli med to 1.2 mm biter av rustfritt stål ark sammen. Kan komme i gang. Første ting først, verktøy! Min awesome makita 18v batteri drill og det er ganske rart bror, og noen hånd verktøy, veldig nyttig yup. Trinn 1. Forbered din tranny Det er en slew av mikrobølgeovn transformator instructables ut nå, så egentlig jeg ikke burde bry med dette eh? Nei, jeg gjorde det på denne måten... Notater på bildene. Trinn 2. Er den pengeskap? &.. Fortsett å lese

 14. Hvordan du setter opp en Slackline

  Kategori: Overleve      Visninger: 30

  Slacklining er en blomstrende aktivitet som benytter balanse og dyktighet til å gå en linje suspendert mellom to faste punkt. Det kan gjøres i en bakgård, på et universitetsområde, over en canyon og kanskje tusenvis av meter over bakken. Mange mennesker gjør det for moro, andre for atletisk fordelene, og noen for meditative utgivelsen fra livet opptatt. Slacklining er en relativt enkel aktivitet, så lenge du har nødvendige materialer, kunnskapen sette det og tålmodighet til å lære å gå linjen. .. Fortsett å lese

 15. Tilpasse Windows 7: Animert Desktop

  Kategori: Teknologi      Visninger: 48

  OK, er her det. I denne Instructable skal jeg vise deg hvordan du legger til en animert bakgrunn på skrivebordet. Tillit meg etter at du har dette til å fungere det helt vil endre humøret daglig. Her er hva du kan oppnå med denne opplæringen. [Full skjerm Video å vise merknadene] Trinn 1. Å laste ned programvaren Første ting først må du laste ned noe programvare å fungere. Programmet kalles DreamScene. Det to versjoner du kan laste ned, for Windows Vista / 7 brukere besøk denne websiden. På.. Fortsett å lese

 16. Kobber sykkel Fender

  Kategori: Sykler      Visninger: 24

  Dette er en sweetass kobber fender for min sykkel. Min bror gjorde det for meg med en engelsk-hjul og et trykk-break. Jeg hjalp litt, men det meste jeg var opptatt med å ta bilder. Trinn 1. Få din materialer Dette er faktisk stykket for tilbake fender, men vi har ikke gjort det ennå. Det er bare en middels gauge stykke kobber, samme som forsiden. Trinn 2. Trykk-Break Vi trimmet front fender ned til størrelse med pause (den nederste delen av denne maskinen, de to metall platene mot deg). Dere.. Fortsett å lese

 17. Birch bark armbånd, serviett ring, hår tie og andre enkle bi..

  Kategori: Lage      Visninger: 31

  Never er en fantastisk materiale. Ikke bare er det funksjonelle, det er utrolig vakkert. Jeg sammenlignet med min kjære kone til indre Never i et dikt, og hun swooned. Det virkelig er det ganske. Mine venner April og Jarrod slått meg på mulighetene for Never. De er både utrolig kunstnere med naturlige materialer, og de har en praktfull slekt. Sjekk ut deres nettsted http://www.woodspiritgallery.com/ Disse prosjektene er rask og enkel. De krever ikke høy kvalitet-bark kurver og kano gjør. Du .. Fortsett å lese

 18. Hånd loddetråd innebygd pin smd ics som qfn

  Kategori: Lodding      Visninger: 34

  Hva er innebygd pin IC (min periode) Oppdateringspakker, for SMD ICs som QFN, DFN har PIN-koder innebygd til plast kroppen. Så som du plassere IC på synes styret lodding å være vanskelig. hvorfor? fordi u ikke justere KI-pinners ved enkelt som skjuler pins nedenfor. , en liten 10 graders feiljustering vil resultere i bridge av loddetråd. Trinnene utdype kunsten å justere chip og hånd loddetråd perfekt. Lese koblingen nedenfor før du gjør det... Min instructible er inspirert av: http:/.. Fortsett å lese

 19. Te håndkle bestikk Roll

  Kategori: Camping      Visninger: 14

  En praktisk måte å lagre og bære din bestikk, spesielt for piknik og camping angir. Laget av et standard te-håndkle, er det en rask og enkel prosjekt som vil holde alle dine elementer som er lagret på ett sted. Jeg gjorde mitt for 8 kuverter (8 x kniver, gafler, skjeer store og små skjeer), men du kan endre lett for mer eller mindre som kreves (faktisk dette design kunne holde langt mer). Trinn 1. Finn et te-håndkle Jeg hadde en gammel kjøkkenhåndkle som jeg hadde sjelden brukt sitter i Lin sk.. Fortsett å lese

 20. Installere komponenten

  Kategori: Biler      Visninger: 49

  Hvis du eier en Honda Civic (eller Accord) circa n/a '01-'05) du kan eventuelt kjøre inn i problemer med din drivstoff dør ikke åpnes når du skyve spaken. Dette er et felles problem, og minst én person prøver å danne monopol på den. http://fueldoorfix.com problemet er forårsaket av slitasje og tare (rust / sprengning plast) på mellom kontroll spaken og du ledningen som går til døren-latch-mekanismen koblingspunktet. Dette problemet kan bli løst i ca 1,5 timer og for under $3; å unngå en tur til .. Fortsett å lese