Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 173

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. LEGO USB-stasjon

  Kategori: Usb      Visninger: 32

  Jeg laget min egen Lego USB-stasjon, jeg brukte instruksjonene som ianhampton gjorde, her er en link til den. Her er hva jeg gjorde for å gjøre det.Andre opplæringsprogrammer brukes silisium til å fylle innsiden, jeg brukte en 2 del epoxy. Jeg fikk feil, men det fungerer like bra og det er SOLID.COMING SOONI kommer til å gjøre en cap for den. Det kan bli en smerte fordi prøver å justere det opp og fylle det slik at det kan gå på. Trinn 1. Liste over deler og verktøy Deler liste - Cruzer mini U.. Fortsett å lese

 2. Reservere Nutritive forbruksvarer og Absconding

  Kategori: Mat      Visninger: 18

  Vil du gjør deg selv og ta initiativ til å stoppe dolling ut så mye penger? Vil du gjerne vite kunsten å supplere din kosttilskudd inntaket ved å delta i gratis mat re-harvesting i et forretningsmiljø? Som organismer opplever vi alle mennesker disse ubeleilig sult pangs fra tid til annen. Når vi gjør, er det en stor luksus å bli kjøpedyktig inundate våre gullets med nærende matvarer som en haug med gjess blir reared for pate'. Dessverre gjengi maskinismer av verdensøkonomien ofte mat ganske "s.. Fortsett å lese

 3. Han Solo i carbonite sjokolade bar!

  Kategori: Dessert      Visninger: 35

  Dette er en instructable på hvordan å lage din egen Han Solo i Carbonite sjokolade bar! Men med disse grunnleggende instruksjonene du kan gjøre alle slags sjokolade bar eller mold!Så var hva jeg brukte mat grade silikon. Det er mange merker som har forskjellige navn for det.Det er ulike graderinger, kurer, hardheter, (hvor fleksibelt det er) potten liv, (hvor lenge du må arbeide med før det cures) så må du dobbel sjekk hver produkter-spesifikasjoner.Den største forskjellen er at silikon mat er i.. Fortsett å lese

 4. Prank: Mumiens Finger

  Kategori: Maling og humor      Visninger: 44

  Med April Fool's day rett rundt hjørnet er det tid for å gjenopplive disse store pranks fra barndommen. Dette skremte meg dum da jeg var 10 år gammel.Jeg vil lære deg å lage en liten, svært billig "Mammas Finger". Når du viser den rundt, utgjør noen patter om hvordan mumiene egentlig aldri dø hvis sin grav er skadet. I en annen variant nevner du at din far (eller mamma) fungerer i en thrilleren, og siste natt mistet noen en finger i en fryktelig ulykke. Du spørre casually, "Ya vil se det?"Derett.. Fortsett å lese

 5. iTape

  Kategori: Eple      Visninger: 40

  Aqui les dejo una cosa que se meg ocurrio mientras buscaba una solucion lignelse llevar mi iPod Touch con comodidad y de forma digna (aunque nei se si al final quedo muy digno). Se trata de una funda para el iPod Touch realizada con Duct Tape (for homo americana). Yo buscaba una funda ideelle, algo que meg permitiera llevar el ipod no el bolso y que protegiera la pantalla de posibles aragnazos contra los demas filer. Encontre alguna que otra funda no el mercado pero nei meg convencieron del to.. Fortsett å lese

 6. Fullføre hjelm Stereo (hodetelefoner og MP3-spiller)

  Kategori: Motorsykler      Visninger: 67

  Jeg elsker musikk og jeg elsker min motorsykkel. Når du kombinerer to du får ren awesomeness. Å kunne lytte til musikk på sykkelen er avgjørende for lang eller kort rides. Brukervennlighet og tilgjengelighet er en annen krav. Etter bruk av kabler som kommer ned min dress og koblet til min iPhone på en stund, kom jeg til et par konklusjoner. Jeg var ikke i stand til å endre volumet eller stanse midlertidig eller hoppe over spor frem og tilbake. Jeg fikk prøve en temmelig unyttig enhet som er kj.. Fortsett å lese

 7. Spare tid, energi og vann

  Kategori: Mat      Visninger: 20

  Jeg finner noen ting som er slags meningsløst, for eksempel å gjøre senger og vask retter hvorfor gjøre en seng når du bare skal rote det ta sikkerhetskopi igjen neste kveld. Samme logikk for oppvask. Alt som er på rettene er mat, mest av som du allerede har lagt i munnen. Det er ingenting skitne om 'skittene skalene', det er mat. Men din mat utflytende retter får 'skitne' Hvis du lar dem ut for lange og la bakterier osv begynne å leve på den. Selv om dette har aldri vært et problem i min erfari.. Fortsett å lese

 8. Bygge en miniatyr drivhus for $10

  Kategori: Leve      Visninger: 32

  Vil saftig tomater, crunchy cucumbers og honning søt vannmeloner, alt fra hagen din? Vel, det kan ta litt tid, men resultatene er verdt det. I dag, vil vi diskutere plante frø og holde dem i en mini drivhus. Så hva venter du på? La oss komme i gang! Trinn 1. Når du skal starte Du bør starte plante så snart været begynner å bli varm (slutten av vinteren, tidlig om våren). Det kommer an på hvor du bor så være oppmerksom på temperaturen i ditt område. Trinn 2. Hva du trenger Rekvisita: * 5 .. Fortsett å lese

 9. Paraply-Cane-konvertering

  Kategori: Helse      Visninger: 32

  Noen ganger jeg trenger en stokk å hjelpe meg å komme seg rundt på grunn av problemer med ryggen & etappe, og noen ganger jeg trenger en paraply. Men jeg har lagt merke til at jeg sjelden bruke begge samtidig. Tross alt, hvis du starter med begge hendene fulle, hva er du går å gjøre hvis noen hender du en kopp kaffe, eller hvordan kan du forklare et prosjekt til noen Hvis du ikke kan minst flail en hånd i luften! Så, jeg bestemte meg å ta en gamle paraply, og endre den slik at ett element .. Fortsett å lese

 10. Tre Tusenbein Pull leketøy for barn

  Kategori: Barn      Visninger: 43

  Dette er en rask tre pull toy kan du bygge inn noen timer med grunnleggende verktøy. Jeg bygget det for min lille pike første bursdag et par uker siden. Alle kutte, boring og montering av kan gjøres ganske raskt. Vi har også besluttet å male det med noen fancy farger for å gjøre det litt morsommere. Jeg brukte hånden holdt verktøy når jeg gjorde det, men det er sikkert bedre verktøy for det meste av arbeidet her. Men dette er ikke en slik gjør du det på hva verktøy å bruk eller hvordan du bruk.. Fortsett å lese

 11. Lys - en hvordan å lede

  Kategori: Lage      Visninger: 29

  Jeg finner noen ganger at jeg har mye ledig tid på hendene mine. Jeg kom over en butikk (mens besøke noen klienter under arbeid) som solgte stearinlys voks (og noen grunnleggende materiale på candle making) og tenkte "Hvorfor ikke?" Jeg ble fristet (og også sterkt anbefaler at du kjøper hele shebag med stearinlys å gjøre ting), men jeg tenkte til meg selv "jeg virkelig trenger alt denne fyren prøver å selge meg? Hvorfor ikke jeg bare kjøpe ting jeg ikke kan gjøre meg selv, og deretter finne ut.. Fortsett å lese

 12. Giganten flytende Bear Skull drakt!

  Kategori: Halloween      Visninger: 37

  Foreta en hengslet hodet drakt som de som brukes i the Lion King musikalske Trinn 1. Intro Dere kanskje lurer på hvorfor i helvete jeg besluttet å gjøre en gigant bære drakt. Vel sin del av et prosjekt jeg gjør for mine uni-kurs... som illustratør. (Jeg vet som vanligvis innebærer masse tegning, men jeg også liker å gjøre ting, og så vil illustrere som altfor: p)Vi ble gitt en kort del av diktet "tre lite schoolboys vandre i dyrehagen, en big bear hugged en og deretter det var to" og fortalt å.. Fortsett å lese

 13. Redde en vannkanner bort kan

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 35

  Dette er min kones plast vannkanne. Opprinnelige sprinkler hodet sprakk og falt av. Jeg erstattet den med standard PVC-webdeler fra lokal jernvarehandel. Hvorfor bry? De fleste vannkanner jeg fant on-line var metall med priser fra $25 til $50 hver. Jeg gjorde sprinkler-hodet mitt for ca $3.50. Trinn 1. Deler som trengs Røde tall identifisere hver del. Nummer 1 er en 1/2 tommers mannlige adapter. Nummer 2 er 2 x 1/2 tommers ANSI. Nummer 3 er en 2-tommers slip cap. Slip-cap har boret av meg å.. Fortsett å lese

 14. en forbedring til skjulte mp3 i en hoodie

  Kategori: Eple      Visninger: 31

  Jeg var nylig surfer instructables og jeg fant dette http://www.instructables.com/id/E7YBLYRFTSEVYDUMFH/I innså at de var litt opplagt når jeg hadde dem så jeg skjønte jeg ville endre utformingen litt. Hold Husk dette er min første instructable. Konstruktiv kritikk er oppmuntret. med denne versjonen kan du trekke tilbake din hette og hodetelefonene vil komme tilbake med den. Det er også vanskeligere å se. Den eneste ulempen er at hvis du bruker øreplugger som meg, de vil virke litt roligere og d.. Fortsett å lese

 15. Konvertere IKEA Stollet hengende lampe i en bedre bordlampe

  Kategori: Lamper      Visninger: 44

  IKEA'S Stollet lampen har mye går for det: + lagdelte akryl "nyanser" på Nikkelbelagte stål sleekness + 10 halogen-tipped lys innlegg + Kvalitetskonstruksjon. ikke dårlig. Men det har også problemene med: -å være en hengende-lampe -emitting en ganske tøffe lys -noe høy pris -skavanker i akryl fange lyset og bli ganske merkbart Dermed lansert jeg meg selv på et oppdrag å lage en bordstativ versjon av denne lampe som løst problemene ovenfor. Fungerte det? La oss se... Trinn 1. Delene .. Fortsett å lese

 16. Hvordan å sy

  Kategori: Sy      Visninger: 50

  Dette er en instructable som viser deg hvordan å sy. Følg alle trinnene og praksis, og du vil få bedre. Noen kan sy. Merk: Dette er min første instructables, håper du liker det! Trinn 1. Komme i gang. Først må du vite deler av symaskin. Når du bli kjent med delene, vil dette gjøre det enklere for deg å bruke symaskin. Se de vedlagte bildene for alle deler. Jeg vil forklare delene som jeg føler er nødvendig for en nybegynner. Trinn 2. Først er første. Før du begynner å sy med faktiske tråden,.. Fortsett å lese

 17. iTIN

  Kategori: Usb      Visninger: 40

  Denne Instructable viser deg hvordan å gjøre det ultimate lomme på størrelse-verktøyet. Det kan lade ipod, Zune, telefon, GPS eller noe som kan kjøres fra en USB-port. Dens en flash-lys, og en TV-fjernkontroll jammer, som ikke ønsker en av disse høyre? Pluss jeg har nå lagt to 5 mm blå super bright LED for lommelykten og en LED-Tester! VENNLIGST SIZED KOMMENTAR, RENTE OG STEM PÅ FOR MIN INSTRUCTABLES I POCKET CONTEST! takk! Trinn 1. Trinn én, hva du trenger Før du begynner, må du kontrollere a.. Fortsett å lese

 18. Resirkulert Juice veske lunsj Bag

  Kategori: Grønn      Visninger: 98

  Dette er en flott billig prosjektet å gjøre med og for barna før de går tilbake til skolen! De lærer om resirkulering og gjenbruk ting de normalt ville kaste bort og har den ekstra bonusen for å ha noe kult for skolen. Trinn 1. Materialer Du trenger: n/a juice pouches 2. exacto kniv eller kniv skarpe kjøkken 3.-symaskin 4. tråden 5. saks n/a tommer av brutto korn-båndet (opional) 7. 2 tommer med 1 tomme borrelås kategorier (opional) Trinn 2. Samle inn og rengjøre din juice pouches 1. .. Fortsett å lese

 19. Papp øvelse sykkel Laptop-stativ

  Kategori: Helse      Visninger: 26

  Surfe interwebs og får hjertet ditt pumper. Plasser den bærbare datamaskinen på din mosjonssykkel. Du kan kjøpe dyre plast stands, thermoform og lasercut din egen plast modell, bruk metallisk stang lager å bygge en, bruke pvc-rør for å gjøre en eller brolegge utklipp av tre, men hva om du kan gjøre en med papp og Lim? Dette var inspirert av Eric Wilhelm tredemølle desk. Ikke å være infanteri, vi vil ikke gå ved hjelp av et skrivebord, vi ri, og dermed... Dette instructable er for virkelig bi.. Fortsett å lese

 20. 5 Ting å gjøre med varmt stål og ideer for mer.

  Kategori: Metallbearbeiding      Visninger: 64

  Etter puzzlement om hvordan jeg gjorde loop på min kaste kniv instructable, jeg trodde jeg ville gjøre en på ting som kan gjøres med varmt stål. Jeg har savnet noen fordi jeg tror grunnleggende er dekket her. Hvis du vil gjøre en stolpe tynnere, for eksempel, trenger du bare å bruke en svak variant på tegningen ut baren. Hvis du prøver dette litt, du får taket på det. Det bare tingen du må vite er at du endre profilen til baren, men forlater volumet det samme. Du kan slå den i en folie, eller f.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere

need to do my essay for money fast
At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.