Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 172

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Sukkertøy USB-flashstasjon

  Kategori: Usb      Visninger: 25

  Candy er stor. Det er mat for guder. Flash-stasjoner er bra også, skjønt. De holder all vår informasjon og viktige filer. Så hvorfor ikke bli med de to sammen for å gjøre en flashdisk for candy-bar? Trinn 1. Materialer og verktøy Nødvendig materiale: -Flash-enhet -Candy-Bar (ikke få en king size, får en mindre størrelse som funsize) -Styrofoam Verktøy- -Kniv -Liten skrutrekker -Lim Trinn 2. Velg ditt gift Først må du finne sukkertøy som du liker. Kontroller at det er litt større (men.. Fortsett å lese

 2. Upcycled, gjenbrukes og resirkulert glødende klokke.

  Kategori: Lamper      Visninger: 31

  Denne klokken har fikk en ansiktsløs og har blitt transformert til en glødende vegg klokke... Klokken og plast Cola glass var vei til deponi. Jeg har kuttet briller i halv avstands måter bruker en flis så, men du ikke trenger å.Face lift er opp til deg, jeg laget en sjablong for klokken ansikt (en lokal restaurant logoen som er der alle ovenfor kom fra.) Alle elektriske komponenter er EL problemet. Trinn 1. Hva som trengs. Klokke, trenger en side leppe (for å knytte briller til.) 12 plast dr.. Fortsett å lese

 3. Blodig øye-Ball

  Kategori: Ferie      Visninger: 42

  Denne Instructable vil lære deg hvordan å lage en grusomme ser blodig øye ut av noen få enkle materialer og verktøy. Hvis du liker min prosjektet Vennligst Rate det og stemme-takk! Følg med for noen flere flotte prosjekter kommer snart..... Trinn 1. Materialer og verktøy som trengs Materialer: Liten øyeeplet størrelse Styrofoam baller / eller Ping Pong Ball Fiske-streng Varmt lim Fjern pakning Tape Fargede markører / rød, blå, gul Utskrevet kopi av "Terra's Halloween Eyes" http://w.. Fortsett å lese

 4. Harry Potters favoritt Treacle terte

  Kategori: Kake      Visninger: 23

  Vel, så langt som dette blir Harry Potters favoritt treacle terte av alle treacle tarts, som kan være en overstatement. Tross alt, er det vanskelig, dersom ikke likefrem utelukket--å matche mestre av Galtvort hus-alvene eller magisk luften store hallen. Fans vil vite, men at treacle terte er en favoritt dessert av Harry's. Dessverre vet noen i USA deliciousness av denne britiske spandere. Heldigvis, det er ikke vanskelig å gjøre. Trinn 1. Terte Pastry Ingredienser: 2 kopper all-purpose mel .. Fortsett å lese

 5. Hvordan lage en rechargable flash-lys med signal lys fra rec..

  Kategori: Energi      Visninger: 16

  På min instructable vil jeg lære deg på hvor å lage din egen rechargable flash-lys ved hjelp av noen useriøs legging rundt. Det har også en blinkende led at du kan bruke som et signal lys for sykkel eller noe annet... Trinn 1. Trinn 1: Klargjør materialer. Materialene du trenger er: 1. super bright hvite led. prodfejl 4 stk 5 mm 2. super bright blå led blink 1pc 1 cm. 3. motstander (Motstandene vil avhenge beregningen du har kommet opp.) 4. useriøs plast. 5. Fest. 6. li-ion-batteri. .. Fortsett å lese

 6. Alder papir ved hjelp av te

  Kategori: Kunst      Visninger: 21

  Dette er min første instructable så bare med meg som jeg forsøker å putte denne morsomme og enkle opplæringen på skjermen for deg. Jeg gjorde søt te i dag og hadde teposer, så jeg besluttet å alder litt papir før kaste dem i søpla. Dette er hvordan du oppnå at gamle papir-utseende til håndverk og kunst prosjekter. Jeg har selv hørt om folk bruker teposer for å farge stoff.Jeg skal prøve det og komme tilbake til deg på det greit! Alt du trenger er teposer vann papir som du alder. de fl.. Fortsett å lese

 7. Popmusikk ut fotografering reflektor eller chroma key

  Kategori: Fotografering      Visninger: 36

  Da jeg var på store å se hvor mye det ville koste for en annen del av videoutstyr, i dette tilfellet en pop ut reflektor, kunne jeg ikke belive det jeg så. $ n/a for en 3-diameter ett! $300.00!!!! hva!?!?! For en del av reflekterende klut og noen fisk bånd!?? Jeg kunne se alle pengene mine øl forsvinner når det kom til meg i et lysglimt... eller kanskje det var bare en tilfeldig refleksjon fra en av reflektorer på veggen... meh! hva noensinne... Og dermed en ible ble født..... Pop ut reflekt.. Fortsett å lese

 8. Gimli dverg - Herren av ringene Allehelgensaften-Bekostning

  Kategori: Halloween      Visninger: 97

  Etter suksessen med fjorårets Gene Simmons prosjektet var jeg glade for å se hva RavingChild ville komme opp med for Halloween i år. Jeg hadde en følelse av at han besluttet, det ville være interessant, morsomt å gjøre, og utfordre mine ferdigheter for å lage prop. Jeg var ikke disapppointed når han valgte å være Gimli fra Ringenes Herre. Den største utfordringen med denne drakt ville være å gjøre en rimelig nøyaktig utseende Gimli med ekstremt begrensede ressurser til min disposisjon. Dette d.. Fortsett å lese

 9. Sikker hjemmelaget vannresistent test

  Kategori: Verksted      Visninger: 19

  Hvordan gjøre "WR" test å se eller WR enheten. Enkelt og trygt. Vann vil ikke gå inn i enheten! HVIS DU VIL, ALT ER I BILDET, (LETT OG MORSOM INSTRUKSJONER) Trinn 1. Materialer og verktøy Du trenger: En stor Plastflaske (5 eller 8 L eller mer avhengig av størrelsen på enheten) Vann (bedre hvis det er destillert, for å forhindre hendelser) En luften pumpe med stammen (til en økning av baller) En kjepp for å sette inne flasken Enhet/gadged til å teste Gluegun og silicon/termoglu.. Fortsett å lese

 10. Panorering: The Art of Motion i fotografering

  Kategori: Fotografering      Visninger: 28

  Dette er en trinnvis opplæring som lærer hvordan du kan ta panorering skudd med en SLR-kamera. Panorering beskriver handlingen av følgende en flytting utsettes med et kamera for å opprette bevegelse. Sluttresultatet er et bilde med et uskarpt bakgrunnen og en skarp gjenstand. Hva du trenger 1. SLR-kamera (eller noen kamera med en manuell modus) 2. Monopod (kan utelates hvis du har en Stø hånd) 3. å flytte emne Trinn 1. Hvis du setter kameraet til manuell modus Uansett hva slags SLR kamera.. Fortsett å lese

 11. Hvordan du farge tegn manga, anime eller tegneserie digitalt

  Kategori: Kunst      Visninger: 29

  denne opplæringen er om å gi folk grunnlag-verktøy for å fargelegge et tegn for deres manga's eller tegneserier. Hei hvis din gode nok kan du gjøre din egen tegneserie (mye arbeid men alltid morsomt). Jeg vil vise deg hvordan du får spesialeffekter og hvordan du gjør din tegnede rock. Trinn 1. Hva trenger du? for å gjøre dette må du: en tegning (duh) en datamaskin (jeg gjorde dette på en 6 år bærbar PC med 512 ram, dens gamle, men fikk meg ut en masse problemer.) en skanner eller kamera.. Fortsett å lese

 12. Hvordan lage en stift rulle!

  Kategori: Spille      Visninger: 30

  Dette er hvordan å gjøre en veldig søt likevel enkelt å gjøre fargeblyanten rulle. Stift rolls er en flott måte å holde barna fargestifter organisert på farten! De er fantastiske for bil, flyet rides, lege kontorer, restauranter... Min barna elsker dem og jeg vedder på din vilje til å! Trinn 1. Gathering materialer Du trenger tre 18 x 6 tommer stykker av bomull stoff og en 18 x 6 tommer stykke fleece. Også en stripe av stoff som er 11 x 3 tommer og en 9-tommers stykke 1/4 tommers tykke .. Fortsett å lese

 13. Gratis Childrens papp boks Playhouse (Flat-packable)

  Kategori: Barn      Visninger: 17

  Barn elsker en pappeske playhouse. De er vanligvis bygd, spilt med for en ettermiddag og deretter kastet eller forhåpentligvis resirkulert. Denne Instructable viser deg hvordan å gjøre en playhouse som kan lages med bare to sykkel-boksene i omtrent fem minutter, som kan være å flat-pakket for lagring, slik at du kan bruke det igjen og igjen. Trinn 1. Materialer Alt du trenger er to sykkel-boksene. Det er det! Trinn 2. Verktøy Du trenger bare tre verktøy. 1. En målebåndet 2. En kniv 3. En.. Fortsett å lese

 14. Hvordan få en awsome kamp rocket

  Kategori: Rakett      Visninger: 26

  Her vil jeg vise deg hvordan du gjør en stor kamp rakett-dette er min første instructable Trinn 1. Utstyr Du må kamper sissors Clippers (jeg brukte spill workshop clippers) en lettere eller sammenligne til lys rakett med PVA Lim tinn folie noen papir en blyant en bolle et batteri hendene! Trinn 2. Kamp Crushing nå for å få om femti kamper å knuse dem forståelse med din clippers på hodet kamp og bruke clipper for å knuse kamp hodet deretter skulle kamp pulver falle i bollen gj.. Fortsett å lese

 15. Gjøre mobilen dyptgående tønne

  Kategori: Kjøkken      Visninger: 34

  Denne Instructable er en videreføring til å bygge 'Tapp dyptgående tønne inne din kjøleskap' (link: http://www.instructables.com/id/Tap-a-Draught-Keg-Inside-Your-Fridge/). I utformingen av den opprinnelige installasjonen for tønne-trykk laget det forsettlig for å ikke være festet i kjøleskap. Siden dette oppsettet er ganske kompakt, kan vi utnytte portabilitet evnen og gjøre riggen mobil. Trinn 1. Forsyninger og verktøyene som trengs for Rekvisita behov: A tappet Mini tønne: Hvis din mini t.. Fortsett å lese

 16. Brukket nese out preventer

  Kategori: Elektronikk      Visninger: 36

  Det er tre dører i mitt hus som åpne utover, og jeg har personlig erfaring hvor enkelt det er å gå inn i kant av en av dem i mørket. Når du gjør dette noen ganger, bestemte jeg meg å bygge en enhet for å gi en blinkende LED embedded i kanten av døren for å advare deg om at den er åpen. Dette er veldig enkelt å gjøre, og sparer får blod på teppet soverom Trinn 1. Trinn 1. Gjøre krets Krets kom fra min stash av gamle elektronikk relikvier, jeg har ingen anelse om hvor den stammer fra. Det .. Fortsett å lese

 17. Krans: Christmas genser konvertering del II

  Kategori: Dekorere      Visninger: 26

  En annen måte å sette gamle jule-gensere eller andre rester av stoff til god ferie bruk er å gjøre en krans til å henge på døren. Denne krans er egentlig en videreføring av sist instructable jeg postet på strømper og elf kostymer. Jeg orket ikke for å la leftover genser stoff fra mine andre prosjekter gå til sløseri, så her er min løsning: en Grinch-esque ferie krans! Trinn 1. Forberede materialer A: her jeg brukte restene av mine Christmas genser, men du kan bruke utklipp eller stoff, så le.. Fortsett å lese

 18. Hekle gadget koselig

  Kategori: Leve      Visninger: 43

  Hvis du er ny til å hekle, hater teller masker og liker å gjøre rektangler, kan du sette pris på dette prosjektet for lav innsats med høy dekkevne resultater. Dette miniprogrammet koselig stropper på hvilken som helst snurpes du er for øyeblikket schlepping. Bruke hardfør bomull eller lin garn, og du har nei-frills, knockabout scratch beskyttelse for utstyret ditt. Trinn 1. Materialer "Heklenål "garn "store-eyed sy nålen I disse bildene, jeg bruker en 5.00 mm krok og rabatt-store verktøyet.. Fortsett å lese

 19. Sammenleggbar Grappling kroken for høsting Spam

  Kategori: Sykler      Visninger: 14

  ... spam skilt, altså. Loddrett søppel.Jeg har lyst til å fjerne et antall unsightly og ulovlig tegn fra trær og verktøyet polakkene rundt her. Men jeg trenger å være i stand til å nå dem, og jeg vil gjerne gjøre det fra min sykkel.Så laget jeg denne Sammenleggbart grappling feste å rive ned skiltene.Dette instructable vil vise deg hvordan jeg gjorde det.Advarsel: Dette er ikke trygt Å KLATRE med! FAKTISK IKKE SELV DRA HARDT PÅ DET! Dette var ikke designet med sikkerhet i tankene; den ble design.. Fortsett å lese

 20. To Transistor logikk sonde

  Kategori: Verktøy      Visninger: 22

  Har dette å være den enkleste praktisk logikk sonde du kan bygge. Det består mest av to transistorer (én NPN én PNP) tre motstander og to LED. Det kan passe inn i den minste av penner. Det er ikke mulig å skille TTL fra CMOS logikk nivåer det bare gir enkel Hei eller lav. Trinn 1. Bygge Curcuit Det er en svært enkel konstruksjon i motsetning til doble comparator-krets i det andre bildet. Verdien av motstander r bare må være like, men det er best å bruke lave verdier (som 180 ohm jeg brukte).. Fortsett å lese