Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 173

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Telefon til Gud

  Kategori: Vitenskap      Visninger: 18

  Telefon til Gud (TTG)-krets gir flere fruktbare områder av nyskapende forskning for leserne å prøve seg på; fra påvirke sannsynligheten for råtnende radioaktivt partikler (kvantemekanikk), aka sinnets påvirkning på naturen og maskiner til Prekognisjon og telepati. TTG kretsen kan brukes til testing PSI; Prekognisjon, telepati og psychokinesis (PK). I en knipe, kan det også brukes som hjem radioaktive bombe/nedfallet detektor. Og når de ikke brukes i noen av de ovennevnte programmene det er en .. Fortsett å lese

 2. Hvordan du utfører verdens Awesomest Card Knep

  Kategori: Trylletriks      Visninger: 30

  Hei alle!Jeg dude som gjort "verdens største kort knep" opplæringen fjor sommer. Jeg har gått for en stund, men jeg er tilbake for godt nå med noen flere gode opplæringsprogrammer. Dette første er trolig min mest favoritt triks i hele verden! Det ser ut som ekte magi, kan utføres på den sporen for øyeblikket og vil forlate dem snakker om deg for lenge.Denne opplæringen lærer deg hvordan du utfører verdens Awesomest Card knep. Sjekk det ut, er det bare 2 minutter lang: Trinn 1. Installasjonsprog.. Fortsett å lese

 3. Bad overføring System

  Kategori: Helse      Visninger: 25

  Abstrakt Dette prosjektet er en enkel og billig overføring system det innrømmer en rullestol-bruker (eller en person med bevegelseshemninger) å lett kan overføres fra sin rullestol til et bad for bading formål med hjelp fra en annen individuelle (eller av seg selv, avhengig av situasjonen). Motivasjon Før dette prosjektet ble gitt til oss prosessen med Rosa var å gi sin datter Vanessa et bad ganske intens Ap.-prosessen der hun trengte å fysisk løfte henne inn og ut av badet. Dette bare set.. Fortsett å lese

 4. Nonane Shirini (persisk sukker Cookies)

  Kategori: Cookies      Visninger: 65

  En av mine favoritt snacks er også en av de enkleste å gjøre. Det er i utgangspunktet som en shortbread cookie. Første du bør gjøre er å sette sammen ingrediensene. Andre er preheat ovnen til 235 grader Fahrenheit. Trinn 1. Ingredienser 2 kopper mel 1 tsp. bakepulver 1 kopp granulert sukker 2 eggeplommer 1 kopp forkorte 1 tsp. mandel trekke ut 1 tsp. vanilje ekstrakt 1 tsp. sitron trekke ut Nå som for 2 kopper av mel kan du faktisk ønsker for å bruke bare litt mindre enn 2 kop.. Fortsett å lese

 5. Lage din egen bokser

  Kategori: Leve      Visninger: 26

  Jeg liker å lage bokser, og har utviklet en prosess som er lett å gjøre. Vanlige verktøy kan brukes, og jeg ansette Trebearbeiding verktøy også. En bandsaw, bord så, sander, etc. kan alle brukes til å fremskynde prosessen. Hvorfor gjøre bokser? For å oppfylle bestemte behov, dvs., lag en boks å holde det du vil den til, ikke mer og ikke mindre; gjøre bokser som passer akkurat plass eller hylle tilgjengelig til det og så videre. Gjør for effektivitet i lagring av "ting". Trinn 1. Samle verktøy o.. Fortsett å lese

 6. Axe kan trygt (bred åpning)

  Kategori: Leve      Visninger: 20

  Hvordan lage en trygg ut av en øks kan. Trinn 1. Hva du trenger Power Drill Øvelser Bürs Liten fil Center punch Stor fil (valgfritt) Vernebriller Banalisere så Hammer Og elektriske tape ikke avbildet Trinn 2. Få det trygt (å kutte) Hold nede med tape, gummi band, yngre bror, på avtrekkeren for å la alle komprimert gass ut. Fjern plast toppen. Etter at Drill som et lite hull inne overdelen å la resten ut hvis det er noen. Hvis du vil gjøre denne bruk et hull punch og lage en divot .. Fortsett å lese

 7. Apple pære Crumble med Rum rosiner

  Kategori: Dessert      Visninger: 21

  Apple pære crumble er en vinter variant av den klassiske American apple pie. Først tynt skiver epler og pærer er kastet i sweetly krydret rom og rosiner, så servert i en sektor-shell med en krydret crumble over toppen. Med et glass dessert vin og en kremaktig vanilje gelato, vil denne crumble går perfekt med din ferie festligheter. Tid fra Start til å tjene: 2 timer, 30 minutter Total Prep tid: 45 minutter Total Bake tid: 1 time Total Cooling tid: 45 minutter Trinn 1. Preheat & i.. Fortsett å lese

 8. En K'NEX balanse/skala

  Kategori: K'nex      Visninger: 23

  Hei alle sammen, Dette er min første instructable: En K'NEX balanse skala mye moro med bygningen, og jeg håper at alt er klart. Trinn 1. Listen deler Stenger: 54 x grønne 56 x hvit 25 x blå 14 x gul 11 x rød Klipp: 5 x tan klipp 8 x grå Kontakter: 4 x oransje 8 x grå (med 2-måter) 10 x rød 16 x grønne 16 x gul 10 x blå 12 x hvit 20 x grå (med 4-måter) Diverse: 4 x Y-kontakt 14 x blå spacer 1 x lille grå cog 1 x lille blå cog 1 x rød cog 1 x panel med 9 h.. Fortsett å lese

 9. Ekorn Nest kamera

  Kategori: Utenfor      Visninger: 26

  Det er mange "ekorn cams" på Internett. Følgende er min gjengivelsen. Jeg hadde tilgang til alt jeg trengte - ekorn, verktøy, tre, webserver... Jeg så rundt på nettet etter utformingsideer, og deretter sette opp følgende. Og det tok meg bare to år å komme seg rundt til å publisere denne oppføringen. Håper du liker den. Trinn 1. Design Jeg avgjort på denne design som den hadde funksjonene som ekorn fortalte de likte (jeg gjennomført en kort fokusgruppe), og det vises et sted for web-kam.. Fortsett å lese

 10. 12 "Powerbook ekstern antenne banalisere

  Kategori: Radio      Visninger: 37

  Alle vet Powerbooks har forferdelig wi-fi mottaksforhold. Dessverre lette bare 15-tommers og 17-tommers Powerbooks å legge til din egen ekstern antenne. Med bare noen få rask kutt kan du endre en 12 "Powerbook å ta en ekstern antenne. Trinn 1. Størrelse opp din eksisterende antenne hookup Flyplass ekstreme bruke MC kortkontakten. Du kan bruke en hvilken som helst antenne du vil så lenge du får riktig pigtail for det (og impedans kamper, som jeg tror er 50 ohm her). Jeg har valgt en 5.5db flat .. Fortsett å lese

 11. BBMG for moro skyld

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 22

  I mitt første instructable jeg skal vise hvordan jeg gjorde min første BBMG. Denne utformingen jobbet ganske bra. Den skyter alot av bbs på ekte kort tid. Hvis du brukte en lengre fat ville det trolig være mer acurate, men jeg skulle for bærbarhet og skuddhastighet så jeg laget en pistol i stedet for en rifle. Det var mye moro som jeg har sett andre men dette jeg utviklet meg selv, og ønsket å dele den. Jeg brukte en blokk av tre en gamle pumpen handling bb pistol, en paintball hopper, en.. Fortsett å lese

 12. DIY bueskyting målet - brukte A4-størrelse papir

  Kategori: Utenfor      Visninger: 33

  Kontoret hadde massevis av svinn/brukt A4-tok mål papirer liggende rundt. Jeg besluttet å redde dem fra shredder og gjøre en billig og enkel bueskyting mål av disse. Ideen er å stable dem og komprimere dem, nok til å stoppe din piler. A3-sized papirer ville være bedre, kan du gjøre et større mål fra de. Men siden A4 er mye brukt på kontoret, jeg trenger ikke å være selektiv... siden det er gratis uansett. ;) Så her går... Trinn 1. Materialer 1. masse A4-størrelse papir. stable dem inntil .. Fortsett å lese

 13. Gjennomsiktig postkort

  Kategori: Leve      Visninger: 29

  Jeg elsker å gjøre postkort å sende til mine venner og familie. Hjemmelaget postkort er gode fordi de kombinerer kunstneriske selvtillit uttrykk med meningsfylt funksjonalitet. De er ment å bli sett på og beundret, men bare etter relésending av en personlig melding fra en person til en annen. Ideen til en gjennomsiktig postkort første kom til meg når jeg ved et uhell skrev til en venn av meg bruker feil kortet. Jeg brukte feilaktig et postkort som jeg hadde kjøpt i sin hjemby, så i stedet for .. Fortsett å lese

 14. Frittstående innendørs klatrefjell veggen For $150

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 62

  Jeg har nylig fått til fjellklatring og mens pull-up barer og hangboards er fint, jeg har virkelig savnet en mer realistisk trening rutine. Mens jeg ønsket å bygge min egen klatrevegg, gjorde ikke jeg tror min utleier ville bli så glade med meg forankring det inn i vegg og tak av leiligheten min. Grunnet dette faktum måtte jeg komme opp med en litt annen design enn de fleste Hjem vegger. Min grunnleggende plan utviklet seg rundt utendørs veggen jeg funnet her - http://www.chockstone.org/techtips.. Fortsett å lese

 15. Lett, ikke - rotete tshi blekemidler med utslipp Lim inn

  Kategori: Mote      Visninger: 18

  Legge til bilder, mønstre og meldinger til dine klær med utslipp lim, en klebrig hvit goo som utslipp pigment. Du kan male det på skjermen det på, stemple det på eller bruke sjablonger! Se min andre instructables for mer. Trinn 1. Materialer Utslippet lim, søkbar på kunst og håndverk butikker. Jeg glemmer hvor mye det koster, men dens like maling i form av antall som er nødvendig. Jern som kan damp. Eventuelt kan du produsere damp med mikrobølger, ovner og ovner. Jeg har aldri prøvd disse me.. Fortsett å lese

 16. Clay katten skjeen mobilholder

  Kategori: Dekorere      Visninger: 38

  Jeg gjorde en katten skje holderen eller skiller seg ut i leire. Jeg gjorde en liten dyr for små skjeer, kan du gjøre større dyr som swan nedenfor for matlaging skjeer. Vann bevis på ferniss beholder det motstandsdyktig mot fuktighet slik at du kan bruke den i kjøkkenet eller plassere en på hvert sted som sitter på en barneklubb partiet. Jeg gjort swan for moren min på mødre dag Lage en trenger du: 1) Air-dry leire 2) En bolle med vann 3) En tannpirker 4) Vanntett lakk (de fleste lakk er v.. Fortsett å lese

 17. Hvordan få kaffe

  Kategori: Drikkevarer      Visninger: 53

  Fra bønner til cup dette instructable viser deg hele prosessen rett vei gjennom... Trinn 1. Å få din bønner. Du kan få din pre-roasted bønner fra masse steder, mange kaffebarer, starbucks og clements inkludert, sammen med din lokale supermarked. Reading pakken / kan skal hjelpe deg med å velge om fraser som 'rik aroma' og 'subtile harmoni' er en gitt, se etter typen kaffe du liker/ønsker, husk Hvis du ønsker kan du få smak infundert bønner aswell, skjønt, hvis de er mye dyrere enn den samme .. Fortsett å lese

 18. Hvordan du Wire huset med Cat-5 (eller 6) For Ethernet-nettv..

  Kategori: Radio      Visninger: 29

  Selv om trådløst nettverk er enklere for mange mennesker, på grunn av multimedia deling, båndbredde på hjemmenettverket og min svak paranoia om trådløs sikkerhet, ønsket jeg virkelig å bruke en hard wired løsning for hjemmenettverk. Å ha et kablet nettverk tillater meg å har en privat, høy hastighet, for Internett tilgang, fildeling, media streaming, online gaming (konsoll eller PC), IP security-kameraer eller all annen bruk av standard ethernet nettverkstype hjemme ledninger. Kan få til det.. Fortsett å lese

 19. Hvordan å spare energi i ditt hjem!

  Kategori: Energi      Visninger: 24

  hallo! Jeg er her for å fortelle deg hvordan du kan kutte ned din oppvarming og kjøling regninger ved å gjøre noen enkle endringer i hjemmet. Disse vil ikke være overhalinger, bare nyttig prosjekter å gjøre på en lørdag å hjelpe deg å spare penger, og sammen med det, lagre våre naturressurser! Så alt i alt, vil dette være drap to fluer i en stein. Trinn 1. Første område av interesse: The attisk ok. Loftet kan være det mest avgjørende stedet å tenke på under dette instructable, som det er tenkt.. Fortsett å lese

 20. Etsning en krets med toalett bolle renere

  Kategori: Uklassifisert      Visninger: 35

  Jeg trengte noe billig og enkelt å etse min kretskort med. Etter litt eksperimentering kom jeg med en enkel metode for å etse utstyrt med ved hjelp av "The Works" toalett renere. Før vi starter skjønt, la meg staten at dette er min første instructable, og jeg vil gjerne noen råd du har. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle tap eller skade du forårsake. Dette syre tar lengre tid å arbeide enn de fleste andre, men det er også mindre etsende. Det tok nesten en time å etse vår del utvalg. Vi skal ik.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere

need to do my essay for money fast
At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.