Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 170

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Enkelt hjul sykkel-Trailer

  Kategori: Sykler      Visninger: 28

  Jeg ønsket å resirkulere en gamle sammenklappbar sykkel jeg pleide for en ligge-ergometer prosjekt for å lage en én hjul trailer. Jeg var inspirert av en tidligere instructable, men ønsker ikke å gjøre noen sveising, nøtter og bolter. Jeg er en stor fan av 1/2 "kanal for mange metall prosjekter. Dette prosjektet tok ca 2 uker av og på. Jeg skal bruke den når jeg sykkel rundt byen, eller stranden for dagen og bære lunsj, drinker, boom boksen, etc. Det er ikke ment for tunge laster. Det er et anne.. Fortsett å lese

 2. Rør Tape tilfelle / hud For nye Ipod Nano

  Kategori: Eple      Visninger: 23

  Nettopp kjøpt en ny Ipod Nano? Kult, ikke sant? Nå er du blakk? Ja skjønte. Ønsker å beskytte investeringen din mot skade? Billig? Trodde det. Les på Ipod-elskere. Oooh yah dette min oppføring for Universal Laser Cutter konkurransen og hjemmelaget helligdager konkurransen så hvis du liker det, rangere meg +, deretter fortelle vennene dine til å rangere meg, deretter fortelle din familie til å vurdere meg +, deretter går på TV og si å rangere meg n/a Trinn 1. Ting du mσ Arbeidsmateriale behøvde.. Fortsett å lese

 3. Biter store S'more lommer

  Kategori: Dessert      Visninger: 36

  Disse søte, crusty brun snacks er ekstremt uimotståelig, og er perfekt for parter og tilbringe tid med venner. De ta ikke lenger for å gjøre enn vanlige s'mores, og kan selv være bedre for alle disse Vekt overvåkere der ute (dette vil snart bli forklart.) Ideen om disse lomme-s'mores er at: 1. De er ikke rotete å spise, i motsetning til deres tradisjonelle fetter, 2. De er ikke veldig store, og er, som kalles, 'biter store', og 3. Smaker er mer kjønnsmessige ut, slik at én smaken ikke er.. Fortsett å lese

 4. MagLev biler: Hva er attraksjonen?

  Kategori: Utdanning      Visninger: 31

  Elevene vil vise deres kunnskap om de grunnleggende egenskapene magneter ved å opprette maglev-biler. De vil vise som i Nord og Nord polakkene eller i Sør og Sør polakkene magneter vil frastøte hverandre. Ved hjelp av denne egenskapen studenter vil bygge biler som flyter på en magnetfelt og være propelled ned et spor av en elektrisk motor. Trinn 1. Dette er en 8 ft. delen av sporet. Jeg har gjort 3 deler for totalt av 24 ft. av racing lengde. Totalt antall magneter brukt var 600. Hver magnet .. Fortsett å lese

 5. bakgård terrasse

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 36

  siste året vi flyttet inn i en ny leilighet. en av de interessante tingene i denne leiligheten var at - foruten at det var virkelig mye arbeid å gjøre det brukbare-it hadde en avkjørsel til et tak (selv om du har å gå gjennom rommet toalett...). denne sommeren jeg besluttet å bygge en terrasse på den. Det er ikke virkelig lovlig å gjøre dette uten å spørre, men jeg gjorde ikke røre noen vegger slik at hvis noen ønsker meg å fjerne det jeg kan gjøre det uten å ha gjort noen skade. Trinn 1. Plass.. Fortsett å lese

 6. Knex Browning M1919 kjeden-matet MG

  Kategori: K'nex      Visninger: 20

  Dette... er første k'nex browning lagt ut på dette nettstedet. Det er ikke til stor som kan være gode og dårlige. Bra for personer med ikke mye k'nex. eller dårlig fordi den ikke ser den riktige størrelsen å virke kul. Det er en kjede matet MG som branner på om 2-4 kuler i sekundet. erm... Pros Ser Severdigheter Skyte rate Kan skyte kontinuerlig for aldre avhengig av lengden på kjeden. Neis Lenge Reload Utvalg n/a ft) BRUKER MODDED STYKKER! AAAARRGGHH! Hm. unnskyld meg. Jeg er ove.. Fortsett å lese

 7. LAC-LUCK

  Kategori: Bordplate      Visninger: 31

  Slik spiller du: Lacluck er et brettspill for tabell for 3 eller flere spillere. Teamet opp for to spillere, og mens ett representerer hjelperen av Kunti, den andre er ånd av godhet. Det andre laget danner Spirit of Evil. SPILLET HISTORIEN: Pandavas har vært fanget i Lac-palasset som ble satt på brann, og på grunn av advarselen av Vidura, er nå å gjøre vei til tunneler. Palasset på brann, har allerede mistet mange en floorboard og raser noen uhell kan bare nedover dem nedover inn brennende.. Fortsett å lese

 8. Awesome 2 sjablonger T-skjorter

  Kategori: Mote      Visninger: 34

  Et par uker siden jeg fikk Texas-quoter likte som endres i en restaurant og virkelig den kua skull som var på den. Jeg bestemte meg å kombinere denne kule tutorialthis cool opplæringen og måten jeg brukt før til å skrive ut t-skjorte for å gjøre de kule 2 tone t-skjorter. Min neste instructable ville være om hvordan du oppretter en 2 tone-sjablong, men denne ens om utskrift. Trinn 1. Materialer Hva du trenger å komme i gang: 1. 2 lagene sjablong - du kan kjøpe noen design i en butikk, eller du.. Fortsett å lese

 9. Anklagen om lys matrisen

  Kategori: Teknologi      Visninger: 26

  Dette er en matrise av Tom hunden mat bokser, hver med en enkelt LED-lys inni og en farget linsen på åpningen. Lysdiodene er kontrollert av bevegelsesdetektorer utløst av interaksjon fra betrakteren.Ved hjelp av lysdioder som en lyskilde for hver av bokser, er strømkravene lav. Kretsen bruker en liten mengde komponenter for kjøring lysdioder, og dette instructable vil beskrive i detalj hvordan den bruker bevegelsesdetektorer, transistorer, motstander og lysdioder for å opprette interaktive lyssh.. Fortsett å lese

 10. Altoids-Tin reise-Kit

  Kategori: Barn      Visninger: 69

  Opprette et morsomt, nyttig, og lommeformat kit å ta overalt du går eller bruker i huset! -A morsomme prosjektet å gjøre med barn er du barnevakt, søsken, venner, eller bare selv! -Altoids-bokser er noen av de kuleste kreasjoner på jorden. De lukter godt, de er en praktisk størrelse, de ser flott og de kan brukes til alle slags behov! -Dette er en kameleon-prosjekt. Det kan alltid endre og forbedre med deg. Disclaimer: Det er ikke min opprinnelige idé. Flere har kommet opp med det, og jeg .. Fortsett å lese

 11. Frostet overraskelse informasjonskapsler

  Kategori: Maling og humor      Visninger: 30

  En blanding av min kjærlighet for matlaging og min tørr sans for humor er hvordan disse først har startet. Jeg gjorde dem for en landskamp part flere år siden, og semi-sadistic moro av venter for noen å bite i en informasjonskapsel som du vet er ikke bra har fikk meg interessert i prank mat siden. På utsiden de ser ut som en vanlig, oh så god sukker informasjonskapselen. De har en krydret kick at å overraske eater på innsiden. Jeg tror den virkelige nøkkelen til disse er ikke å prank hele part.. Fortsett å lese

 12. Utforme hopper dyr og tegneserie tegnet leker

  Kategori: Leker      Visninger: 59

  For noen år siden gikk min mann og jeg til Australia for vår bryllupsdagen. Vi så noen virkelig kule tre leketøy - kenguruer som hopped ned en skråstilt styret i Cairns. Formidabelt! De så ut som en gammeldags folk leketøy. Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt en hopper kenguru, men Min koffert var full av utstoppa wombats og andre furry leker. Jeg har vært meningen å prøve og gjøre en hopper kenguru meg selv, i år, (og flere år). Siden jeg har funnet Istructables og oppdaget gleden av å gjøre instr.. Fortsett å lese

 13. Hjem injeksjon Molding

  Kategori: Verksted      Visninger: 59

  Denne Instructable forklarer hvordan du lager ekte injeksjon støpte plastdeler ved hjelp av en enkelt hånd-opererte maskin. Jeg innser at de fleste av dere leser dette ikke har en av disse maskinene, men jeg besluttet å legge her allikevel bare for å fortelle alle garasjen oppfinnere der ute vet at en kule verktøy selv finnes. Hvis du vil ha mer informasjon om maskinen kan også finnes på www.injectionmolder.net Nyt! Trinn 1. Maskin konfigurerer en) plugg i maskinen. b) slå på strømbrytere.. Fortsett å lese

 14. POSEABLE Army menn

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 20

  Jeg vokste opp med å spille med liten plast grønne army menn. De var OK, men de kunne ikke gjøre mye. De er skyting pistoler, kaste granater, eller bruke kikkert. Det var om det. Så jeg laget noen poseable paracord army menn, og disse gutta kan gjøre alle slags kule ting. De er ikke bare begrenset til krig-type aktiviteter lenger; de kan danse, utklippsbok, jage sommerfugler... alt er mulig. De er overraskende morsomt å spille med, og lett å gjøre. Trinn 1. Paracord og wire Du trenger en .. Fortsett å lese

 15. Gigantisk Grand briller - spor konstruksjon papp drakter

  Kategori: Halloween      Visninger: 21

  Opprette kostymer, enten for Halloween eller noe annet, kan være komplisert og tid og penger forbruker. Disse kostymer, en gang gjort, kan også ta opp mye plass. Denne oppgaven med å skape en drakt som samler og dissembles lett for bekvemmelighet og lagring ble et skoleprosjekt. På grunn av marine temaet for skolen, kostyme også måtte være marine tema. Design kort av dette prosjektet er å designe og lage en papp drakter som setter samler ved hjelp av spor konstruksjon. Spesifikasjonene for d.. Fortsett å lese

 16. Kylling Paprikas

  Kategori: Hovedrett      Visninger: 30

  Juhasz-familien er ganske alvorlig om matlaging og bakervarer, så mye slik at vi har opprettet en cookbook av familien oppskrifter - enkelte tradisjonelle, noen ikke så mye. De fleste ungarsk, men ikke alle. Jeg planlegger på å bruke familie oppskrift konkurransen som en unnskyldning for å se noen av disse Favoritter. Vedlagt er et bilde fra boken seg selv, men am skrive ingredienser og retninger (og legge til notater) med de riktige trinnene. Håpe din familie nyter dette også! Ingrediens.. Fortsett å lese

 17. Klassisk Martini

  Kategori: Cocktails og mocktails      Visninger: 47

  Gjøre en klassisk gin martini hjemme. Ingen fru-fru girlie martini med smaker og frukt og vodka. (AACK!)En martini slik det var ment å være.Her er video-versjonen for personer med oppmerksomhet problemer. Det er bare 1 minutt lang.Nå, for alle de folk med oppmerksomhet spenn, her er Instructable.Do du har noen skjegg bukser på? Trinn 1. Trinn 1 montere verktøyene -A god kvalitet Gin. Hvis du setter den i fryseren og det blir en blokk, så er det ikke god kvalitet. Jeg bruker Seagrams gin. Det .. Fortsett å lese

 18. Haymitch sjokolade Whiskey sult spill Cupcakes

  Kategori: Kake      Visninger: 48

  "Sult Games" er en oppsiktsvekkende trilogi om en dystopian USA som inneholder en stil gladiator kamp til døden i en futuristisk drap arena med hybrid skapninger, force felt og kameraer til å kringkaste carnage i hvert hjem med en TV. Deltakerne i disse spillene? De er barn mellom 12 og 18. Dette er ungdomspornografi reading på sitt beste: tror Lord of the Flies oppfyller Twilight oppfyller Spartacus. Historien er kjempebra, og tegnene selv mer så. En av mine favoritter er alkoholholdige eks-m.. Fortsett å lese

 19. Pickle Jar ørekyte felle

  Kategori: Overleve      Visninger: 22

  Har du noen gang ønsket en av disse vintage glass ørekyte feller, men ønsket ikke å bruke penger? Vel, la oss bygge en for mindre enn $10. Dette prosjektet tar mindre enn en time, og vil ha til overlapping ørekyte på et blunk. Trinn 1. Elementene som trengs Elementer som trengs: A. en Pickle krukke med lokk. B. klar plast trakt. Koste $1,00. Jeg er ikke sikker som produserer denne bestemt trakt, men min lokale sportsbutikken selger dem for å konvertere mason krukker til ørekyte feller. C.. Fortsett å lese

 20. Sitron Pound Cake

  Kategori: Kake      Visninger: 48

  Endelig besluttet jeg ville gjøre en Instructable for min berømte sitron honningkake menn. Det er 3 store ting om denne bestemt kake som er forskjellig fra andre. 1) Du kan endre typen extract flavorings å gjøre andre typer honningkake menn. Selv vil jeg legge til instruksjonene for å gjøre det en deilig pund-sjokoladekake på slutten av Instructable. 2) Det er helt vanedannende og ikke bra for deg i store mengder, men du vil ikke vare fordi du nyter kaken for mye. 3) Del det med andre og du .. Fortsett å lese