Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 172

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Laser vedfyrte penn

  Kategori: Laser      Visninger: 33

  Laser vedfyrte penn, laget av en høy makt Laser diode og en mekanisk blyant.For dette prosjektet trenger du: - høy Power Fiber kombinert Laser Diode. - mekanisk blyant.-en slags heten synke og noen termisk fett.-2 AA eller D-batterier eller noen form for "ren" makt levere.-Laser øyebeskyttelse.ADVARSEL BRUK EN SKIKKELIG ØYEBESKYTTELSE NÅR DU BRUKER HØY MAKT LASER! "ALDRI SE DIREKTE PÅ LASERSTRÅLEN! SER PÅ BJELKEN VIL BLIND DU KJAPT! Trinn 1. Noen ord på diode Laser kilden er en høy effekt IR l.. Fortsett å lese

 2. Gjøre en skole-mappen fra en frokostblanding boksen

  Kategori: Papir      Visninger: 51

  Hvordan du "bruke" en frokostblanding boksen til en mappe i skolen. Min datter er ganske opptatt av å behandle planeten vår mer ansvarlig. Som en måte å bruke noen materiale fra vår gjenvinning bin, fikk vi ideen til å prøve å gjøre henne skolen mapper fra brukte kornblanding boksene. Viser seg det er ganske enkelt. Og nå hennes venner vil en, også. Dette instructable vil vise deg hvordan du gjør det selv.Advarsel: Dette instructable krever at du klippe frokostblanding boksen med en skarp kniv. .. Fortsett å lese

 3. Profesjonelle Blåserør og Dart - Pierce 1/2 "kryssfiner ** V..

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 29

  Jeg har sett en masse blowguns her. Selv om jeg likte noen, syntes ingen egnet for alvorlig. Dette vil lett trenge 1/2 "Wood, er effektiv hundrevis av meter unna, og er svært nøyaktig.Video her! Hvordan å gjøre en BlowgunOf alle projectile våpen jeg har brukt (og det er mange), Blåserør er definitivt den mest instinktiv å skyte. Dette svært enkle verktøyet kan bli plukket opp av en totalt nybegynner, og gjøres om til et astonishingly kraftige og nøyaktige våpen i en ettermiddag. Hvis du tenker p.. Fortsett å lese

 4. Penniwhistle's BLT med rød løk saus

  Kategori: Smørbrød      Visninger: 41

  Noen gang følt sandwich savnet den spesielt noe? Vil noen hjelp til å gjøre det alt det bør være? Deretter gå rett i, god sir/ma'am! Penniwhistle er her for å lære deg hvordan å gjøre denne deilige sandwich egnet for frokost, lunsj, middag, høy te, elevenses eller andre måltid du kan måtte tenke på. Trinn 1. Ingredienser For dette mest delectable av delights, må følgende: 6 rashers stripete bacon 2 middels størrelse tomater 1 stor håndfull salat 1/2 en rød løk 1 fedd av hvitløk ~ 10.. Fortsett å lese

 5. Get Smart stil kjegle stillhet

  Kategori: Teknologi      Visninger: 39

  Maxwell smart insisterte alltid på å bruke kjegle stillhet, til evigvarende sorgen av Chief. Dette er en annen i min får Smart props-serien, som også omfatter to forskjellige ekte arbeider skoen telefoner (instructable 1 og instructable 2) og en telefon messe.Som en del av en kirke leiren drama, bestemte jeg meg å gjøre en membran av stillhet, en sko telefon og en telefon-boksen til slippe gjennom nederst. Du kan lese om hvordan jeg gjort membran stillhet her.(Dessverre membran fikk skadet under.. Fortsett å lese

 6. Polymer leire rosetter

  Kategori: Kunst      Visninger: 29

  Ved hjelp av polymer leire og noen vanlige og uvanlige verktøy, kan du også opprette vakker skulptur rosetter. Hva du trenger: -Polymer leire - alle farger fungerer, men jeg liker å bruke hvitt når jeg bruker alkohol blekkfarger for farge -Konsentrisk sirkel cutters -Lyspærer i forskjellige størrelser -Alkohol blekkfarger for farge - jeg liker Ranger blekkfarger (pigment pulver, maling eller markører arbeid for) -Awl (ikke avbildet) -Ledningen for å koble rosette sammen (ikke avbildet) .. Fortsett å lese

 7. Bygge en billig og enkel Den eller Playhouse

  Kategori: Papir      Visninger: 42

  Bygge en rask og enkel den for dine barn eller venner til å spille i... Trinn 1. Hva du trenger... Slik starter du trenger: //130 ark med bredt ark avis //A par saks //Some-bånd //Coloured penner eller papir //A stifter //Some papir plater //Find en stor åpen plass fortrinnsvis innendørs Trinn 2. Lar Start Rulle to pices av avisen rundt en kost eller mopp håndtak, og tape det på plass. Du trenger å gjøre tretti rør som er 58 cm i lengde og trettifem som er 62 cm i lengde. Fargeutskr.. Fortsett å lese

 8. Lemon barer med blåbær og sitron

  Kategori: Dessert      Visninger: 37

  Lemon barer er ganske enkelt best, punktum. Bare legge til din favoritt tørket frukt og sitrus glede. Trinn 1. Kombinere tørre ingredienser Tørr Ingredients2 kopper flour1/3 kopp sugar1 spiseskje bakervarer powder1/.2 teskje saltOptions ~ 1/3 kopp tørket frukt (blåbær, tyttebær, kirsebær, rosiner, currants, kandisert ingefær, etc) ~ 1 spiseskje sitrus glede (sitron, lime, orange, grapefrukt, osv) Bland alle ingrediensene tørr sammen, inkludert frukt og glede. Du bør se massevis av fargerike gl.. Fortsett å lese

 9. Kano Trailer/Trunk

  Kategori: Båter      Visninger: 25

  Nope, bærer ikke noe å bære en kano, men noe kanoen. Denne helgen min familie og jeg går på en todagers, én natt camping tur ned Saco River. Mamma hadde tenkt å kjøpe en oppblåsbar rowboat(~$30) og sti det bak kanonen for lagring; Fem av oss i tre kajakker og én kano etterlater ikke mye rom for forsyninger. Så snart jeg hørte at jeg begynte å tenke, og kom opp med en (etter min mening) mye mer funksjonell og robust løsning. Dette ble dokumentert som jeg bygget, men som jeg sa, turen ikke er .. Fortsett å lese

 10. Hvor å bli Vegan: 10 trinn fra en forvirret rovdyr til glups..

  Kategori: Helse      Visninger: 30

  hallo der! Velkommen til solid Vegan: 10 trinn fra en forvirret rovdyr til en glupsk Vegan! Dette er en instructable jeg har utviklet for å hjelpe mennesker som prøver å gjøre den vanskelige overgangen til veganism litt enklere. Målet med denne artikkelen er ikke å overbevise deg til å bli en vegansk (selv om jeg har gitt mange av ressursene du vil studere i tilfelle du fremdeles har kalde føtter), men å hjelpe de som allerede har gjort valget. Jeg har delt den i ti faser. Så lenge det tar .. Fortsett å lese

 11. To tone cupcakes!

  Kategori: Kake      Visninger: 22

  Alle elsker cupcakes, men disse legger til en liten overraskelse når du tar en bit! Trinn 1. Du må Ingredienser: -175 g selv heve mel -150 g sukker -150 g smør -3 Egg -1 ts vanilje essens -Mat fargestoffer ELLER din egen grunnleggende cupcake oppskrift. For isdannelse -250 g Melis -150 g smør -1 ts vanilje essens -2 tsp varmtvann -Mat fargestoffer Utstyr: -3 Boller (en stor, ett medium og en liten) -Elektrisk mikser -Lite Glass -Fork -Muffin skuffen og cupcake tilfeller -.. Fortsett å lese

 12. Harry Potter House skjørt

  Kategori: Halloween      Visninger: 24

  Hvis du leser, eller har sett Harry Potter-filmene, vet du at i Galtvort, studentene er delt inn i fire ulike hus; Griffing, Hufflepuff, Ravenclaw og Smygard. For midnatt utgivelsen av boken, bestemte jeg meg for at jeg trengte å støtte mitt favoritt hus, som er Hufflepuff. Antrekket mitt laget jeg en Hufflepuff tema pleated skjørt. Trinn 1. Forsyninger liste Her er forsyningene du vil trenge: Din søte selv Saks Målebånd Stykke papir Pins Tråden (som samsvarer med din mørkere farge sto.. Fortsett å lese

 13. Finske pannekaker (den ultimate brunsj mat)

  Kategori: Frokost      Visninger: 70

  Ikke helt egg pannekaker eller kjeks, finsk pannekaker er sannsynligvis verdens mest allsidige type brunsj mat. Om du bestemmer deg for å tjene det toppet med klasse b lønnesirup (yum!), eller tjene dem med smuldrete feta, terninger tomat og en chiffonade av basilikum, disse popover-stil pannekaker treffer spot hver gang! :) De er svært enkle å lage og tilberedes tradisjonelt i en 9 x 9 gryte parabolen. Jeg brukte muffin bokser for å gjøre individuelle porsjoner mer tilgjengelig! Så sjekk ut .. Fortsett å lese

 14. Koble NDSL med ARDUINO

  Kategori: Mikrokontroller      Visninger: 35

  Nintendo DS har GBA buss, så jeg gjorde det overført med ARDUINO. Hva du kan gjøre med det: overføre data mellom arduino og ndsl. så kan du bruke din ndsl til arduino's trådløst lan eller arduino til din ndsl digital i/U-port! Hva du trenger: Maskinvare: NDSL GBA handlevogn dekselet Nintendo Y-driveren (eventhough du ikke har, ikke noe problem!) noen kabler (3 ledninger, nok! 4 begrensningskablene GREAT) kutter kniv, lodding jern, loddetråd, ARDUINO :) Nintendo DS Lite Programva.. Fortsett å lese

 15. Carleyy's Blog runde opp - 19 juli

  Kategori: Leve      Visninger: 24

  Takk for å sjekke tilbake for denne uker utgave av bloggen min runde opp. Jeg virkelig setter pris på alle kommentarer og støtte forrige uke. Jeg elsker å få tilbakemeldinger så Hold 'em kommer! Jeg vil være postering daglig forum emner av kule ting jeg finner på Internett så sørg for å sjekke inn på min side å se hva jeg grave opp:) Jeg har mange gode ting i butikken denne uken inkludert gjenbruk prosjekter, noen kule tech inspirasjon og søte crafty prosjekter for å nevne noen... Trinn 1... Fortsett å lese

 16. Hvordan å gjøre en bad Bunny (eller Terrycloth kanin)

  Kategori: Barn      Visninger: 21

  En bad Bunny er en søt liten kanin som er laget av en washcloth, noen båndet eller gummi band, og en liten bar av såpe. Ikke bare er de dekorative, de er praktisk som såpe og washcloth er rett der sammen (Hvis du kan bære for å ta den lille fyr fra hverandre). Bad Bunny i denne opplæringen er en uvanlig variant av BooBoo Bunny gjort å holde en liten firkantet gjenstand i det er "buk". De utgjør flotte rimelige gaver for damer og barn og kan inneholde alle elementer av samme størrelse på linjen.. Fortsett å lese

 17. Sy en varm shearling lue

  Kategori: Sy      Visninger: 17

  Som en tilpasset boot-maker, kunne jeg ikke få meg til å bære en lue laget av polyester i løpet av høytiden. Etter jul i siste år trengte jeg en annen lue å holde meg ører en varm som ikke hadde ferie styling. Jeg omarbeidet min "Santa" mønster for å opprette en ny. Jeg er en stor fan av alle ting antikke, inkludert stilene som dukker inn og ut av mote. Her er instruksjoner for min andre versjonen shearling lue. Trinn 1. Materialer Det er ikke mange deler denne hatten. -Shearling-omtrent halv.. Fortsett å lese

 18. Plastboks flaske Planter

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 35

  Jeg ønsket å bruke alle tungt plast vitamin vann flasker som vår familie var tømme på en forbløffende hastighet og trodde at de ville har solid sider for en grunne planter. Jeg kunne plante ting i en figur som er dannet av flasken rammen og anlegg i flasker også. Mange ting som jeg trodde ikke ville arbeid og mine første går rundt var ikke 100% tilfredsstillende, men jeg fikk den å arbeide neste gang rundt. Min boksstørrelsen var 9 flasker av sju flasker (28 flasker totalt) og målt ca 26 tom.. Fortsett å lese

 19. Konvertere IKEA Stollet hengende lampe i en bedre bordlampe

  Kategori: Lamper      Visninger: 44

  IKEA'S Stollet lampen har mye går for det: + lagdelte akryl "nyanser" på Nikkelbelagte stål sleekness + 10 halogen-tipped lys innlegg + Kvalitetskonstruksjon. ikke dårlig. Men det har også problemene med: -å være en hengende-lampe -emitting en ganske tøffe lys -noe høy pris -skavanker i akryl fange lyset og bli ganske merkbart Dermed lansert jeg meg selv på et oppdrag å lage en bordstativ versjon av denne lampe som løst problemene ovenfor. Fungerte det? La oss se... Trinn 1. Delene .. Fortsett å lese

 20. UMD holderen

  Kategori: Lego      Visninger: 21

  Dette instructable viser deg hvordan du oppretter en lego UMD holder Trinn 1. Deler LEGO du trenger 1 #base (hvilken som helst farge) 4 # 2 av 2 tykke blokkerer (matchende farge) 2 # 2 av 10 tynn blokker (matchende farge) 4 # 1 av 2 tykke blokkerer (matchende farge) 2 # 1 av 10 tynn blokker (matchende farge) 7 # 1 av 6 tykk blokkerer (matchende farge hvis holdning) 1 # 1 av 8 tykke blokkere 4 # 1 av 4 tykk blokker (matchende farge hvis mulig) 1 # 2 av 4slanted blokken Trinn 2. Base o.. Fortsett å lese