Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 173

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. 8 Ft høye stengel-rundt drakt

  Kategori: Halloween      Visninger: 20

  Stengel-rundt vet også en stengel-om eller en Lurker er en drakt som monterer på deres skuldre, slik du ser ut en 8 fot høy monster! Professional-versjonen av kostyme kostnader over 2400$, jeg visste jeg ikke var til å betale at mye for det så etter å ha sett på noen referanse bilde og andre planer jeg skisserte opp en utforming som skulle vise seg for å være like skremmende og en brøkdel av prisen! Kostyme leveres komplett med controllable armer og arbeider head bevegelse! Så la oss begynne! .. Fortsett å lese

 2. Batman Cork styret skjerm Topper

  Kategori: Lage      Visninger: 15

  Min mann har alltid vært en stor fan av Batman. Han sier at han er "tenkende manns superhero" fordi han bruker verktøy og ferdigheter, sammen med vidd, for å beseire en haug med crazies. Ingen kosmiske super krefter her. * Grins * For Farsdag, bestemte jeg meg å gjøre ham både noe som ville hjelpe ham holde oversikten over alle det lille notater han tar for hans spill (og listen over prosjekter som jeg har for ham å hjelpe meg med, jeg håper) og gi ham noe "Super" for skrivebordet. Dette er ga.. Fortsett å lese

 3. Hvordan du Re-String en akustisk gitar

  Kategori: Musikk      Visninger: 38

  Dette er fremgangsmåten for å re-string en felles akustisk gitar. Trinn 1. Nødvendig verktøy Nødvendig verktøy -Nye strenger -Streng verktøyet -Tuner -Wire klipp (valgfritt) * Note * Mange Tang har en inndeling som kan skjære strenger. Det er normalt plassert like over hengslene. Trinn 2. Slappe av Ved hjelp av verktøyet streng, slappe av hver streng til det ikke lenger er pakket rundt innlegget. Legg merke til at strengen lyden skal være lavere for strengen er strammet inn. Trinn .. Fortsett å lese

 4. Stekt hvitløk hele hvete pasta fra grunnen av

  Kategori: Pasta      Visninger: 36

  Dette er min første gang å gjøre pasta fra grunnen av, og det kom ut deilig. Jeg googled "Hvordan få pasta" lese en masse ting og kom opp med en oppskrift. Jeg beklager for kvaliteten på bildene mine, jeg eier ikke et kamera, så jeg måtte bruke telefonen. Og fordi jeg ikke har noen hjelpere jeg tok bildene meg selv - jeg kunne ikke få alt fordi jeg prøvde å holde min nye telefonen ren, i stedet for fettete og kake i mel. NYT! Trinn 1. Ingredienser Ingredienser 1 1/2 kopper alle formål me.. Fortsett å lese

 5. Kameraet montere for en motorsykkel (bak peg)

  Kategori: Fotografering      Visninger: 29

  Jeg har vært scouring nettet for en kameraet montere for min sport sykkel for helt en stund nå. Alt jeg finner er for dyrt, clunky, eller for vanskelig å installere/avinstallere. Noen er alle tre! En dag jeg hadde en åpenbaring og kom opp med denne designen. Det er enkel, lett, og kan installeres i sekunder. Det bør passe de fleste sykler med passasjer foten pinnene. Det kan bli gjort i ca 30 minutter for under $20. Trinn 1. Deler må Deler må (alle servicedeler som er kjøpt på Lowes unntatt i.. Fortsett å lese

 6. Hvordan å sy ditt eget Pajama bukser

  Kategori: Sy      Visninger: 37

  Dette instructable viser deg hvordan å sy lett-å-kontroller pajama bottoms i alle størrelser. Jeg vet ikke om du har handlet for eventuelle pyjamas det siste, men de er sprø dyrt. Land's End vil de $24,50 pluss frakt for pjokk størrelse flanell pajama bottoms. Når du ser hvor enkelt det er å gjøre PJs, mannen bak gardin er avslørt, og du ser hva en racket som er. Disse buksene er for min sønn "Høst Festival" dag på skolen som forbød kostymer i favør av en pajama dag. Jeg også gjøre samsvarende.. Fortsett å lese

 7. Juice boksen Pinhole kamera

  Kategori: Fotografering      Visninger: 40

  Husk disse juice bokser fra når du var barn?Vel, bortsett fra som inneholder noen av tastiest drikkevarer kjent til menneskeheten, har de nå en ulterior formål.Ladies n' herrer, jeg presentere Juice boksen Pinhole kameraet.(Note: kreditt er fortjent der kreditt forfaller--jeg basert mye av mine planer av av dette nettstedet. Jeg endret noen ting rundt omkring, særlig fyrstikkeske til en juice-boksen, for å passe på hva var legging rundt huset.)Jeg nylig gjorde en artikkel for min skole avis om G.. Fortsett å lese

 8. Gjøre en bærbar Ipod-høyttaler

  Kategori: Eple      Visninger: 23

  Det er en bærbar, lett, og enkel og lett å gjøre. Den bruker nesten dagligdags objekter. Denne høyttaleren er tenkt å være en bærbar høyttaler med lys som går til volum på om en Itouch høyttaler. For denne høyttaleren må du: 1. batteriholderen 2. ekstra ledning 3. nålen nesen Tang 4.-boksen (for eksempel små jewlery-boksen) 5. to LED (RadioShack eller fra reservedeler ubrukte leker.) 6. kort som "snakker" når du åpner den. 7. bånd / loddetråd Hvis du vil bruke. 8. gamle øretelefoner .. Fortsett å lese

 9. Incredible HULK Nintendo Wii m / ekstra usb

  Kategori: Usb      Visninger: 29

  Vel ferdig jeg endelig min andre Wii Mod! Incredible HULK egendefinerte Wii. Jeg tok fyrene råd og gjennom dette en på e-bay allerede! Forhåpentligvis vil det gjøre meg noen penger! Denne Instructable vil være svært lik min Super Mario Wii bortsett fra den har et par ekstra ting!Advarsel: Jeg er ikke ansvarlig hvis du skruen opp din Wii, du vil annullere garantien hvis du åpner Wii saken!Les i forveien men mod på egen risiko! Trinn 1. Ting som trengs Du må: En Wii Tri-fløyen / Phillips-skru.. Fortsett å lese

 10. Road Sign Bowl

  Kategori: Møblering      Visninger: 32

  Origami, de gamle japanske kunsten med papir folding, har noen grunnleggende prinsipper som er brukt på alt fra tekstil utformingen til lampen-konstruksjonen. Jeg brukt dem her til å kaste noen gamle veiskilt i frukt boller som kombinerer vinkelformet modernitet i arkitektur med vinhøst varmen av antikke materialer. Den grunnleggende ideen er veldig enkelt, selv om det er et lite tidkrevende, hva med alle hull boringen... Så hvis du vil spare deg tid og støtte din lowly ' structable-er, du kan k.. Fortsett å lese

 11. Taco Ring

  Kategori: Hovedrett      Visninger: 23

  Alle vet en. Kokker skrekk dem. Hakke spisested kan finnes i alle aspekter av livet, barn og voksen. Både kjæresten min og min bror er svært kresen. De liker kjøtt og brød, og det er bare om det! Glem grønnsaker! Glem noe fancy! Likevel, jeg har funnet noen oppskrifter som vil glede omtrent alle hakke spisested. Min fetter introduserte meg til denne oppskriften noen år siden og jeg har hatt noe annet enn suksess med det. Taco ringen er enkel å gjøre og deilig. Barn liker det fordi det er en ny.. Fortsett å lese

 12. Opprette din egen gitar effekter Pedal

  Kategori: Gitar      Visninger: 78

  Dette er en generell instructable om hvordan å bygge din egen pedal kloner. Det er ikke vanskelig å, bare ta vare at du lese på noen info på forhånd. Det er mange skjemaer og oppsett på tonepad. Hvis det er det første byggingen du gjør, er det best å starte med, som en enkel fuzz eller overdrive ting enklere. I dette instructable jeg vil være å bygge en Elektro Harmonix Pulsar-klone, og en TychoBrahe Octavia klone. Trinn 1. Utstyr som trengs: Nødvendig equipent:'' Generelt: lodding jern med et.. Fortsett å lese

 13. Utforme stoff portaits/dyner ved hjelp av photoshop

  Kategori: Sy      Visninger: 22

  Jeg så noen dyner som så ut som fotografier, og ble fascinert av konseptet. Jeg gjorde noen søker på nettet samt kjøpt en bok og endte opp med å kombinere ideer for mitt eget bruk. Jeg bestemte meg å dokumentere fremgangsmåten jeg brukte for en liten veggen henger slik at andre kan se hvor enkelt det faktisk er. Dette er det originale bildet Trinn 1. Beskjære fotografiet Jeg brukte beskjæringsverktøyet for å få sammensetningen jeg liker. Trinn 2. Filter/cutout Her jeg klikket på Filter/cuto.. Fortsett å lese

 14. Gitar Stand Deux

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 39

  Først, og du får de fleste jeg ønsker å erkjenne Cgapay og hans instructable om hvordan å bygge en gitar stå. Jeg vil også tipset mitt hat til ta a stå inc. for mitt opprinnelige inspirasjon. Cgapay besvart mange av andelen problemene jeg var grappling med, og jeg er evig takknemlig for dette. Jeg valgte å gå ned en bane med litt annerledes design på mitt prosjekt. Jeg lytte til utsøkte møbler Byggerne av fortiden og eschew bruken av mekanisk festene for stram utrustning ledd og lim. Jeg ble f.. Fortsett å lese

 15. Kjernefysisk kjemi og fysikk Lab for High School klasseromme..

  Kategori: Nettsteder      Visninger: 24

  Litt vanskelig for ikke å nevne farlig å bruke sterk strålekilder i klasserommet og gi studentene ekte erfaring til radioaktivitet. Her er en rask måte å gi studentene en mulighet til å utforme og gjennomføre en undersøkelse om avstanden mellom en strålingskilder og intensiteten av stråling. Målet av leksjonen er for studenter å lære om forholdet mellom avstand og intensiteten av stråling, og også å vurdere mange kilder av stråling i vårt miljø og deres effekt på vår helse. Studenter vil også,.. Fortsett å lese

 16. Finske pannekaker (den ultimate brunsj mat)

  Kategori: Frokost      Visninger: 76

  Ikke helt egg pannekaker eller kjeks, finsk pannekaker er sannsynligvis verdens mest allsidige type brunsj mat. Om du bestemmer deg for å tjene det toppet med klasse b lønnesirup (yum!), eller tjene dem med smuldrete feta, terninger tomat og en chiffonade av basilikum, disse popover-stil pannekaker treffer spot hver gang! :) De er svært enkle å lage og tilberedes tradisjonelt i en 9 x 9 gryte parabolen. Jeg brukte muffin bokser for å gjøre individuelle porsjoner mer tilgjengelig! Så sjekk ut .. Fortsett å lese

 17. Et leketøy for Marmaduke og venner

  Kategori: Kjæledyr      Visninger: 27

  Min mann jeg elsker dyr. Men som en cheapskate på hjertet, jeg liker å komme opp med noen økonomisk løsninger for noen av leker for våre pets.Spesielt kjæledyr så stor som Ivan-våre yngste på 180 lbs. Likevel er det noen ting som jeg aldri scrimp på: mat og veterinærer. Du trenger de beste som du kan ha råd til og finne. Men så langt som leker og andre ting er bekymret... jeg innrømme vel jeg economize når jeg kan. Spesielt som vi har 2 store hunder og en Marmaduke størrelse hund. Trinn 1... Fortsett å lese

 18. Blyant-mindre Office Dart

  Kategori: Spille      Visninger: 23

  Hei alle på Instructables. Jeg vet jeg har ikke publisert noe på en stund, men jeg har ganske en spesiell godbit for de av dere som er fanget i at kjedelig boksen av død. Jeg ønsket en ny dart-sett, men mamma vil ikke la meg. Jeg ønsket ikke et billig liten dart sett fra generiske leketøy merket (du vet at typen som ikke engang har en pinne-spissen?). Så jeg så opp DIY dart. De fleste av dem bruker blyanter og jeg har ikke blyanter å kaste bort. Så jeg fant denne typen dart, men det gjorde ikk.. Fortsett å lese

 19. Audio Tesla Pistol

  Kategori: Halloween      Visninger: 40

  Har du noen gang ønsket du kan komme opp på scenen og la ut en jorden risting roar, rock ut for målgruppen og deretter Lagre alt som lyd opp og gå blåse opp noen baddies med det? Vel er dette din sjanse. Audio Tesla Pistol er en hybrid av en mikrofon og en lydbølge fokusere død Rokke. Kraften i banshees på nåde av din utløse finger... hva mer kan du muligens ønske? Dette er min første instructable noensinne... Hvis du vil gjerne gi meg beskjed noen tanker om hvordan å gjøre den neste bedre! .. Fortsett å lese

 20. PVC instrument, portable pentatonic

  Kategori: Instrumenter      Visninger: 25

  Video! Dette er et instrument jeg designet for stadium forestillinger. Det måtte være bærbare, slik at den setter opp og bryter ned og passer inn i en golf Klubb-bag. Jeg gjorde det Pentatonic å gjøre det musikalsk allsidig uten for mange notater som ville gjøre det komplisert. Dette er stilt inn i E-nøkkelen fordi jeg spille med en gitarist og du vet hvordan de elsker nøkkel av E. Dette er en der du trenger bare de generelle begrepene og deretter gjøre den etter egne behov. Vel, kansk.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere


At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.