Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 170

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Hvor å fastsette PS2 "Disk lest feil"

  Kategori: Playstation      Visninger: 18

  Hvis du noensinne har eid en Play Station 2 (tykk versjon) kan du ha hatt håndtere "Disk Read Error" problemet. Først det er ikke så ille, bare én eller to av spillene fungerer ikke, men etter en stund nesten ingen av spill fungerer. Du kan betale penger å sende det inn til Sony HQ og ha dem fastsette den, eller du kan bare gjøre hva de gjør med deg gratis. Jeg er ikke ansvarlig for stråling posion eller du bryte din PS2. Trinn 1. Materals "Disk lesefeil '" PS2 Stor Phillips head skrue Dri.. Fortsett å lese

 2. Arduino GPS Datalogger

  Kategori: Arduino      Visninger: 23

  Vil du logge noen GPS-data på et SD-kort bruker din Arduino? Du allerede eier en Sparkfun microSD skjold og GPS-modul? Did du prøve Adafruit-skjold (selv om det er awesome og billige), men det stjal alle av din pins? Vil ha det til å sende inn en hyggelig, Google Earth-vennlig format? Vel lese videre... Trinn 1. Maskinvaren Du trenger: 1. En Arduino (som noensinne du foretrekker. Jeg stokk til uno, duemilanove, mega og denne bad boy) 2. En GPS-modul (jeg bruker EM-406 fra Sparkfun) 3. En ti.. Fortsett å lese

 3. Gjøre en Gig Bag for en Gitar Bass Ukulele Banjo

  Kategori: Sy      Visninger: 42

  Denne julen jeg besluttet å gjøre gig poser for min kone og datters nye instrumenter. Min kone spiller hennes skinnende Christmas-dag-åpnet-tidlig baryton ukulele i Diamond havnen Ukulele orkester. Hun hadde vært trene på en restrung gitar for et par uker å lære akkorder. Vår datters christmas gift er en akustisk bass-gitar, slik at hun kan busk i Christchurch med hennes venner for litt ekstra ferie penger. Så har vi to nye instrumenter som kommer til å være fra rundt mye og liker ingen å bæ.. Fortsett å lese

 4. sykkel hodet lys

  Kategori: Sykler      Visninger: 26

  Dette er et lys jeg bygget for en sykkel det er kult det lyser opp hele gaten. ting du må er * en hodet lys * bore * bilbatteri eller alle 12 volts batteri * tre eller metall * bytte * sykkel * gamle jumper kabler * bånd eller electerial Lim * skruer * så av noe slag * sykkel alle disse delene kan finnes på din autolagring (vennligst kommentar og rangere og abonnerer Takk andrew) Trinn 1. Makein braketten å holde hodet lys finne en måte å montere hodet lyset på sykkel. Heldig for.. Fortsett å lese

 5. Solar AA (NiMH)-batterilader

  Kategori: Solar      Visninger: 30

  Hilsen! Jeg fikk ideen fra dette når jeg fikk noen små solceller fra en katalog. Jeg hadde lagt merke til at de fleste ladere for Energizer NiMH (nikkel Metal ID) batteri celler produsert om lag 3 volt. Cellene jeg brukte var én volt hver, men du kan bruke 1,5 volt celler også, eller noen enkelte kaller spenning, bare så lenge cellen Totalt-spenning var et sted nær 3 volt. Mindre strøm ville sannsynligvis fungere også, men cellene kan ta lengre tid å lade. Merk at dette er min første instructabl.. Fortsett å lese

 6. 15 minutters armbånd fra gamle iTunes-kort

  Kategori: Leve      Visninger: 58

  Lenka er laget av to gamle iTunes-kort, fire perler og noen elastisk tråd. Verktøy og tilbehør: 2 x iTunes-kort 2 x tom drikke bokser matlaging papir og streng (kjøtt/fjærkre streng) 4 x perler Noen runde elastisk En hullstansing Trinn 1. Forme kortene Bruke en brødrister ovnen i et godt ventilert område. Jeg brukte en vanlig stekeovn, fordi jeg ikke har en brødrister ovnen; men jeg gjorde kaste alle vinduer og dører åpne. Temperaturen er lav, og verken bokser eller kortene bli ve.. Fortsett å lese

 7. Hvordan å forberede Bacon-innpakket fylt Jalapeno kyllingbry..

  Kategori: Bbq grill &      Visninger: 63

  Dette er fremgangsmåten for å forberede en lett, deilig måltid for to eller flere personer. Jeg har brukt dette prosessen mange ganger, og vil dele den med deg. Mens fleste liker å lage mat, er noen av oss ikke veldig flinke til det. Ingen grunn til bekymring! Også de med den mest moderate ferdigheter vil kunne produsere denne måltid på mindre enn en time fra start til slutt. Følgende instruksjoner vil gi en enkel, velsmakende, og lav Opprydding parabolen å imponere din ektefelle eller gjester.. Fortsett å lese

 8. Utforme en Multi-Node PWM LED-lampe

  Kategori: Led      Visninger: 52

  Dette instructable vil vise hvordan jeg designet en LED PWM lampe-kontroller. Flere lamper strung sammen for å gjøre store strenger av lys.Å skape noen Flashing LED-lys for Christmas har alltid vært på min ønskeliste. Siste jula jeg virkelig begynte å tenke på å bygge noe. Min første tanke var, hver LED-lampen kan bare kobles til et par ledninger. Kraften til LED-lamper, kan være et AC signal som ville feie fra en lav frekvens til en høy frekvens. En Båndpassfilter som er innebygd i hver lampe v.. Fortsett å lese

 9. Dobbel kirsebær Kakediagram

  Kategori: Kake      Visninger: 56

  I denne Instructable vil du lære hvordan å gjøre en av den beste prisvinnende pies rundt. Denne kaken er virkelig en av våre favoritter, du trenger bare å ha noen! Det tar bare 20 minutter å forberede og 45 minutter å bake. Dette er en oppføring i Kakediagram konkurransen så ikke glem å stemme! Trinn 1. Ingredienser For denne oppskriften må følgende: skare-1/2 Cup miniatyr Semisweet Chocolate stykker-5 tabell skjeer smør-3/4 Cup rullet Havre-3/4 Cup all-formål mel-1/4 Cup pakket brunt suk.. Fortsett å lese

 10. Sweet & krydret Squash suppe

  Kategori: Supper og stuinger      Visninger: 42

  Jeg har alltid noen squash rullende rundt i bunnen av min klarere, til slutt bestemte jeg meg å gjøre noe med det. Og jeg gjorde magi. Først av her er trenger det du. 1 x stor butternut squash 2 eller 3 små acorn squash 1 x stor løk i hvitt/gult Stick av smør (eller olivenolje) 6 cloves av hvitløk kylling lager salt og pepper for utprøving av Chipotle pulver lønnesirup rosmarin og timian (friske eller tørket) Trinn 1. Preheat din ovnen til 350 *. Nøye delt din butternut squ.. Fortsett å lese

 11. Ahsoka Tano fra Star Wars klonen krigene

  Kategori: Halloween      Visninger: 27

  Min datter virkelig ønsket å være Ahsoka Tano fra Star wars klonen krigene, for Halloween. For å få en ide jeg kikket rundt det Instructables website og fant en Instructable her på hvordan å lage en Togruta headpiece. Som forfatter kom opp med en virkelig god idé. Å ta denne ideen, endret jeg den slik at den lettere å mugg og nærmere hva tegnet faktisk ser ut. Trinn 1. Headpiece Hva du trenger: -Skum hodet (trengs for å bygge headpiece. Jeg fant dem på en bruktbutikk for rundt en dollar) -N.. Fortsett å lese

 12. Flock-klokke

  Kategori: Se      Visninger: 33

  Flock-klokke bruker mannlige og kvinnelige drikking fugler for å vise tid. Binære tillegg av kvinnelige fuglene (venstre) gir timen. Binære tillegg av mannlige fuglene (multiplisert med fem) gir minuttet--innen fem minutter. En Arduino-prosessor gir signaler som er nødvendige for å Peltier celler som varmer væsken i fugler og forårsaker bobbing bevegelse. n/a nd Peltier digikey.com pb1124-nd relé digikey.com drikking fugler teachersource.com n/a volt 6 amp strømforsyningen for Peltier ja.. Fortsett å lese

 13. Canon SD780 sak fra en Altoids-tin

  Kategori: Fotografering      Visninger: 25

  Jeg er alltid på utkikk etter nye ting å gjøre med Altoids bokser og den andre dagen jeg oppgradert mitt poeng og skyt kamera til nye Canon SD780. Min første tanke var "mann er dette ting lille", og deretter en lightbulb gikk av en min andre om var "Jeg vedder det vil passe inn i en Altoids-tin". Dessverre passer bare for stort til å passe inn i en uendret Tinn, men med en teeny bit av dremelling det fint.Bortsett fra bare å være kul tillater denne tin deg å bære din lomme kameraet rundt i lomme.. Fortsett å lese

 14. Gjør din egen Balance Board (og være på vei til en Wii Fit)

  Kategori: Sensorer      Visninger: 26

  Lage din egen Balance Board eller BalanceTile (som vi kalte det), som et grensesnitt for ulike spill og fysisk fitness-trening, ved hjelp av-CubeX-teknologi. Design din egen programmet og går langt utover Wii Fit! Videoen gir en oversikt og viser et program der saldoen er brukt som en navigasjons-kontroll for en QuickTimeVR film. Det er faktisk veldig lett å bruke BalanceTile som en musikalsk kontroller fordi-CubeX teknologi konfigurerer det inn i en MIDI-kontroller som standard. Trinn 1. Hva d.. Fortsett å lese

 15. Hvordan bygge praksis Poi

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 48

  Dette er en rask, enkel guide til å gjøre den enkleste og mykeste av praksis severdighet--sock severdighet. Disse er ideelle for rå nybegynnere--de er billig og enkelt å lage, de er forgiving når du floke dem, og best av alt, de er myk når knerte deg selv. Er du klar? Som min vakre assistent Sadie viser, her er alle ting du må: -Kne sokker -Tennis baller (eller noe slag av lett vekt) -Noe å bryte i tennis baller/vekt i bunnen for å gjøre dem mykere Trinn 1. Gjøre det myke! Dette trin.. Fortsett å lese

 16. PVC tak-rack

  Kategori: Biler      Visninger: 56

  For det første, ideen om å gjøre dette kom fra veldig overpriced taket racks. Det meste 350,00. Etter et par timer å se på hva Lowes hadde å tilby valgte jeg disse. 50 ft av 3/4 tommers tidsplan 40 sprinkler rør, 20-3/4 "T"-koblinger, 8-3/4-pipe til 1/2 gjengede koblingslinjer, 8 spesielle adaptere kalt "Universal" for demontering og hjørnene er 3/4 90 graders vinkel med 1/2 gjengede Forskyvning X 8, for å gi taket rackyour valg av høyden. Totale kostnader 45,00. Trinn 1. Måle fortløpende .. Fortsett å lese

 17. Hvordan lage en rimelig Master Chief drakt

  Kategori: Mote      Visninger: 22

  Her er hvordan jeg laget min siste skolen sport karneval kostyme: Master Chief. Denne drakt var lave kostnader, (rimelig) lav innsats og tid og lav kvalitet. Jeg gjorde det for friidrett karnevalet, og alt som var igjen i god stand innen utgangen av dagen var hjelmen. Papp koste meg ~$ 40, men det sannsynligvis kan være kjøpt på billigere eller hvit papp kunne brukes og malt. Kostyme er laget hovedsakelig av brettet papp og varmt lim. Undersuit er en våtdrakt og visiret bruker laminert ce.. Fortsett å lese

 18. Hvordan reparere en "stor Mack AAC enhet" og oppgradere den ..

  Kategori: Hjelpemiddelsentral tech -      Visninger: 48

  Så hvis du ikke vet hva dette, vil jeg prøve å forklare. Den store Mack er alternative kommunikasjonsenhet brukes av personer som trenger det kan kommunisere og samhandle med miljøet. Den store røde knappen kan bli skjøvet eller en kan utvide "bryteren" til en separat svitsj Hvis det er vanskeligere å skyve den røde knappen... Dette er de gamle modellene. De vil lagre meldinger og er deretter spilles av, noen har nivåer, med flere opptak eller "Banks" tror digitale stemmeopptaker. Allikevel finn.. Fortsett å lese

 19. Angi skrue maskinert ved hjelp av en Drill

  Kategori: Reparere      Visninger: 31

  Jeg liker min lille gamle Ryobi Rull Saw, modell SC162VS. Dessverre jeg mistet "Vanlig Blade angi skruen," Ryobi del # n/a , A60 i diagrammet med uttrukne tjenesten del, og den røde tingen i tegningen her. Faktisk, det er to slike sett skruer for å få tak på bladet øverst og nederst, og jeg mistet begge. Det som gjør som virkelig uheldig er at et raskt søk på weben avslører delen er "Utdatert--ikke tilgjengelig." Noen gang prøve å bruke en bla så med blad holdt ikke tett? :-( Det tok meg fle.. Fortsett å lese

 20. Meksikanske Wedding Cake S

  Kategori: Dessert      Visninger: 37

  Frukt tarts er en enkel og deilig måte å briljere fantastisk sommer produsere. Denne oppskriften inkluderer en klassisk frangipane (mandel kringle krem) å fylle det vil si det perfekte tilbehøret til nesten alle frukt. Great servert alene eller med pisket krem. Trinn 1. Verktøy og ingredienser Ingredienser: skare 1 1/2 kopper mel 2T sukker 1/4t salt 1 pinne kaldt, usaltet smør, cubed 1 store egg eggeplomme 1 1/2 Spiseskjeer vodka eller amaretto (80-bevis eller større) Frangipane F.. Fortsett å lese