Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 172

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Lady gal 'Video' briller

  Kategori: Gadgets      Visninger: 30

  Jeg gjort disse raskt og enkelt briller for min Lady GaGa Halloween kostyme. De bruker 2 digitalt bilde ramme nøkkelringer på en innstilling for lysbildefremvisning til å replikere effekten sett i hennes fremføringer (her er en video av hennes briller). Merk: * Du kan ikke se gjennom briller, så jeg ikke anbefale vandre rundt med dem på. * Enkelte nøkkelringene er ikke synkronisert. Jeg praktisert bare å trykke på 'ON'-knappene samtidig. DIY Lady gal Video brillene fra Angela M. Sheehan .. Fortsett å lese

 2. Vietnamesisk avkjølt kaffe

  Kategori: Drikkevarer      Visninger: 42

  Trinn 2. Ingrediensene Neste komme ingrediensene: Fransk Dark stek kaffe med endivie (Cafe Du Monde, for eksempel) Sweetened kondensert melk (lang levetid merkevare?) Isen (gode gamle frosset vann) Kokende vann (gode gamle, uh, varmt vann) Neste er kaffen og sweetened kondensert melk. Jeg bruker Cafe Demonte, som, til tross for fransk lød navn og franske flagget, faktisk stammer fra Ho Chi Min City, Vietnam. Denne kaffe er i samme stil som flere vanligvis funnet Cafe Du Monde, som ko.. Fortsett å lese

 3. Disponibel folie Pan for bakervarer Bacon

  Kategori: Leve      Visninger: 32

  Det er ikke min hensikt å høres prosaiske når jeg sier, jeg LOVE BACON. Derfor, min kjærlighet for disse lite strimler 'cardiovascular disease' har fører meg til å eksperimentere i de forskjellige metodene med deres forberedelser. Etter bruk av både den standard kokeapparatet-toppen stekepanne, og den ovnen for å steke eller bake (henholdsvis) bacon, har jeg rukket å foretrekker det senere. Bakervarer bacon gir mer kontrollerbart og reproduserbare resultater. Materialer som kreves for å utføre d.. Fortsett å lese

 4. Coeur A La Creme

  Kategori: Mat      Visninger: 27

  Dette Valentinsdag (eller en dag for saks skyld), gjøre din sweet heart en tradisjonell fransk dessert: Coeur en la Creme med Strawberry saus. Bedre enn hjerte formet mold den er forberedt i er eksplosjonen av kremaktig, lemony smaker! Rundt dette mesterverket, som om kremaktig hjertet av godhet var ikke nok, er et hav av strawberry saus. Trinn 1. Komme i gang Hvis du vil gjøre dette dessert trenger du noen spesialutstyr og noen ingredienser. Coeur A La Creme Mold (jeg har funnet det bill.. Fortsett å lese

 5. Gjøre en nøyaktig retro digital watch!

  Kategori: Barn      Visninger: 44

  En stund siden CASIO begynte å produsere en av sine tidlige digitale klokker. Jeg kjøpte en av dem, og liker det veldig mye. Min 3 år gamle datter også... Å gjøre henne lykkelig jeg besluttet å brodere en replika av klokken.Etter en diskusjon med en venn kom vi til konklusjonen at en broderte fast-tid-se vil være mer nøyaktig enn den virkelige watch. Den virkelige watch viser aldri akkurat riktig tidspunkt - det viser vanligvis en gang i nærheten virkelig-tid. Den broderte versjonen derimot Vis .. Fortsett å lese

 6. sade's Gipsie Caravan: en minivan til campingvogn-konverteri..

  Kategori: Biler      Visninger: 53

  Her er hvordan jeg konvertert en Plymouth Voyager minivan til en omreisende gipsie vognen, for nesten ingen penger i det hele tatt. Med litt tid og en utvidet-sengs minivan, kan du gjøre det også! Merk: Selv om jeg ikke har prøvd det, jeg er sikker på at denne planen kan tilpasses til en mindre minivan også. Bruk din kreativitet! Trinn 1. Fjern setene. Må du først fjerne den midterste baksetet fra van. I en Voyager eller Caravan gjøres dette ved å trykke levers på forside bein, løfte foran set.. Fortsett å lese

 7. Portal 2 Wheatley rekvisitt

  Kategori: Rekvisitter      Visninger: 19

  Hei alle du medlemmer av internet land! I dag skal jeg være lærer deg hvordan jeg bygget min Dalek i full Wheatley-kopi fra spill Portal 2! MATERIALER du kommer til å trenge: Ark med "Moro skum" en Styrofoam ball (Ours var om 9 inches i diameter) Tykt papir plater en trykknapp LED-lys en spinnende krakk-stol-sak skruene og male Trinn 1. bestemme størrelsen på Styrofoam ballen. må du måle omkrets og diameter. Kontroller at du har nok "moro skum" å fylle dimensjonene for [omkretsen .. Fortsett å lese

 8. Wire-armbånd

  Kategori: Smykker      Visninger: 21

  Hei, Velkommen til dette instructable om å lage en wire og bead armbånd, flotte med dette er at det er helt loddetråd gratis slik at det er trygt å gjøre med yngre barn så vel som deg selv, pass med noen spisse ender av ledningen tho. Materialer 1,5 mm sølv belagt wire (du kan kjøpe noen virkelig funky fargede ledningen hvis du ønsker å bruke som) 0,8 mm sølv belagt wire Et utvalg av perler i farger du ønsker Verktøy Runde nosed Tang Wire cutters Liten flate p fil Stykke kort (for l.. Fortsett å lese

 9. Hvordan du kan tegne uttrykk

  Kategori: Kunst      Visninger: 77

  Uttrykk er en viktig del av informasjon som kan fortelle deg hvordan det er følelsen en person, hva de ønsker å understreke, og hvordan de vil ha deg til å reagere på dem i retur. Mye av informasjon og erfaring kan være gleaned fra å observere folk. Din beste eksempler vil være personer som er avslappet og komfortabel deling uttrykk med deg. Å oversette disse detaljene til papir tar noen få perspektiv og noen tips. Når du vet grunnleggende, er det bare praksis i resten av tegningen. Har disse .. Fortsett å lese

 10. USB bronse bjelle slående klokke (med Arduino)

  Kategori: Arduino      Visninger: 56

  Irritere kollegene: føre dem til ber deg om å slå av dine spesielle PC-klokken! Denne lille riggen infact grensesnitt via USB, PC-klokke, og genererer dytting timer og en halv time på en ekte bronse bell. Great stuff å bringe inn i office og overraskelse og deretter underholde og irritere vennene dine hjelpeløs. Fra disse sidene jeg allerede viste noe lignende der en seriell port, ble brukt i stedet for USB. I dag de fleste PCer mangel av en seriell port og med denne designen USB fungerer også.. Fortsett å lese

 11. Avlaste no madera, lettvint (tre lettelse, gjort enkelt)

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 25

  Esta no es una idé mía, la aprendí hare unos cuantos años, durante el Renacimiento. Como no es muy conocida, y al mismo tiempo es muy interesante, la publico Acá donde millones de personas podrán aprenderla y utilizarla. Y quien sabe, hacerse Millonarios, samt con ella. El instructable consta de muchos pasos pero nei se asuste, todo el proceso meg llevó unos 20 minutos. Lo quise hacer bien detallado para que no queden dudas. Dette er ikke min idé, jeg har lært det år siden, under renessanse.. Fortsett å lese

 12. En sterk enkel Sun Tracker

  Kategori: Vitenskap      Visninger: 22

  Bygge et stort utvalg av speil for en solenergi solfanger og du fortsatt har et problem, det har å følge solen når den sendes over himmelen. Solar trackere er dyrt og komplisert. Heres en som er enkel, billig og sterk. Du kan gjøre det fra deler som er funnet i jernvarehandel og garasje salg. Du må først vite noen navigator og solur fakta. Som solen reiser over himmelen daglig kalles posisjonen astromonical "Rektascensjon" Dette søndag Tracker flytter plasseringen av en solar oppstille, en.. Fortsett å lese

 13. trådløse gitar lyd senderen/mottakeren

  Kategori: Audio      Visninger: 24

  Jeg har spilt gitar i lang tid og ive loathed alltid alle disse kablene. Jeg hadde sett disse trådløse sendere, men de er alltid mer enn jeg ønsker å bruke så da jeg hadde en åpenbaring på hvordan lage en for $30 jeg bare måtte dele det med verden. Trinn 1. Hente forsyninger du trenger bare et par ting 1. et par Billige walkie-talkie som ikke har et tidsavbrudd, men har støydemping 2.a gitar ledningen av anstendig lengde 3. en lodding jern/loddetråd 4. universell skrutrekker 5. kniv 6. b.. Fortsett å lese

 14. Hvordan få varme votter ved hjelp av en runde Loom

  Kategori: Garn      Visninger: 47

  Mange år siden, da jeg jobbet på en håndverket butikk, de ført i noen runde og vev av rake. Jeg var i hog himmelen, fordi jeg hadde brukt den typen vevstol i min ungdom, og de hadde forsvunnet, mens jeg var i Florida. Jeg hadde blitt ser for erstatninger siden. Det var på dette tidspunktet at jeg har lært at det er folk der ute som visste mye mer om vev enn jeg gjorde det, så jeg gikk for å lære fra dem. En person jeg lært fra en hel masse var Anne Bipes på www.loomknitting.com (Yep, hun er der .. Fortsett å lese

 15. Hvordan du gjør s'mores (på tre forskjellige måter)

  Kategori: Mat      Visninger: 23

  Her er hvordan du gjør en stor s'more tre forskjellige måter. Om du camping utenfor eller craving en marshmallow inne, her er fremgangsmåten for å gjøre en s'more i kjøkkenet eller over brann (helst ikke en brann i kjøkkenet). De tre første trinnene må gjøres for hver type s'more. Imidlertid bør det fjerde trinnet følges for roasting over en brann, 5te for komfyr og 6te for en ovn. (Jeg dro ut å gjøre s'mores i mikrobølgeovn, fordi det ikke fungerer veldig bra.) Ingredienser: 1) Pose marshma.. Fortsett å lese

 16. Spar penger, med denne Inverter variabel hastighet mod til p..

  Kategori: Energi      Visninger: 35

  Det er kommersielt tilgjengelig enheter som bruker en VFD inverter for å variere hastigheten på din basseng pumpe, og selv om de gir store besparelser, blir en DIY-er jeg ønsket å ha en går på min egen, og prøve og forenkle den hele enheten. Jeg anbefaler sjekke kommersielle produktet fra fremtiden BØLGE, som kan være kjøpt og brukes på nesten alle basseng pumpe for en stor lagring. www.futurewave.NET.au/ Deleliste for dette prosjektet er ganske enkelt: 1 x VFD med innebygd Programmable con.. Fortsett å lese

 17. For å bruke, vann lett å bygge, lett flaske launcher!

  Kategori: Rakett      Visninger: 20

  Her det er en enkel vann flaske... rakett bærerakett som du kan bygge inn en kveld og spille med svært neste dag. Jeg så denne designen på Tunnel Mill speide leiren i sør Indiana. Barna vil ha en blast (ingen ordspill ment) lanserer vann fylt 20 oz plastflasker 15,24 m eller mer i luften, all den stund få sin ukentlige dusj! Trinn 1. Shopping (nok for 2 bæreraketter) Shopping (nok for 2 bæreraketter) **** Skriv ut denne listen og ta den med deg **** gå til maskinvare-butikk og kjøpe n/a fots s.. Fortsett å lese

 18. Bærbar datamaskin server / (gaming-ruter, etc.) rev 00

  Kategori: Datamaskin      Visninger: 20

  * disclaimer * suger jeg på STAVEMÅTEN--__-- også er hovedkortet på feil side når jeg la merke til hva jeg gjorde galt det var wayyy å sent så snu hele setup rundt. også det er 120v i dette prosjektet hvis du ikke vet hva du gjør Eter ikke gjør det, eller få noen andre til å... Så jeg hadde denne ideen i verk for om et år-ish og jeg var å se en episode av hak5 (episode 718) og jeg nettopp startet bygningen. bygge-gang var ca 2 dager-ish. ikke den mest vanskelig ting men hvis din som meg du .. Fortsett å lese

 19. Erstatte din Nintendo DS Lite skall

  Kategori: Nintendo      Visninger: 32

  Jeg har nylig kjøpt en krystallklar DS lite erstatning skall fra dealextreme.com for litt over $16,00. Du kan kjøpe erstatning skall fra mange forskjellige steder, for eksempel ebay, men dealextreme hadde den beste prisen og gratis frakt. Jeg fikk ikke se en Instructable om hvordan du erstatter DS-skallet, så jeg bestemte meg for jeg ville skrive en. Det er en ganske komplisert prosess, og tok meg omtrent 3 timer å fullføre, så jeg skjønte at en masse bilder og beskrivelser av prosessen vil hjel.. Fortsett å lese

 20. Fikse en LitterMaid Mega (den under $15 bedre versjon)

  Kategori: Kjæledyr      Visninger: 42

  Dette går med min andre instructable. Fastsette en LitterMaid Mega for under $5I var ikke fornøyd med hvordan motoren var kjører. Noen ganger stopper hver gang det treffer en stor "kake".Dette koste mer og deretter den andre, men det nå har mer strøm når den treffer en "kake". Trinn 1. Safety Safety Safety (ikke gjør hva jeg gjorde.) 'Dette innebærer elektrisitet (lav spenning) og en varm lodding jern.' Jeg brent min tommelen og pekefingeren på min venstre hånd prøver å bytte hender med lodd.. Fortsett å lese