Hjem » Leve » Leve hacks » Hvordan skrive et essay

Hvordan skrive et essay

Kategori: Leve hacksForfatter: Philippine Brossard • Visninger: 172

Jeg vet at mange mennesker har bedt om denne Instructable så jeg bestemte meg å gjøre det. Jeg tror jeg er godt kvalifisert til å skrive dette fordi jeg har noen stor læremateriell og viktige konsepter må gi til deg. Jeg håper dette hjelper alle karakterene dine! Nyt.

Trinn 1. Materialer

Det er noen materialer som du skal du trenger før du begynner å skrive denne artikkelen. Regneark- og notecards er faktisk svært viktige så ikke overse dem.Materials n/a «x 5″ Merk Cards(2) to Pocket, tre Pronged Folders(Many) penner og PencilsA datamaskinen & PrinterAccess til forskning arbeidsmateriale (Ex. – et bibliotek) arbeider disposisjon og andre ulike regneark (kan lastes ned under den instructable når de bli nødvendig)

Trinn 2. Før du begynner!

Før du er begynne å skrive ditt essay, det noen viktige ting å gjøre. Nå, det kan virke innlysende, men det er viktig å vite hva du skriver ditt essay på, hvilken type essay som det er, og hva din hensikten med essayet er. For eksempel er en overbevisende essay svært forskjellige fra et rent informativ essay. Før du går videre til eventuelle andre trinn, kan du bruke denne kontrollisten for å kontrollere at du er klar. Disse tingene vil være viktig når du utvikler kontoutskriften avhandlinger og andre thingsBeginning Checklist1. Hva er min tema? [] 2. Hvilken type essay er dette? (Overbevisende, osv.) _ [ ]3. Hva er min posisjon på dette? _ [ ]4. {Valgfri} Hvorfor er jeg skriver dette? (Skolen, osv.) [ ]

Trinn 3. Begynnelsen forskning

Nå som du vet hva du skriver, er det på tide å begynne å undersøke. Skal du vil bruke mange ulike typer kilder som databaser, bøker, aviser og webområder. Det neste trinnet vil bidra til å lede din forskning.

Du kan for eksempel bruke et totalt gitar magasin Hvis ditt essay var om historien til gitaren.

Trinn 4. Din arbeide disponere

Arbeider disposisjonen er et viktig regneark som fører din forskning, og vil hjelpe med andre skritt framover. Din første skritt vil være å laste ned denne filen og skrive den ut. Som du vil merke i bildet, er det forskjellige steder å skrive ned informasjonen. Her er fremgangsmåten for å fylle det ut.NOTAT skrive i blyant. Dette vil endre en lot.1. Skriv emnet i linjen med tittelen «Emnet» du bør ha hva emnet er, for eksempel skole sikkerhet og din posisjon. En god ting å innlegge din emne, for eksempel et eksempel ville være, skoler trenger mer sikkerhet for å beskytte students.2. Hoppe over linjen som sier «Avhandling» for nå. Vi har et skritt for det later.3. Nå kan du begynne å kan lese gjennom noen forskning arbeidsmateriale som du tror støtte din emnet. Som du finner noen ting som kan støtte din emnet eller gi god informasjon, kan du legge dem til argumentet/underemne linjene. (NESTE TRINN VISER HVORDAN DU SITERE HVA DU FINNER!)4. Når du finner noen av disse tingene og skriver dem, må du kontrollere at du vil være i stand til å finne mer informasjon for å sikkerhetskopiere den. HUSK! Dette er bare en småleser prosess. Ikke start å ta alvorlig notater til senere. ** NOTE ** disse ikke trenger å være i rekkefølgen av betydning ennå ** NOTE **

Trinn 5. Siterende informasjon

Mens du blar gjennom bøker/databaser/nettsteder, må du starte siterer din informasjon. Dette er viktig fordi hvis informasjonen ikke er sitert papiret har ingen crediblility, og du vil mislykkes ditt oppdrag (forutsatt at dette er for skolen). For å sitere en kilde vil du trenge én av 3 «x 5″-notecards. Merk: Dette er i MLA-Format for dokumentasjon. PM meg hvis du ikke kan lese noe eller du trenger en annen type source.1. Skrive ut de vedlagte bildene. De er kildearket kort Guide. Beklager at jeg ikke kunne gi det til deg som et dokument. De JPEG-filer er alle jeg har got.2. Du kan finne hvilke en er riktig type du bruker med din source.3. Skrive det på kortet 3 «x 5″ som jeg gjorde i bildet. Det er ikke riktig MLA-skjemaet, men det vil hjelpe deg Pass på at du har all informasjonen ved å hoppe over hver rad. Skrive kildenummeret på nederst til høyre på kortet. Dette vil hjelpe deg senere når du arrangerer Note-kort.

Trinn 6. Skrive avhandlinger-setning

Nå som du har kan litt av forskning gjort du starte på avhandlinger-setningen. Skrive det i disposisjonen arbeider ved hjelp av reglene nedenfor.Avhandlinger-setning er den kort setningen (ca tre setninger er lang) som oppsummerer hva vil utgangspunktet viste i papiret og enkelt er sikkerhetskopiert med bevis. Det bør hevder poenget ditt. Dette er hvor din type papir er viktig. Overbevisende EssayIf du skriver en overbevisende essay bør du staten din posisjon sterkt og sørg for å kunne sikkerhetskopiere det med bevis. Ville være et eksempel hvis papiret var om hvorfor Patriot Act bør fjernes (og Vær oppmerksom på, hvis du er uenig med noen av eksemplene, de er ikke nesicarily min stillinger, bare gode eksempler), på grunn av sin heinous direkte strid med grunnleggende rettigheter amerikanerne vet til å være sant, Patriot Act må være umiddelbart eliminatedInformative EssayIf ditt essay er informativ, din oppgave vil være litt annerledes. Kort tid og kraftfullt oppsummere hva du har oppdaget. Ex. Høyst hundene liv består av flere unvaried aktiviteter som sover, å spise og trene.Analytiske EssayAnalytical avhandling setninger er ligner på de som finnes i informative stiler. Forskjellen er at det bryter det ned mer spesifikt og analytisk. Ex. Mediets positiv skildringen av negative handlinger representerer største problemet overfor studenter i klasse på skolen på dette tidspunktet, mens mindre betydelige problemer inkluderer kulturelle fremming av vold og peer trykket relatert til bruk av narkotika og alkohol.Informasjonen på analytiske essayet ble revidert av burzvingion. Takk for hjelpen.En god kilde for mer informasjon om avhandlinger setninger er http://owl.english.purdue.edu/owl/resource/545/01/PS: Takk skal du ha zachnime. Jeg antar jeg prøvde å bo å bred/enkel. Takk for tips!

Trinn 7. Note-kort

Nå som du har et bilde av din Avhandlinger setninger og underemner er det på tide å starte bestemte reasearch. Du bør være ute etter steder av informasjon som ville passe godt i intro, konklusjon, eller tilbake opp poeng som gjør din underemne. Du må gjøre note kort holde disse notatene. Her er hvordan du gjør det. Se på bildet for å få hjelp.

1. I hjørnet øverst til venstre kan du sette kildenummeret som du fikk den fra. Ex. Hvis det øverste venstre ble 1, det ville bety at den kom fra kortnummeret kilde 1.

2. I toppmargen, i døde midten, skrive underemnet som støtter det, eller tillegg hvis du tror at du vil bruke det, men at det ikke passer perfekt hvor som helst.

3. Nå i midten av det kortet bør du sette bare en setning av informasjon. HOLDE DET KORT! Gjøre flere kort.

4. På bunnen, kan du sette innskutte referansen. Det neste trinnet viser hvordan du gjør dette.

Du bør ha en masse note-kort, og hvert kort bør bare ha en liten bit av info. Du bør en gummi band eller en baggie til å holde alle kortene dine.

Trinn 8. Innskutte referanser

Som navnet antyder, er innskutte referanser referanser i parentes. Du trenger disse i papiret og nederst i note-kort. Å gjøre din innskutte referanse: 1. Finne den første viktige ord på kilden som kortet er fra. Dette ville være noe som «Amerika» eller «Biler» heller enn «Den» eller «A». 2. Putte en parentes, så som word.3. Nå, etter en plass, sette sidetallet du fant info på. Deretter, sette en annen parentes.Merk: Hvis det er ingen sidetall, bare la det tomme, eller sette n.p. for ingen side.

Trinn 9. Disposisjonen

Merk: Dette er forskjellig fra en arbeidsdisposisjon.Dette vil hjelpe deg mye med å skrive din stil. Når ting som er skrevet i bare må her du legge til i sitert informasjon til ditt essay og stykke sammen en konklusjon, og du vil bli gjort.En disposisjon kan sammenlignes med et visuelt sammendrag av papiret. Her er hvordan du gjør it.1. Laste ned malen jeg gjort you.2. Fylle det med det du har researched3. Skriv ut det out4. Det skal se omtrent slik eksempelsiden i bildet.

Trinn 10. Introduksjon

Innledningen, er den viktigste delen av ditt essay. Det griper oppmerksomheten til leseren din. Her er hvordan du skriver innledningen.

1. Skrive ut regnearket innføring jeg knyttet.

2. Hoppe rett ned til delen idédugnad. Noen idédugnad for den første setningen. Ancedotes, tilbud eller statistikk ville være bra her. Dette ville være et flott sted å bruke misc. info.

3. Skriv din knyttneve setning at du fulgte med på linjen.

4. Skriv ned fem grunner som er kropp-avsnitt.

5. Nå ferdig den av med avhandlinger-setningen.

CONGRATS! Du har en intro. Bruke dette regnearket, og gjøre det til det første avsnittet av din essay.

Trinn 11. Kroppen avsnitt

Nå som din intro er ferdig kan du begynne å skrive kroppen avsnittene. Dette er virkelig enkelt Hvis du bare følge dette formatet. Husk: Alle de ting du trenger for dette er i disposisjonen (ikke fungerer disposisjon) og note-cards.1. Emnet Sentence2. 1ste reason3. Sitert info å ta sikkerhetskopi av 1 reason4. 2dre reason5. Sitert info å sikkerhetskopiere 2dre reason6. 3dje reason7. Sitert info å sikkerhetskopiere 3dje reason8. Avsluttende sentenceAlso Husk: bruke overganger mellom avsnitt.

Trinn 12. KonklusjonSiste innlegg


 1. Hvordan lage en mini fresemaskin maskin-håndboken eller CNC!

  Kategori: Cnc      Visninger: 41

  Jeg tror en av de beste tingene om verktøy er at de kan brukes til å lage flere verktøy! Jeg bestemte meg å bygge en miniatyr fresemaskin for Maskinering plastdeler, opprette voks mønstre og bore veldig liten presis hull. Jeg ønsket også å utforme det slik at jeg kan konvertere den til CNC for Maskinering kretskort, og for å gjøre repeterende arbeid. Ferdig møllen har en 11 "x 18" footprint og er ca 19-tommers høye. Avhengig av motoren brukes er det i stand til Maskinering plast, voks, tre og .. Fortsett å lese

 2. Joule tyv uten lodding

  Kategori: Elektronikk      Visninger: 38

  Dette er min versjon av berømte joule tyven. Det er mye av disse ting der ute, så jeg gjorde mye forskning og gjort det så enkelt som jeg kan uten lodding eller komplisert matematikk. Jeg høstet disse delene fra en eldre dell-datamaskin som ble gitt til meg til skrap. Det er bare noen få deler som trengs for å bygge dette prosjektet: 1: toroid bead (ferrittkjerne) 2: 1 k ohm resister (brun svart rødt) 3: npn transistor (jeg brukte 2n3904) 4: tynn tråd Trinn 1. Vind CoILen Jeg gikk et par .. Fortsett å lese

 3. YADPF (enda en Digital Picture Frame)

  Kategori: Eple      Visninger: 36

  Jeg vet dette er ikke nye ting, jeg vet, jeg har sett noen av disse prosjektene her, men jeg har alltid ønsket å bygge min egen digitale bilderammen. Alle rammer jeg har sett er hyggelig, men jeg var ser for noe annet, jeg leter etter en virkelig hyggelig ramme (skreddersydde og som har ikke er billig), en fin størrelse (14,1-tommers) og med noen "ekstramateriale" (wi-fi, bluetooth, etc). Jeg tror jeg har det, og jeg lykkelig (nesten) med det endelige resultatet. Dette er en kort beskrivelse.. Fortsett å lese

 4. sjokolade havremel candy

  Kategori: Søtsaker      Visninger: 35

  sjokolade havremel candy er en stor candy laget av havremel og mange andre ting du vil elske dem. rettferdig advarsel som du må være forsiktig med kokende dem. "for lang = hardt på", "for kort = for gooey" ill utdype mer i delen om kokende ingrediensene Trinn 1. Samle dine ingrediants for denne oppskriften må du du kontrollere at du har . 2 kopper sukker . 3 kopper Quaker rask 1 minutt Havre . 1 bakers kokos . 1/2 kopp melk . 1/2 kopp Hersheys kakao . 13 kopp smør . 1 teskje vanil.. Fortsett å lese

 5. Hvordan lage en brus kan røkelse brenner!

  Kategori: Leve hacks      Visninger: 28

  Dette er en tutorial på hvordan å lage en røkelse brenner ut av to soda bokser. Dette er svært farlig, så jeg ikke vil anbefale det Hvis youre unge. Beklager for slurvete skjæring jeg var i et rush. Trinn 1. Ting du trenger. Her er tingene du trenger: 2 soda bokser (av kurset youll vil vaske dem ut) En lomme kniv (eller saks) Sterk lim som gorilla lim 3/8 borekronen Trinn 2. Bore hull for røkelse. Bruk din borekronen for å bore et hull i bunnen av begge bokser. Trinn 3. Første kuttet.. Fortsett å lese

 6. Analog binære klokke

  Kategori: Se      Visninger: 108

  Jeg har sett mange binary clock instructables, og en dag var jeg prøver å opprette en opprinnelige klokke basert på denne ideen. Så, da min bror og jeg var å finne ut noen vår opprinnelige ligninger, sa han til meg "Hvorfor ikke gjøre det i binær?" GENI. Så her er det, min (analog) binær klokke. Trinn 1. Du må 1. Flat trestykket 2. Coping saw 3.-Skriver 4. Papir 5. Spray Mount 6. Spraymaling 7. Klokken bevegelse (billig av OL ' eBay) 8. Drill 9. Plate eller lignende sirkel til sp.. Fortsett å lese

 7. En guide til youtubers

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 25

  Dette instructable er en uide til noen av de mest kjente youtubers er hva stilene og noen av mine favoritt videoer Hvis du har noen uoverensstemmelser eller en youtuber eller youtube kanal bare kommentere og dårlig se og muligens legge dem PS, de er ikke med i rekkefølgen favoritt bare som popped i hodet mitt Trinn 1. FAILblog failblog er svært inderrated, men er fortsatt utrolig morsom. Det viser videoer av mislykkes og WINs. Det er omtrent så grunnleggende som det blir favoritt vids.. Fortsett å lese

 8. Super enkelt hår bue

  Kategori: Sy      Visninger: 13

  hei! Det er meg igjen. Dette min instructable om hvordan å lage en middag lett hår bue, kan du bruke en sy mackine eller for hånd. Du kan tilpasse dette til din ideelle størrelse, stil osv. Først samle utstyret ditt: -Noen stoff (jeg brukte noen skrap materiale fra en gammel chambray-skjorte, så det er ganske lett, kan du lett bruke noe mer robust hvis du vil) -Saks -Pins (ikke virkelig nødvendig) -Tråden -Maskin/nål -Sydamene målebånd Jeg vil også bare si jeg tror ikke dette den beste.. Fortsett å lese

 9. Fikse Socket i en Audio Player

  Kategori: Audio      Visninger: 20

  Lydkontakten av mp3-spillere blir ofte, "ødelagt" på grunn av mekanisk belastning. Denne enkle veiledningen viser hvordan det kan løses, og er ment for personer med liten erfaring i elektronikk. Kontroller at dette ikke renons din garanti: kjøpe billige OGG-kompatible spillere som kommer uten en. Trinn 1. Verktøyene du trenger for 1. Lodding jern. 2. Skrutrekker. 3. (valgfritt) loddetråd-pinne Lim inn, eller rosin. 4. (valgfritt) loddetråd wire eller annet lodding materiale. Trinn 2. Dem.. Fortsett å lese

 10. Theremin w/Zapper, laser, Arduino

  Kategori: Arduino      Visninger: 18

  Jeg opprettet denne Theremin som enheten etter å se denne artikkelen på Make magazine: http://m-cdn.dashdigital.com/make/vol15/?pg=69#pg67 Mens dette sett ganske rett frem det viste seg for å være litt mye for meg på tiden. Men etter store anstrengelser, jeg fikk det til å fungere ganske godt. Jeg hadde problemer med å få laser å sikte på riktig måte slik at jeg valgte å mod en fjernkontroll som jeg hadde å holde laseren. Dette fungerte bra. Så jeg vil oppsummering trinnene: Trinn 1. .. Fortsett å lese

 11. FireWire 800 CF kortleser

  Kategori: Fotografering      Visninger: 27

  Siden den synes at alle har forlatt FireWire 800-port når det gjelder kortlesere, jeg gikk videre og gjorde min egen. Mac synes ikke for å være interessert i USB 3.0 nye MacBook Pro har FireWire 800-port, og vel, jeg skal være forbannet hvis jeg skal sitte og vente på USB 2.0 overføre mitt canon 7 d bilder til min harddisk... Trinn 1. Hva du trenger Så egentlig ganske enkelt. du trenger: 1. FireWire 800 2,5-tommers HD-kabinettet 2. en CF til SATA-konvertering begge disse ting er let.. Fortsett å lese

 12. Å ta fra hverandre en Sony Vaio Laptop

  Kategori: Teknologi      Visninger: 23

  Trinn 2. Ta ut batteriet Ta ut batteriet. Du ønsker ikke noen potensielle problemer og bortsett fra kroppen din egen (som du bør har jordet) er batteriet bare energikilden i systemet (vel, OK det er liten batteriet på hovedkortet så vel). Trinn 3. Fjern skruene, etc. Snu din Vaio og fjerne alle skruene. Fjerne DVD-ROM-stasjonen og harddisk. Trinn 4. Fjerne tastaturet Når du har gjort alle denne, Vend den bærbare datamaskinen tilbake over og fjerne tastaturet ved å trykke på klemmer det lil.. Fortsett å lese

 13. Desidert deilig Vegan Benedict

  Kategori: Vegetarianer og veganer      Visninger: 36

  Brunsj på lat blir lørdag ettermiddager ofte den mest avslappende og hyggelig del av uken. Tanken krysser alles sinn, "Jeg skulle ønske jeg kunne leve som dette hele tiden!" Men etter en dag av sugary, syrupy pannekaker og cheesy, gooey egg - vi alle er ivrige til å konsumere alle leafy greener i skue. Men hva om vi kunne nyte både gleden av velsmakende brunsj mat mens følelsen flott om våre organer? Denne oppskriften ventures i et område av sunn matlaging som folk flest pleier å unngå: chambe.. Fortsett å lese

 14. Banalisere Vivitar Ultra bred og Slim kameraet [oppdatert]

  Kategori: Fotografering      Visninger: 18

  Nei, det er ikke på den internasjonale romstasjonen... ennå! Vivitar Ultra bred og Slim var en enkel pek og skyt plast kamera knapt verdt noen dollar det koster...Nå er det quintessential hipster, retro, fremtiden, Anarkisten tenkelig apparat! Prisen har gått opp i andelen med sin popularitet og nå kommandoer $25 til $50 for en av dets mange kloner. Jeg kjøpte mine på en bruktbutikk butikk for $1.50 så ikke jeg er for redd for å gjøre noen endringer og grave i det! For alle dens cromulence er k.. Fortsett å lese

 15. DIY plattform seng erstatte - Out-Of-The-Box, bærbar, lett o..

  Kategori: Møblering      Visninger: 22

  Jeg ønsket en bærbar, lett og billig plattform seng erstatning som jeg kunne sette sammen og ta fra hverandre på vil og som har individuelle stykker jeg kunne bære i bilen min når jeg flytter. Jeg fant noen metall seng-rammer som syntes minst noe bærbar - http://www.walmart.com/ip/Smart-Base-Bed-Frame-Queen-King/ n/a for $109 for eksempel, men fant dem også tungt og ukomfortabelt. Jeg gjorde ikke tror det ville passe i bilen når du flytter, og i tillegg jeg trodde stål kantene ville rive opp min.. Fortsett å lese

 16. Troll i eske drakt (Halloween 2011)

  Kategori: Halloween      Visninger: 20

  Konsept og prosessen instructable for min Halloween 2011 Jack-in-the-boksen drakt! I LIVE! Indusere mareritt i venner og familie ved å bli en unaturlig leketøy kommer til liv! SE! hvordan jeg bygget en boks som ble brukt til meg og fløt nesten umerkelig av bakken! IMPONERE! midt arbeider boksen hand-sveiv, og elastisk trekkspill! Hvis du ønsker å se en kort video av hvordan jeg var faktisk i stand til å flytte i denne drakten, vennligst sjekk dette ut: & amp, amp, amp; amp; amp; lt; .. Fortsett å lese

 17. Oppslagstavlen laget med vin korkene

  Kategori: Leve      Visninger: 16

  Jeg samlet vin korkene i år, og visste ikke hva jeg skal gjøre med dem. Jeg hadde denne ideen for noen år siden og jeg er fornøyd med resultatene. Veldig lett å gjøre - bare en bit av klipping og liming. Bildene ble tatt etter jeg fikk ferdig styret som jeg har bare nettopp besluttet å dele dette med verden. Trinn 1. Forberedelser Du må: Massevis av korkene. Stanley kniv. Et stykke hardboard for ryggen. En drill. 4 skruer og veggen pluggene. Trelim. Trinn 2. Å gjøre en start Hovedsa.. Fortsett å lese

 18. Ansiktsløftning for en gamle kirke klaver

  Kategori: Møbler      Visninger: 24

  Sannsynligvis en av de mest misbrukt delene med utstyr i noen kirke er pianoer som er montert på rullende plattformer og flyttet fra rom til rom. Hver gang de flyttet gjennom en dør de pleier å få slo opp, slå opp, og skrapte opp. Over år (og tiår) begynne scars virkelig å vise. Når et piano begynner å vise disse arr, synes folk ikke å bry deg om banging opp enda mer. Tross alt, er det bare en gammel banke opp piano. Piano i denne Instructable ble brukt i min kones søndagsskole rom, og en dag .. Fortsett å lese

 19. Lag A Garden tabell med rennende vann!

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 47

  Jeg ønsket en tabell skal brukes som en rengjøring stasjon for min konkrete prosjekter, men som ville doble i bruk for andre ting: rengjøring grønnsaker fra hagen, fylle vann beholdere, rengjøring hage verktøy, potting planter, etc. Siden det er en utenfor tabellen, jeg kunne bruke resirkulert gjerdet styrene for de fleste av delene, og for toppen jeg brukte to gamle 1 x 12-tommers furu boards jeg fant. Alt jeg måtte kjøpe var kranen, tut, slange-up og noen pvc-stykker. Trinn 1. Samle materiale.. Fortsett å lese

 20. Hvordan få Panniers ut av resirkulerte materialer For mindre..

  Kategori: Sykler      Visninger: 19

  Panniers er store og svært nyttig for bicyclists. De er også svært overpriced for et godt sett. Jeg har en $250 dollar-pannier fra panpack.com som er flott for camping, men ikke så mye for å kjøre rundt i byen, så jeg kom opp med verdens billigste pannier! de totale kostnadene var bare om lag 7 dollar, og jeg tror det ser flott. Trinn 1. Liste over materialer De fleste av materialet til dette prosjektet ble innhentet fra East Bay Depot For Creative gjenbruk. http://www.East-Bay-Depot.org/ Hvis.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere

Смотрите описание writing help на сайте.
At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.