Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Transformere papir Star

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 35

  Her kan du lære å lage en oktogonen sving inn i en dødelig kaster star! Hva du trenger, 8 firkantede biter av papir, jeg brukte 8 3,5-tommers stykker. Noen folding ferdigheter, Mine er noen sint ferdigheter. Jeg har noen videoer opplastede, men jeg har ikke lyder på dem så syk kjøre hvor å gjøre den i trinn. Trinn 1. Kan begynne de grunnleggende kaster Heres det første trinnet falser du papiret på midten, og deretter bretter du det på tvers av i begge retninger. Åpne papiret opp igje.. Fortsett å lese

 2. Duct Tape telt

  Kategori: Camping      Visninger: 26

  Dette vil lære deg hvordan å bygge et enkelt telt ut av Duct Tape og PVC-rør. Trinn 1. Materialer 10 Fots lengder på halv tommen PVC-rør-2 Halv tommen PVC koplinger-2 Halv tommen PVC 90's med Side stikkontakt-2 Halv tommen å halv tomme gjenger til glatt PVC-rør kort-2 Ruller av Duct tape-9 til 10 (avhengig av hvor lenge Roll er) Trinn 2. Bygge rammen 1. Samle alle PVC. 2. Ta ett rør og kutt det i sju og en tre fot-brikke. 3. Ta andre røret og klipp 3, 3 foten stykker (det vil være en f.. Fortsett å lese

 3. Gjør din egen yoghurt

  Kategori: Mat      Visninger: 34

  Deilig og næringsrik og potensielt billigere enn Beef slag. Trinn 1. Sanitize verktøy. Alt må være squeaky ren, slik at uønskede bakterier ikke forurense yoghurt-kultur. Trinn 2. Bringe 2 tbs. yoghurt kultur til romtemperatur. "Yoghurt kultur" er noe som lever yoghurt bakterier (vanligvis _Streptococcus thermophilus_ og _Lactobacillus bulgaricus_). Det enkleste stedet å få en yoghurt kultur er fra noen eksisterende store kjøpte yougurt. Lagre 2 tbs. fra din siste Beef badekar, og bringe det .. Fortsett å lese

 4. Japansk biller-felle

  Kategori: Skadedyrbekjempelse      Visninger: 46

  Hvordan for å gjøre en gjenbrukbare japansk bille overtrykk for $8 eller så. Trinn 1. Materialer og verktøy Du trenger for å få -En bøtte 3 gallon er hva jeg har for hånden, men 5 gallon ville fungere fint.(Gratis hvis du vet hvor du skal lete) -En wire belegge kleshenger (gratis med din Klesrens) -En "girolje" Skriv inn trakt. $2,50 på auto deler store. -En japansk bille lokke erstatning $4,75 på hardt ware lagre. Pucken stil verk, samt nett-pose skriver du inn så får hva noensinne du kan.. Fortsett å lese

 5. Musikerne reise kit: overlevde 3000 miles og 8 konserter i 9..

  Kategori: Musikk      Visninger: 17

  Denne Instructable handler om hvordan å gjøre en reise-kit for gitaren eller i mitt tilfelle, mange elsket og nødvendig BASS! Jeg kom bare hjem et par dager siden fra en tur gjennom nordøst i begynnelsen bass for en kristen ungdom band og kor. Dette var en av de mest krevende tingene jeg noensinne har gjort, og måtte gå uten feil. Heldigvis, jeg hadde satt sammen de fineste overlevelsespakke for min bass og heres hvordan du gjør det samme for din instrument med strenger. Ikke glem å stemme derso.. Fortsett å lese

 6. Lading solsystem

  Kategori: Solar      Visninger: 32

  Her er min solenergi lading System og hvordan jeg gjorde det. Hva jeg kjøpe ikke, jeg resirkulert deler fra andre ting jeg allerede måtte gjøre det. Jeg vil vise deg hver del av oppsettet og forklare formålet. Jeg sannsynligvis trenger ikke å forklare hensikten med solenergi panel, men det er der elektrisitet kommer fra. Jeg er ikke sikker på om dette, men jeg hørte at en av de nyeste typene solpaneler der ute er monocrystalline. Jeg liker det veldig mye fordi det er liten, og det gir mye strø.. Fortsett å lese

 7. Kompakt Lego USB-pinne

  Kategori: Usb      Visninger: 22

  Denne utformingen er kompakt, og er forskjellig fra den klassiske Hampton ved å ha samme connective funksjonalitet på begge sider. Hvis du er heldig med dimensjonene på USB-pinne som det er også ganske enkelt. Deler som trengs: En standard USB-pinne for lagring Et par deler av Lego 3 x 16 x 48 * mm * min, eller én del 3 x 16 x 96 mm Og... En skarp håndverket-kniv Noen god sterk klebing Sandpapir Trinn 1. Demontere USB-pinne Kontroller at du ikke har noen data på pinne som du ikke ha.. Fortsett å lese

 8. Hoppe starte Halloween: Cyclops visir

  Kategori: Halloween      Visninger: 21

  Hei alle, og velkommen til min første instructable! Jeg fikk ideen til dette mens jeg prøvde å sovne for et par netter siden. Morsomt hvordan mindre søvnløshet kan drivstoff din kreativitet begynner Selv om jeg ikke ennå har opprettet en, følte jeg at jeg skal legge det på dette nettstedet likevel for et par grunner. 1) Jeg har en crappy minne, og trenger noe å hjelpe meg å huske. 1b) papir blir trukket på og ødelagt av min lillesøster for venner. 2) På grunn av karakteren av dette nettsted.. Fortsett å lese

 9. Bee-lykkelig Cupcakes

  Kategori: Kake      Visninger: 22

  Gjøre disse awesome cupcakes for enhver anledning, eller å imponere vennene dine på din neste BBQ. Svart jellybeans ble brukt til å gjøre bier og lokale honning ble helles i midten av hver cupcake for en ekstra overraskelse. Nyt! Oppskrift tilpasset fra hva er nye Cupcake av Karen Tack Trinn 1. Ingredienser & Prep 13 Vanilje cupcakes bakt i gul cupcake liners 2 glass med gul dekorere sukker (kaken kompis) 1 butikken kjøpte sukker cookie dough 3 tbl lys sirup 1 kan (16 oz.. Fortsett å lese

 10. Modulære bærbar Gaming styret

  Kategori: Bordplate      Visninger: 45

  Når du har samlet inn og malt Warhammer-miniatyrbilder, trenger du et bord for å spille på. Styret må være 4 fot bred og 6-8 meter lange (ca 1,2 m x 1,8 - 2,4 m). Kommersielle modulære styrene kan være svært dyrt. DIY design jeg har sett er for store boards som må lagres bak sofaen og er ikke lett bærbar. Denne designen er modulære og transportabel. Styret brytes ned i 2 m x 2 fot (ca 600 x 600 mm) delene og enkelt klipp sammen når du ønsker å spille. Du trenger bare et gulv eller plass til .. Fortsett å lese

 11. Cross-Stitched hånd varmere

  Kategori: Sy      Visninger: 41

  Disse enkle hånd pulsvarmere er enkle å lage, og de kan holde hendene toasty varm! De er en perfekt måte å vise din kjærlighet til noen denne Valentinsdag! Du trenger: Ull følte Broderi dun Ris Trinn 1. Forberede Felt og brodere For hver hånd varmere, klipper du et stykke følte måler 4 x 5,75 tommer. Sy en utforming i midten. Jeg valgte et cross-stitched hjerte (jeg fant et mønster med et raskt Google-søk), men alle small-ish design vil gjøre. For å brodere på følte, jeg vanligvis spore.. Fortsett å lese

 12. Chocobasket med sabayon og kirsebær

  Kategori: Søtsaker      Visninger: 32

  Hei folkens! Her er de fabelaktige sabayon boller laget med sjokolade lett å lage og ekstremt imponerende som willl erobre din venns hjertet! Gjør dem er ganske enkelt, men det tar tid fordi du har å stivne sjokolade i kjøleskapet før servering. Men la oss starte! Trinn 1. Ingredienser Å forberede ca 12 kurver som du trenger: -120 g mørk sjokolade (med en kakao mengde 50%) -1 glass fullt av kremfløte -2 skjeer av vaniljesukker -1 pose av "pannafix" (eller en annen whippmg krem fixe.. Fortsett å lese

 13. Hvordan å hekte en Xbox 360 til en PC-skjerm

  Kategori: Xbox      Visninger: 125

  Hvis du ønsker å koble Xbox 360 til dataskjermen fordi TVEN er liten eller bildekvaliteten er forferdelig, vil jeg vise deg hvordan. Er det et dyrt jobb du kan spørre, Nope, bare $10 i deler fra min lokale Radioshack. Legg igjen en kommentar så jeg få tilbakemelding Oppdatere 3/4/09: nye endelige bilder som er lagt til. Oppdatere 10/26/09: nye Merknader lagt til bildene! COPYRIGHT HENSEENDER OG SITAT FOR DETTE INSTRUCTABLE ER SOM FØLGER Alle i spillet bilder er copyright av Bungie Studios.. Fortsett å lese

 14. Visuelle / Aural gitar Tuner "Tune trener"

  Kategori: Arduino      Visninger: 16

  Bygge en strobe-mottaker med en integrert tone generator å lære tuning av øret.-= bakgrunn =-jeg har alltid dabbled i instrumenter. I løpet av livet mitt, har jeg forsøkt (med varierende hell) Piano, gitar, Banjo, Penny fløyten, Ocarina, panfløyte, stor Highland sekkepiper, Smallpipes og Didgeridoo (ikke spør, det var sent, og jeg var litt beruset). I prosessen, har jeg kontinuerlig traff et stort hinder. Jeg er absolutt søppel mot tuning av øret. Jeg kan ikke fortelle hvis en gitar er ut av tun.. Fortsett å lese

 15. Gjøre en kylling coop fra gården useriøs

  Kategori: Kjæledyr      Visninger: 27

  Gjøre en kylling coop ved hjelp av utklipp som er lett å finne rundt gården eller på spissen. Fekting mesh, fleksibel treet prunings, gjørme, halm og tinn. Denne hønsehuset bruker svært grunnleggende veving ferdigheter og jord byggeteknikker. Veldig enkelt for de som foretrekker å unngå hammere, negler og hjørner! Trinn 1. Samle materialene Rammen er laget av fleksibel treet prunings og fekting mesh. Jeg brukte wisteria prunings, men noen typer grener med litt fleksibilitet vil gjøre. Fekting .. Fortsett å lese

 16. Bruke en gamle Xbox-PSU til å drive en bil-forsterker.

  Kategori: Xbox      Visninger: 74

  Dette er min første Instructable, så ikke bli for vanskelig for meg. Jeg er sikker på at det er forvirrende i en rekke steder.Vel, ser jeg opplæringsprogrammer over hele Internett om hvordan du bruker en PC PSU til å drive en bil forsterker i et hus. Jeg ønsket å prøve det, men det synes jeg er frisk ut av PC-få... Jeg har en masse gamle xbox som samler støv. Så improvisert jeg. Det var virkelig ikke annerledes enn en PC PSU fordi den gamle xbox er i utgangspunktet en PC. Jeg er ikke ansvarlig f.. Fortsett å lese

 17. LEDET, med knapp start og uttoning

  Kategori: Led      Visninger: 37

  Dette beskriver en enkel krets for å tillate en 9 v. batteriet til en Strømlampe, og deretter visne når Tastafon er frigitt. Noe lignende ble forespurt i et spørsmål i foraene sted. Jeg håper dette er nyttig som en prototype, eller i inspirerende ideer om hvordan du bruker dette satt. Trinn 1. Deler Her er en innholdsliste over delene som jeg brukte: Q1: de fleste noen SS (liten signal) NPN transistor vil gjøre her. C1: n/a uF elektrolytisk polarisert capacitorD1: Jeg brukte en regnbue bli.. Fortsett å lese

 18. Hvordan til å hekle en Amigurumi ugle

  Kategori: Lage      Visninger: 194

  Amigurumier er japansk kunsten å hekle eller strikke liten slips og slipsenåle. Mønstre for ulike forskjellige dyr og stiler kan bli funnet på Internett, og mange er enkelt nok til at en person med grunnleggende kunnskaper om Hekle har et bredt utvalg av hva de kan gjøre. Disse dyrene er ofte gjort som leker, og noen ganger også solgt for fortjeneste på nettsteder som etsy.com, amazon.com, etc. Trinn 1. Elementer som er nødvendig: 1. Du ville nød en nål, avhengig av hva vekten (tykkelse) av ga.. Fortsett å lese

 19. Rødmetall Nerf Paintjob

  Kategori: Nerf      Visninger: 50

  Nerf kamper er en glede, ikke bare for barn! Men har du noen gang følt irritert av det barnslige og billig plast-utseendet av våpen? Har du noen gang lurt på hvordan du kan gjøre pistolen ser litt mer realistisk og kul? Vil du din Nerf å være noe ingen andre har, eller selv foreta en personlig gave til en venn? Denne Instructable viser deg hvordan du slår dine plast Nerf gun inn en badass gunmetal-stil våpen! Siden det er en paintjob det er relativt enkel, billig og fungerer med hver Nerf mode.. Fortsett å lese

 20. Autonome kontroll over RC bil ved hjelp av Arduino

  Kategori: Arduino      Visninger: 72

  Dette instructable viser hvordan du endrer en billig RC bil slik at det kan være kontrollert av en innebygd microcontroller. Du kan programmere kontrolleren å gjøre bilen gjør en rekke kjøring mønstre og stunts. Når du har bilen blir kontrollert fra innebygd kontrolleren, kan du legge til sensorer for lys og lyd og gjøre bilen gjøre ting som linje følgende. Trinn 1. Samle materialer og verktøy Jeg brukte følgende materialer: -RC bil - el cheapo fra Walmart. Det koster $6 på min lokale Walma.. Fortsett å lese