Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 46

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Pizza gryte - Best fra begge verdener!

  Kategori: Pizza      Visninger: 54

  hallo! Du må være sulten! Du kom til rett sted:) Hvis du liker pizza og du liker gryte middager, vil du elske denne kreative kombinasjonen av to. Jeg har vært matlaging i år, og dette er en av mine favoritt måltider til å opprette. Enten du er en Høyskolestudent som er på utkikk etter en ny måte å nyte en rituell middag eller en travel forelder som er på utkikk etter nye ideer å mate er din stor familie, dette instructable for deg. Du er velkommen til å nyte denne oppskriften nøyaktig slik den.. Fortsett å lese

 2. Incredible Hulk drakt

  Kategori: Halloween      Visninger: 48

  *** Oppdatere - tusen takk for å gjøre dette en anbefalte Instructable! Det er alltid en velkommen overraskelse! *** Min drakt viste seg ganske imponerende i år. Jeg og brødrene mine besluttet på en Avengers tema i år, og jeg valgte Hulk. Her er listen over forsyninger jeg brukte: -Grønne Zentai bodysuit -Polstret muskel skjorte -Hvit t-skjorte -Hvit/lys grå sweatpants -Klær fargestoff -Ansiktet maling -Papp -Plakatkartong -Varmt lim -Saks -Grønn flip-flops -Litt av Problemløsing.. Fortsett å lese

 3. AP2 lysbilde pistol oppgradering fra "enkel k'nex pistols"

  Kategori: K'nex      Visninger: 19

  Denne istructable er å vise hvordan du oppgraderer den tidligere bokførte "enkel k'nex pistol" til en AP2 lysbilde-låst pistol. (fortsatt enkelt skudd). Forskjeller: selvsagt, i stedet for å trekke tilbake skyting PIN-koden, når du skyver tilbake sleide, det lysbilder tilbake skyting PIN-koden, så låser den den med den nye lysere utløser utformingen. Også, grep har blitt styrket dramatisk, og forbedret severdigheter er lagt. Denne versjonen kan også støtte tyngre gummitrekk for en eksponentiel.. Fortsett å lese

 4. Vann Rocket 2-trinns mekanisme

  Kategori: Rakett      Visninger: 16

  Denne mekanismen ble utviklet for å gi automatiske iscenesettelse av multi-stage vann raketter. Denne mekanismen vil frigi en sustainer med en standard 9 mm Gardena munnstykke når økte slutter å produsere skyvekraft. Det fulgte undervisningstimene beskriver hvordan du bygger oppsetning mekanismen. Det bør brukes mer som en guide i stedet for en nøyaktig trinnvis fremgangsmåte som det er sannsynlig at du ikke vil ha tilgang til de identiske delene som brukes her. Føl deg fri til å erstatte kom.. Fortsett å lese

 5. Enkel stempel pumpen

  Kategori: Vitenskap      Visninger: 34

  I denne instructable engasjert skal forklare haw for å gjøre et stempel pumpen i en svært enkel måte. Dette er ikke mye effektive, men nyttig for å forstå arbeidstid og deler av et stempel pumpen. Før du går til lag la oss vet hva er et stempel pumpen og dens arbeider. Funksjonstaster pumpen er stempel pumpen. De er i utbredt bruk i løfting vann fra bakken til lagertanker i boligområder. De utvikle områder med høyt trykk, men har begrenset bruk. Stempel pumpen består av "sugekraft strek" og en.. Fortsett å lese

 6. En artister-klokke

  Kategori: Kunst      Visninger: 35

  Trinn 1. Design Det første skrittet til ethvert prosjekt er design. Så dvs hva du må gjøre. Nå du trenger ikke å gjøre samme design som meg, kan du gjøre flere seg, bruk fantasien. Du kan holde det enkelt, eller du kan bli mer komplisert. Trinn 2. Materialer VERKTØY --exacto kniv --Lim --dremel (valgfritt, men bruke noe lignende) --søyleboremaskin (valgfritt, men det gjør prosjektet enklere) --saks --varmt lim pistol MATERIALER --male penslar --klokke mekanisme --plakatkartong (no.. Fortsett å lese

 7. Stilig kandisert grapefrukt Peels

  Kategori: Søtsaker      Visninger: 14

  Noen gang lurt på hvorfor du ikke spise mer grapefrukt peels? ikke jeg heller. Jeg garanterer at du vil se på grapefrukt peels i et nytt lys etter at disse beauties skjønt. De ser flott og smake enda bedre. Tenk å kunne kaste casually-"Oh-Ja, disse fancy candies? Jeg gjort dem fra grapefrukt peels." Trinn 1. Få denne ting sammen før du Start Ingredienser 4 grapefruits (organisk ville ikke være en dårlig idé) Vann 2 1/2 kopper sukker (for sirup) 1 kopp sukker (for belegg) Bittersweet sjok.. Fortsett å lese

 8. Arcade knappen RGB LED-konvertering

  Kategori: Led      Visninger: 18

  Jeg hadde kjøpt noen arcade-knapper fra Kina med hvit LED-lys i dem, så jeg bestemte meg for jeg ville RGB-LED knapper, så jeg besluttet å mod de som jeg har. Ganske enkel prosess, bruker noen billige arcade-knapper, en felles anode/katode 5 mm RGB-LED og noen gamle telefonledningen. Så de kan bli hekta ut til en av de mange RGB-LED-driverne der ute, eller bedre ennå, en av mine 24 kanal LED-kontrolleren som er USB-tilkoblet. Jeg planlegger å bruke disse i min Arcade kabinett som jeg vil .. Fortsett å lese

 9. 101-Ledede krans

  Kategori: Led      Visninger: 46

  Denne krans er laget av 101 lysdioder og to stykker av ledningen, med ingen andre komponenter. Det kan kjøre på et 9 volts batteri. En sjanse møte med en 100-pakke med grønn LED inspirert datteren min og meg for å gjøre en krans helt ut med lysdioder. Vi sår opp med 96 av green de, pluss 5 rød LED igjen fra en tidligere Loppemarked besøker, for totalt 101 lysdioder. Det kan dreies sammen uten verktøy, men lodding gjør det mer, og et par nålen-nosed Tang og en tredje hånd jigg vil gjøre det e.. Fortsett å lese

 10. Cracker-Chucker.

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 23

  En enkel enhet å kaste små cheesey crackers store avstander. Du vet, som du alltid villet. Trinn 1. Materialer og verktøy. Bølgepapp-kort, må Lim (jeg brukte varmt lim) og diverse skarpe ting. Trinn 2. Hva du skal gjøre (del først) Bølgepapp kortet kommer i en rekke tykkelser. Bruk en hendig micrometer for å sammenligne tykkelsen på din cracker og kortet. Som du ser, krakkeranlegget handler om to ganger så tykt som kortet, så det midterste laget av kortet må være dobbel tykkelse. Klipp ut .. Fortsett å lese

 11. Banalisere din usb raketten innlede opp i en "Auto-sikter au..

  Kategori: Usb      Visninger: 58

  Hvordan lage din usb raketten innlede tar sikte på sine egne. Dette instructable vil lære deg å slå din usb raketten innlede opp i en autoturret som finner og tilstreber IR-mål. (beklager eneste IR mål) Trinn 1. Hva du trenger! Hva trenger jeg? du trenger: 1 wiimote: en bluetooth-aktivert pc 1 Usb raketten innlede (duh!) Ducttape GlovePie (programmerbare inndata emulator) kan du laste ned glovepie fra: http://glovepie.org/poiuytrewq.php En liten bit av erfaring med programmering (ikk.. Fortsett å lese

 12. Kid's Ale: alkoholfrie, enkelt å lage drikke.

  Kategori: Drikkevarer      Visninger: 44

  I denne Instructable skal jeg lære deg hvordan å gjøre en drink som, ifølge faren min smaker like Hoegaarden, og er ikke-alkoholholdige. Hvis du vil hoppe til instruksjonene, hodet ned til trinn 1. Hvis du vil at back-story, kan du lese videre. Et par dager siden, da jeg var lei og vi var mellom prosjekter, jeg så min far blande vodka og appelsinjuice. Det er ganske enkel, men jeg lurte på; Hvis du kan blande to helt motsatte ting, og du kan få noe godt, så hvorfor ikke prøve noe annet? Så, .. Fortsett å lese

 13. Krabbe mat flaske survival kit

  Kategori: Overleve      Visninger: 23

  Dette er min første instructable, så kan du ingen dårlig critisisim. Men gjerne kommentar! Trinn 1. Intro Ting du må: Krabbe mat flaske (eller en stor pillen flaske eller en liten pillen flaske) ti kamper (strike anywere eller regelmessig) plast grochery bag (eller en stor en hvis den får plass) 14 ft-streng 8 kamper uten heads (valgfritt) gummi band (valgfritt) brus tab (valgfritt) Grunnen til en krabbe mat flaske er beacus det er alt jeg hadde på klokkeslettog den er vanntett! :) T.. Fortsett å lese

 14. Valentine's Thaumatropes

  Kategori: Uklassifisert      Visninger: 18

  Denne Instructable dekker hvordan jeg laget to Valentinsdag thaumatropes for kjæresten min i stedet for et kort. Hva er en thaumatrope? Her er wiki artikkel en.wikipedia.org/wiki/Thaumatrope, men i utgangspunktet er det en plate med strenger festet. Er et bilde på hver side av platen. Du kan gjøre platen snu ved å vri strengene. Når platen blir fort nok to bilder flettingen en gjennom persistens av visjon. Det var et populært leketøy i viktoriansk tid. Min første Valentinsdag thaumatrope har.. Fortsett å lese

 15. Darth klubbe LED light saber

  Kategori: Teknologi      Visninger: 23

  Opprette en billig ennå effektiv dobbel endte light saber for et sci-fi fancy kjole parti. Alle som har sett Star Wars vet Mr Kickarse 'Darth klubbe'. Han var annerledes, han hadde en light saber som hadde et blad i hver ende. Han si ikke mye, men du visste at han var problemer. Wih denne veiledningen kan du også være den stille som ser ut som problemer. Så lenge Ewan McGregor skru opp med en Force FX din safe. Trinn 1. Konstruere blad Den dyreste delen av dette prosjektet vil trolig være LE.. Fortsett å lese

 16. MAYA budsjett Telepresence Rover

  Kategori: Robot      Visninger: 42

  Telepresence Robots er roboter som tillater deg å være et sted du fysisk ikke kan være, for eksempel å bli på skolen mens ditt syke eller blir på jobb mens ferien på. Mens det er utrolig teknologi, de fleste telepresence roboter er i tusenvis området. Maya, forkortelse for meg og du overalt, er her for å endre dette. Hele prosjektet kan opprettes for under $250 Hvis du har din egen netbook eller bærbar PC. Maya har noe som de fleste telepresence robotsøkeprogrammer i tusenvis området ikke: det e.. Fortsett å lese

 17. Hvordan Lage papirfly "Minotaur"

  Kategori: Papierflieger      Visninger: 27

  Minotaur er en av de få papir fly som fluer rett, er svært rask, og det er ganske holdbar. Plus er denne fly av min egen design. Alt du trenger er et blankt ark notisbok.Så håper jeg du har det gøy å gjøre denne awesome flyet. :-) Trinn 1. På det første trinnet må du få et blankt ark notisbok og brett den i halvparten.(Hint: Kontroller at du gni fingeren på crease før Press er flatt og papiret hviler som det har blitt kuttet i halvparten.) Trinn 2. Neste, grab hjørnet av arket og bretter du .. Fortsett å lese

 18. IPod Nano pose fra en gammel Skinnetui

  Kategori: Eple      Visninger: 43

  Jeg har nylig kjøpt en refurb Ipod Nano 3 G og ønsket å beskytte det mot riper og støv. Unsatisified av pouches jeg kunne finne i butikkene (hovedsakelig på grunn av sine dyre pris), jeg skjedd å ha en gammel skinn lommebok som jeg kan bruke for å gjøre en selv. Og så dette fører til min aller første instructable. Hva du trenger: -en gammel Skinnetui med dømt til å ofre, en som kan gi deg nok stoff -et rektangel av gjennomsiktig plast omtrent på størrelse med Nano, kuttet fra uansett emba.. Fortsett å lese

 19. Hvordan du gjør riktig tilbake undersetsig

  Kategori: Helse      Visninger: 28

  For å perfeksjonere en tilbake undersetsig må du starte med minst mengden vekt som mulig. Hvis du stable på for mye vekt, er det sannsynlig å skade deg selv og deretter du virkelig ønsker å gjøre noen arbeider. I min Instructables jeg vil bare være viser "form" av tilbake undersetsig derfor, jeg vil ikke bruke noen vekt. Hvis du sliter med din tilbake undersetsig teknikk, eller hvis du prøver en tilbake undersetsig for første gang jeg foreslår at du starter med ingen vekt. Hvis du har et koste.. Fortsett å lese

 20. Barnets Wooden mynt-opererte Gumball Machine

  Kategori: Barn      Visninger: 15

  Min datter var ni år gammel da hun ville ha en gumball machine. Jeg bestemte meg for at jeg kunne gjøre en fra tre deler og en gammel pickle jar. På tiden var det noen billige gumball maskiner for barn som dispensed en gumball når en stor plugg ble rotert. Det var ingen mynt-opererte mekanisme. Bildet er ikke gumball machine jeg gjorde, men ligner hva jeg ofte så på markedet. I stedet for en snu en dowel, dette dispenses en candy når glidebryteren trekkes utover. Det er ingen mynt-opererte mek.. Fortsett å lese