Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Bære med deg livet

  Kategori: Usb      Visninger: 27

  Vi har alle vært der, arbeider på holder av datamaskinen ønske du hadde programmene, operativsystemet, data. Du kan sette den opp på en glimtet kjøre, men etter å bære alle programmer, du kommer til å trenger mye av flash-stasjoner rett? Det er en enkel løsning for denne, få en ekstern HDD. Disse er fremdeles er liten nok til å være bærbare, men kan holder hvor som helst fra 20 gb til over 2 terabyte og kjøre fra en standard usb-port som hver datamaskin er laget med å lage en universell verktøye.. Fortsett å lese

 2. Monster egg

  Kategori: Forretter og snacks      Visninger: 23

  Elsker du Deviled egg så mye som jeg gjør? Jeg prøver å komme unna med å gjøre dem så ofte som mulig. Jeg var glade for å oppdage denne ordentlig skummel metoden for å gjøre dem for Halloween. Jeg henvise til dem som Monster øyne, og de er helt for mye moro å gjøre. Trinn 1. Samle ingredienser 2 ts svart mat coloring 12 egg 1/4 kopp majones 1 Spiseskje kornete sennep Et par bindestreker av varm saus Salt og Pepper Skiver oliven (jeg brukte bare slutten) Ziploc bag Hansker for å beskyt.. Fortsett å lese

 3. Sykkel bevissthet Siren

  Kategori: Sykler      Visninger: 28

  Sykler i store byer må konkurrere med drivere for plass av veien. Distrahert drivere kan føre til sykler blir avskåret, doored eller verre. Siren for sykkel-bevissthet er første skritt til å unngå disse ulykker. Denne enheter har 2 høyt sirens og et strobe lys som brukes til å få en førerens oppmerksomhet. Du kan ha den tryggeste sykkelen i sentrum for litt under 50 dollar! Trinn 1. Rekvisita For denne enheten trenger du følgende: 1 6 Tone Siren 1 Smertelig høyt Mini Siren 1 Mini St.. Fortsett å lese

 4. Bøyd tre ipod-stativ

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 58

  Ipod/iphone er flott i seg selv, men jeg ville være i stand til å se på den, mens du bruker hendene mine. Stativet er gjort ved å bruke en bøyd tre Laminering teknikk jeg utviklet 15 år siden, da gorilla Lim først kom ut... Dette instructable er det meste om tre lime og clamping prosessen. Ett du prøve den du vil kunne bruke metoden for å gjøre kan vakre prosjekter. Jeg har tenkt på å gjøre bestemte instructables av flere prosjekter som jeg har gjort som lamper, fiske garn, tabeller, står mus.. Fortsett å lese

 5. KFB-1

  Kategori: Papierflieger      Visninger: 23

  Dette er min første papp Flying kroppen-prosjekt. Faktisk ferdig det som en modell med slags delta vinger, men alle startet med en papp egg-pakke og en annen enkel pappeske Trinn 1. Begynnelsen Jeg tok lokket av egg papp pakken, setter lim på kantene og enn jeg bundet det og løst det med listepapir (ikke shpowed) i en posisjon til den limt. Enn jeg tok en enkel pappeske (først som var ved hånd - det er alltid noen av disse, forskjellige typer og størrelser, i huset på grunn av mye mat og andre.. Fortsett å lese

 6. 13,3-Tommers "Macbook Pro hodetelefon/Mic-kort

  Kategori: Eple      Visninger: 60

  hvorfor? -Vel var årsaken til dette eksperimentet at nye Macbook Pro 13,3 bare har en enkel audio ut/inn-kontakten. Operativsystemet kan du endre den til inngang eller utgang. Etter bruk av fin hodetelefoner med en mikrofon som er innebygget var jeg saddened at jeg ikke kunne bruke disse. Jeg måtte ofre ene eller den andre. -Nå når jeg leser sa apple støtte fora én bruker Macbook gjør at du kan bruke din iPhone-hodetelefoner og kunne bruke mikrofonen også! Formidabelt! Nå måtte jeg finne et p.. Fortsett å lese

 7. Fire ingrediens Carbonara (bacon og egg-pasta)

  Kategori: Pasta      Visninger: 42

  Dette er en enkel, men deilig Carbonara oppskrift som bruker bare fire ingredienser: spaghetti, ost, ett egg og én sektor bacon. (Angivelig, navnet "carbonara" er en referanse til kull-miners i Italia som ofte spiste kurert svinekjøtt og egg og denne typen ting for lunsj.) Åk serveres på toppen av pasta rå; Når åk er blandet i hele den pasta, gir pasta en rik glatt vepsebol egg saus tegnsatte av crunchy biter bacon. For slike enkle parabol er det overraskende tilfredsstillende. Det er vanskeli.. Fortsett å lese

 8. Noen grunnleggende treverk ferdigheter

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 33

  Dette vil fortelle deg hvordan du bruker noen rudimentary snekkerarbeid teknikker: gjøre grunn-klip, mitres og snitteaggregat ut leddene.Det er rettet mot nybegynnere, så hvis du allerede har noe kjennskap til treverk noe av eller alt dette vil sannsynligvis kommer over som å tilby. Beklager om det.Saging en trestykket er en virkelig enkel jobb, men uten litt trening fleste skru opp. Går rett gjennom raskt er en god måte å ende opp med ikke-firkantede leddene, og de er en svært god måte å gjøre .. Fortsett å lese

 9. Hvordan få smør

  Kategori: Mat      Visninger: 32

  I 90 sekunder, kan en stativ-mikser bryte 1 kopp (ca. 25 L) av fløte ned i smør og buttermilk scenen.Som mange mennesker var første gang jeg gjorde smør, det en ulykke. Jeg var whipping noen krem og fikk distrahert. Jeg kom tilbake akkurat i tide til å se kremfløte separat i smør og buttermilk. (Hmmmm... Jeg tror ikke som noen gang skjedd med drevet innpisker krem-blanding som mamma kj ° pte. - jeg elsker deg mamma, men du vet - du og matlaging = Pellegrino og Crisco.)Jeg var bummed at jeg skrud.. Fortsett å lese

 10. DIY $10-10-Stop nøytral tetthet (nøytral Tetthet) Filter

  Kategori: Fotografering      Visninger: 26

  De fleste fotografer på ett punkt eller en annen ønsket de hadde tilgang til et ND eller nøytral tetthet filter. Men på $100 eller mer per filter, som kan være vanskelig for en amatør eller entusiast fotograf å rettferdiggjøre kostnadene. Frykt ikke mer denne veiledningen viser deg hvordan å bygge din egen gjenbrukbare 10 Stopp ND filter på billig. Hvis du allerede har et ekstra UV-filter, kan du gjøre dette prosjektet for mindre enn $10. Det er mindre enn $1 per Stopp! Fordi denne bygge ikke er.. Fortsett å lese

 11. Slik Bygg din egen Pedicab

  Kategori: Sykler      Visninger: 37

  Denne Instructable vil forklare hvordan jeg har bygget min egen pedicab, samt gi veiledning for andre som ønsker å bygge en bedre en. Kostbeløpet ble ~$ n/a mitt eget arbeid, og dette er nær tilsvarer en modell som er kommersielt tilgjengelig for $1995.I bruker min pedicab i Austin, Texas. Fra og med 9/8/08, er det fullstendig lisensiert av city of Austin. Woohoo!Før vi kommer i gang, la oss definere pedicab: - Sjekk ut Wikipedia articlefor en oversikt - titt på Pedalteks stry-behindfor et godt .. Fortsett å lese

 12. 1300 Lumen Bike Light

  Kategori: Led      Visninger: 34

  La meg starte med dette: Jeg elsker sykling om natten. Alt fra tomme gater til kjølig luft holde meg Sykling i natt. Men min rask oppsett av en LED-lommelykt pipe festet til min stilk var ikke kutte den. Jeg trengte mer strøm. Jeg trengte en sann headlight. Og så ble født prosjektet mitt andre LED-belysning. Det totalt ca $150 etter flere turer til maskinvare-butikken og en tilpasset vannflaske batteripakke n/a lumen er om den totale produksjonen av LED-star, den faktiske avgangen gjennom lin.. Fortsett å lese

 13. Lommelykt uten batterier--fra boken, "Haywired"

  Kategori: Vitenskap      Visninger: 29

  I dette prosjektet, vil du gjøre en lommelykt som fungerer uten batterier. Enda mer fantastisk, kan du lade det i tre minutter, og den ville løpe i mer enn 24 timer. Fordi ultra-kondensatorer kan være oppladet tusenvis av ganger, kan du lagre miljøet fra noen gang å motta en lommelykt i trash-systemet.Dette prosjektet er fra boken min HaywiredClick her for å bestille en kopi fra Chicago gjennomgang Press.Parts List n/a farad kondensatorer, www.digikey.com, # n/a ndInsulated wire, svart og redSol.. Fortsett å lese

 14. Robust parfyme

  Kategori: Skjønnhet      Visninger: 25

  Trinn 2. Bruke parfyme For å bruke parfyme, bare gni en finger rundt på overflaten av waxy parfyme, så gni at finger på området du vil lukter godt innsiden av dine håndledd og bak ørene arbeider godt. Noen tips for å utarbeide den ultimate duft oppskriften: "kombinere ulike essentials, totalt 8 dråper-15 dråper i alle "velge en primær duft og bruke mer av at man så en eller to"bakgrunn"dufter, bruker mindre av hver "Sjekk ut ulike aromaterapi nettsteder for info i ulike dufter psykologis.. Fortsett å lese

 15. Hvordan skrive poesi

  Kategori: Livsferdigheter      Visninger: 127

  Noen gang lurt på hvordan du skriver forskjellige stilarter av poesi? Innholdet av diktene er opp til deg, men det finnes en rekke vanlige stiler som du kan bruke. Poesi, som med andre former for kreativ skriving, kan være en fin måte å foreslå ideer, formidle følelser og underholde publikum i ett. Viktig ansvarsfraskrivelse: Dette er ikke, og heller ikke gjør det til hensikt å være den ultimate autoritative kilden om poesi. Dette er bare en grunnleggende innføring i en rekke vanlige stiler .. Fortsett å lese

 16. Hvordan lage en WoW Private Server i 15 minutter!

  Kategori: Dataspill      Visninger: 24

  Vel, dette er min første instructable, så det ikke er perfekt. En annen ting: Beklager for meg dårlig engelske. - Hva skal vi gjøre? - en privat server, på som kan du (bare du!) spill.-Hva skal vi gjøre ikke?-en pirat-server, som fører til at kommersielle problemer for spillets utviklere (Blizzard)! Trinn 1. Programmer Okey, la oss begynne: du må laste ned et program: AC Web Ultimate sikkerhetsporten 7,7 [kobling] og du trenger av .net framework 2.0 (du kan laste ned at av Microsoft, det er gr.. Fortsett å lese

 17. Banalisere en stemmen veksler du vil legge til en Arduino-in..

  Kategori: Arduino      Visninger: 33

  En annen rask hack. Jeg kjøpte en stemmen veksler fordi jeg var på utkikk etter noe Billige som kunne være banalisere i en stemme-inndataenhet. Utgangspunktet ønsket jeg å animere en hodeskalle når jeg snakket. Ekstra bonus, nå skull hånddukke ville også ha en skremmende stemme. Jeg skal vise deg hvordan å hacke en stemmen veksler du vil bruke som en digital inngang for Arduino prosjekter. Jeg la utdata eller reaksjon opp til deg. Trinn 1. Du vil trenge Jeg antar at du har en liten bit av ele.. Fortsett å lese

 18. Rør pistol (Marshmallows?)

  Kategori: Barn      Visninger: 17

  hei. Jeg hadde noen PVC rørsystemet fra noen gamle Marshmallow våpen, så jeg bestemte meg å lage en bedre enn de tre jeg hadde. Jeg vil si det er, vurderer det var alle min idé for bygging unntatt klippet for Marshmallow versjonen. Som går til paperclip533. Uansett, denne pistolen kan brukes for Mini Marshmallows (for å skyte, selvfølgelig!), eller bare for å gjøre hva du gjør med en falsk omfang. =) Trinn 1. Delene Du vil trenger: 9 x – X stykker (6: 3/4 i rør stykker og 3: 1/2 tommers rør st.. Fortsett å lese

 19. Hvordan lage smør

  Kategori: Mat      Visninger: 13

  De fleste foreldre tror gjør smør er en tidkrevende chore som krever mye av muskelen. Vel, pleide det å være. Det fortsatt er hvis du bruker pounding i en smør churn metoden, eller riste den i en mason krukke metode. Men er jeg lat. Jeg foretrekker denne metoden - jeg er om å gjøre apparater gjøre arbeidet. Dette tar meg vanligvis 20 minutter å gjøre, fra tiden jeg begynner å dra ingredienser til gangen jeg legger skitten oppvask i oppvaskmaskinen. La ikke antall trinn lure deg - de fleste.. Fortsett å lese

 20. Crossword eller rable helper.

  Kategori: Linux      Visninger: 47

  Gjør en crossword og ingen rundt å spørre instructable om et ord, så dette er for deg. Har ikke spilt rable siden jeg var liten. Også gjerne gjøre crossword puslespill. Hvis alle bruker de samme verktøyene, er deretter det virkelig playing fair.Det er en enkel måte å gjøre spillet mer interessant og du øker ditt ordforråd, i tillegg til din skrive ferdigheter på samme tid. Vi anbefaler at du har minst litt tid på linux kommandolinje. Disse triksene kan også gjøres på Mac og BSD med mindre endr.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere


At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.