Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Dobbel strømforsyning for POS-NEG

  Kategori: Elektronikk      Visninger: 46

  Dette er en stor liten strømforsyningen for breadboarding Op-Amp kretser. Her er funksjonene: 1.5 Forsterkere en Side Uavhengige spenning justeringer Kompakt Lett konstruksjon Dette er en nybegynner elektronikk prosjekt slik at jeg har besluttet å legge mye av grunnleggende materiale som forhåpentligvis vil hjelpe nye byggherrer å fullføre dette prosjektet. Mye kunnskap at mange avanserte brukere ta for gitt er ofte igjen unsaid. Jeg skal prøve å ikke gjøre det her. Hvis du har opple.. Fortsett å lese

 2. Snakker joysticken musen

  Kategori: Hjelpemiddelsentral tech -      Visninger: 78

  Jeg jobber i hjelpefunksjoner, som er teknologien som er utformet for å hjelpe personer med funksjonshemninger bli selvstendig. Vi fant en mann som hadde quadriplegia grunnet en motorkjøretøy ulykke. Han hadde en liten bevegelse i den ene hånden og ønsket å bruke en datamaskin, men han kunne ikke bruke en vanlig mus. Hvis han kunne bruke datamaskinen, han kunne gå online, surfe på Internett, forskning hva som slo hans fancy, chatte med andre mennesker, e-post, etc. - det ville åpne mange dører.. Fortsett å lese

 3. El cheapo (veldig) grunnleggende aktive bærbar kulere pad

  Kategori: Teknologi      Visninger: 34

  Nylig fikk jeg en brukte dell inspiron 5100 laptop. nå for de av dere som ikke vet - dette er den bærbare maskinen som varmer opp liker det ikke i morgen på grunn av noen design feil (jeg tror jeg leste et sted det er en klasse handling mot dell). Uansett er gratis gratis så jeg ikke ville gå ut et kjøp en $50 kulere for det! i stedet besluttet jeg å bruke litt tid og bygge en fortrinnsvis så lett og billig som mulig! Merk at du trenger litt mindre elektrisk erfaring (Hvis du noen gang lagt .. Fortsett å lese

 4. DOBBEL MUSEN

  Kategori: Usb      Visninger: 42

  Doble produktiviteten ved å koble en enkelt mus til to datamaskiner! Det er enkelt: en mus, to USB-tilkoblinger, uendelige muligheter. Hver gang du klikker fingeren pekeren vil være dobbelt så kraftig med denne musen mod. Dette er en lav kostnad, ingen lodding, hvordan å som vil doble klikkene per time i minutter. Trinn 1. MATERIALER / DELER LISTE Del: PS/2-mus (seriell) leverandør: Radio ShackCost: $9.97 eller lessNotes: du bare virkelig trenger en mus, men du trenger to serielle kabler. .. Fortsett å lese

 5. Barnas utendørs lek tabell

  Kategori: Møblering      Visninger: 28

  Lær hvordan du bygger en utendørs aktivitet-tabellen, ved hjelp av svinn materiale fra rundt i huset. I dette prosjektet tok cirka og 1 time. Trinn 1. Materialer Du må først sette sammen din materialer. For dette prosjektet jeg hadde, en datter som ønsker å foreta leire på dekk, 4-16 "4x4s og en 2' x 4' ark av plywood, leftover fra et tidligere prosjekt. Materialer 1. Rastløs barnet leter du etter noe å gjøre 2. 4 blokker (4 x 4) 3. 1 Ark av plywood 4. Deck skruene 5. Drill 6. Counter .. Fortsett å lese

 6. Ledende borrelås vippebryter

  Kategori: Leve      Visninger: 29

  Dette er en Instructable på hvordan å gjøre en vippebryter ut av ledende borrelås, stoff og ledende tråden.Det siste har jeg spilt med ledende tråden og sy kretser med lysdioder i klær. Hva jeg fant at jeg virkelig ønsket i disse plagg var en myk bryter å slå min krets av og på. Hvem ønsker å rote med en clunky plast bryter på et plagg? Ikke jeg. Så, det er da jeg kom opp med dette.Her er ting som du trenger: 1. Et prosjekt som trenger en bryter. Kan være noe--la fantasien gå gale! 2. Sy nåler o.. Fortsett å lese

 7. Hvordan lage en våren Pole leketøy For en energisk valp

  Kategori: Kjæledyr      Visninger: 19

  Dette er min dukke (sittende) valp, Dexter. Når han er lei valp, er han en veldig dårlig valp! Jeg ønsket å gjøre ham en slags våren leketøy slik at han kunne brenne av litt energi. Det eneste problemet er at vi har en hage som har ingen trær å henge noe ut av. Etter en bit av idédugnad kom jeg opp med denne ryddig liten leketøy! Hvis du har trær inne din gårdsplass hvor din hunden kan leke trygt, kan du hoppe over hangaren og bare knytte våren til en gren. Trinn 1. Verktøy og rekvisita Du t.. Fortsett å lese

 8. Rustikk regn FAT

  Kategori: Regn fat      Visninger: 47

  Når jeg ferdig med min picnic bord, følte jeg at det var bare noe mangler. Etter noen uformell samtale med familien trodde faren min det ville være fint å ha noen slags regn fat å samle regn vann fra vår nye rygg gårdsplass. Så jeg tok til min favoritt online DIY instruksjon manuell og så noen gode ideer som ville gjøre et godt utgangspunkt. Jeg bestemte meg å gå med en uendelig fat som mange 59 gallon vin fra en lokal winery her i Dallas. Det er andre FAT i butikkene, men alle kjøre om det likt.. Fortsett å lese

 9. Demon stek keiserlige Stout - kaffe infundert øl

  Kategori: Homebrew      Visninger: 61

  Jeg spille for scenariet paintball team Pub kravlesøk http://www.pubcrawling.org. Vi har mer enn 20 medlemmer på laget, og med et navn som Pub kravlesøk vi drikke mye malted drikkevarer etter våre spill og en masse kaffe før dem. Virkelig er øl og kaffe de to grunnleggende byggeklossene i alle godt team. Og ved deres makt kombinert de danner en av mine favoritt øl å gjøre, steke Imperial Stout Demon. Dette kaffe infundert voksen malted drikke er full flavored med en rik mørk farge og bærer en .. Fortsett å lese

 10. Hvordan Renhet en datamaskin tower

  Kategori: Datamaskin      Visninger: 38

  Nylig, jeg fikk min overordnede gamle brutt HP Pavilion 6355 som de hadde kjøpt i n/a I utgangspunktet sa de at hvis jeg kunne fikse det kunne jeg holde det. Jeg åpnet tingen for å se om det var noen ødelagte koblinger, tilkoblinger, etc. innenfor tårnet, og lo-og-se, det var stor clods av støv. Jeg snakker shag tepper her, folk. Jeg gjorde et lite forskning på nettet og funnet ut at støv er # 1 årsaken til datamaskiner bryte (for ikke å nevne T.V.s, video game konsoller og mange andre ting). .. Fortsett å lese

 11. Hvordan for å gjøre satsvise filer installere noen fil!

  Kategori: Datamaskin      Visninger: 20

  Noensinne vil gi en nedlasting på en instructable, men det må være i riktig mappe? Her er hvordan du kan lage en enkle installasjonsprogrammet som kan opprette flere filer, gitt du opprettet den på riktig måte. Du må -en Windows NT (eller høyere) datamaskin -tålmodighet -en fil du vil installere -et sted å sette filen Trinn 1. Mest basic av tekstredigering Før vi starter programmering er vi nødt til å åpne Notisblokk. Windows n/a Starte [[: GT:]] programmer [[: GT:]] Acessories [[: GT:.. Fortsett å lese

 12. Brownie sprette

  Kategori: Dessert      Visninger: 37

  Selv om jeg har ønsket å, har jeg ennå å få kaken til pop. I stedet for å gå fremover og gjøre dette, bestemte jeg meg å endre den og gjøre noe annet. Jeg tenkte, "Brownies er awesome, hvorfor er de på pinner ennå?" Så tenkte jeg, "Jeg elsker Carmel, hvorfor ikke kan jeg kombinere to sammen?" Dette er resultatet. Merk: Det siste trinnet er tabbe reel siste ukene mislyktes kake sprette og denne uker-feil. Det er alt i navnet på fremdrift og læring. Trinn 1. Rekvisita Rekvisita for kake sprett.. Fortsett å lese

 13. Budsjett fotografiske belysning "telt".

  Kategori: Fotografering      Visninger: 26

  Forbedre table-top fotografering dramatisk, nesten uten kostnad, ved å endre en billig, lett tilgjengelig plast bøtte. Trinn 1. På kameraet flash (strobe) Dette er hva mest på kameraet eller innebygde flash (Strobelys) vil produsere. Det viser ikke produktet i et godt lys, bokstavelig talt. Du kan ikke se hva denne lille pryd er egentlig laget av. Mail Bestill spesialister og online trading eksperter alle er enige: gode bilder øke salget. Du kan forbedre din egen bilder av små elementer ra.. Fortsett å lese

 14. Hvordan du bruker Google SketchUp for Ponoko 3D-utskrift

  Kategori: 3d - print      Visninger: 34

  Denne Instructable dekker å lage en 3D-fil i SketchUp og deretter eksportere filen slik at den kan trykt opp av Ponoko. Elementet blir gjort her er en nivå 3 Menger svamp. Denne Instructable er en oppføring for Google Ponoko Challenge. Det ender i morgen, 17 desember, så hvis du har en idé til en oppføring gjøre det snart! Trinn 1. Starter med en kube Menger svamp starter med en grunnleggende kube. I teorien ville du subdividing hver ansikt i 9 biter og deretter "presser gjennom" hver midter.. Fortsett å lese

 15. Hvordan lage en kube i kuben i en kuben puslespillet

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 25

  http://www.youtube.com/watch?v=HCo8mkD5ZiI I denne instructabe vil jeg vise deg hvordan å lage en kube i en kube i en kube. Selve prosessen er ikke veldig vanskelig men det tar litt tid å gjøre det. Kuben har ingen hensikt, exept skjemaet maby å få folk puzzeld om hvordan du fikk dem der inne. Hvis du gjør dette Husk at sikkerhetsutstyr er viktig. Alltid Bruk hørselsvern og briller mens du bruker elektroverktøy! støv maskes også Trinn 1. Verktøyene du trenger Her er verktøyene du tren.. Fortsett å lese

 16. Hjemmelaget Jam, fransk måten...

  Kategori: Frokost      Visninger: 40

  ... eller smuckers papirstopp lurendreier. Sist mai hadde jeg gleden av å lese Robert Arbor Joie de Vivre, en hvordan å lede på fransk måten å leve hverdags. I det hevdet Arbor gleden av enkelhet i mat og daglige levende, og fordi jeg var sluttplasseringen min siste semester i etter Univeritet med en fem-måneden-gamle og flytte i to uker; Jeg var takknemlig for hans perspektiv på hvordan amerikanere bør tregere og oppta mer for fransk kultur. (For mer crafty ting, sjekk ut bloggen min: www.t.. Fortsett å lese

 17. Paleo vennlig Hummus

  Kategori: Vegetarianer og veganer      Visninger: 28

  Jeg har begynt på en Paleo diett som betyr at en av mine favoritt mat, hummus, er nå utenfor grensene. Belgfrukter er ikke en del av programmet, og dermed de lille chickpeas må gå. Jeg savner dem allerede. Hei hummus, ring meg! Så hva er en jente å gjøre? Jeg kan ikke bare leve resten av mitt liv hummus gratis. Så gjorde jeg noen søker og funnet noen oppskrifter for falske hummus, eller som en venn påpekt for meg, "fummus" Jeg har å gi kreditt til Primal kjøkken kaos, en blogg hvor jeg fan.. Fortsett å lese

 18. Rask banan brød fra grunnen av

  Kategori: Brød      Visninger: 42

  Alle har opplevd problemet med å bringe hjem en haug med grønne bananer og å få dem til å bli over-moden i det virker som minutter. Mens over moden bananer er for bløt å bære rundt som en bærbar snack, er det ingen grunn til å kaste bort dem da med bare en liten smør, noen hvetemel, sukker, krydder og en egg kan du deilig rask banan brød.Må du samle følgende: (alt bør om rom temp) 1-3/4 kopper sifted mel for alle formål. (Jeg bruk unbleached.) 2 1/4 tsp doble fungerende bakepulver 1/2 ts s.. Fortsett å lese

 19. Jigsaw Cupcake

  Kategori: Kake dekorere      Visninger: 37

  Jeg liker skremmende ting og søte ting, så tanken på å kombinere to hørtes ut som moro. Hvor søt en cupcake kunne, om det ble skurk fra en horror-serien? Jeg valgte Jigsaw! Jeg ville ha gjort mer tar, men jeg har vært ganske opptatt det siste! : D Jeg er ikke en artist, jeg kan ikke sculpt, jeg selv kan ikke tegne et menneskelig ansikt... så dette er en virkelig grov. Uten swirly rød kinnene, har du ikke kjent som var min cupcake. Haha. : D Trinn 1. Verktøy Kake batter/cupcake miks Crystal .. Fortsett å lese

 20. DIY platetallerken

  Kategori: Audio      Visninger: 24

  Du har alltid ønsket å være en Disc Jockey. Du vet ingenting om beats, forsinkelser eller blanding, men faen, skrape er som de kuleste ting noensinne oppfunnet! Hvis dette er tilfelle, følger dette instructable å bygge en lav-fi DJ sett: DIY platetallerken som kjennetegnet på Gizmodo og Engadget og ta sjansen å resirkulere den gamle cassette spilleren i et nytt kult instrument. Trinn 1. Materialer Minimum: -Cassette spiller (bedre hvis det er en gammel en) -Wire og wire strippers -Prototy.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere


At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.