Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.



Siste innlegg


 1. Hvordan å forberede et intervju

  Kategori: Økonomi      Visninger: 44

  Hei, dette Instructable kommer til deg fra www.mytalentplace.co.uk og om handler fremgangsmåten for å følge forberede profesjonelt for et intervju. Gode jobbmuligheter er sjeldne. Profesjonell forberedelse er en av den best mulige måten å skille seg ut fra konkurrentene i et intervju, og gi deg selv det best mulige sjansen for å bli kort - oppført, og deretter valgt. Jeg vil lede deg gjennom 5 enkle trinn til suksess. Alt du trenger er en forpliktelse til 1 time forberedelse tid. Det er ikke m.. Fortsett å lese

 2. Opphavsrett og Copyleft hansker

  Kategori: Sy      Visninger: 51

  Finner du lov om opphavsrett som forvirrende som å finne ut hvilke hanske går på hvilken hånd? Hvis du gjør det, da har fikk jeg oppfinnelsen for deg! Jeg presentere deg nå Copyright og Copyleft-hansker. Med sin unike integrert design kan opphavsretten og Copyleft hansker du raskt skille venstre fra høyre og gjøre deg kjent med pågående immaterielle debatten. Aldri bli forvirret igjen! Lag din egen i dag! Dette prosjektet er allemannseie. (Denne ideen courtesy of Dr. David H. Grosof - visjon.. Fortsett å lese

 3. Enkel strikk Hat mønster

  Kategori: Garn      Visninger: 60

  Enten du er en begynnelsen knitter eller en pro, kommer du til å elske hvor lett denne stilige cap mønsterstøtte på et blunk! Dette mønsteret bruker bare strikkes (og purls!), hvis du feelin sveisen på et par av 16 "rundp. Kombiner det med noen store vekt ull, og du har selv en kjekk hatt før du vet ordet av det. Trinn 1. Materialer For en voksen cap brukte jeg 150 g av store ull, og ett par størrelse n/a "rundp. Tilleggsverktøy for å gjøre ting lettere kan inneholde en nål, en Garn nåle.. Fortsett å lese

 4. Hvordan få Polvoron (Filippinsk powderd melk candy)

  Kategori: Dessert      Visninger: 66

  Folk er nå en dager ute for så godt som Goldilocks oppskrifter nå har jeg gjort en oppskrift som smaker like goldilocks... Trinn 1. Ingredienser: Ingredienser: 1 kopp mel 1/2 eller 1/4 kopp smør eller margarin (smør er bedre) jeg brukte 1/4 det gikk ikke bra, faktisk det er ifølge din blanding 1/2 sukker 2/3 eller 1/2 kopp melk (jeg foreslår at du bruker Nido befestet) Hvis du gjør mer rettferdig gjøre dette til forholdet. materialer som skal brukes: tre-pinne cooking pan (prøve .. Fortsett å lese

 5. 5 Minutters perfekt Deli-stil Egg Bagel Sandwich i mikrobølg..

  Kategori: Frokost      Visninger: 27

  Jeg elsker egg smørbrød, spesielt på bagels eller croissanter fra deli eller kaffebar. De er perfekte mengden protein og carbs å hoppe starte dagen, spesielt med en god kopp kaffe. Du kan bli overrasket over å vite at du kan gjøre en av disse smørbrød veldig raskt hjemme med du mikrobølgeovn - ingen tidligere erfaring eller kulinariske ferdigheter nødvendig! Ingen pans, spatulas eller store rydde opp småting etterpå. Og når rushing ut døren å arbeide, disse er like rask som en bolle av havreme.. Fortsett å lese

 6. Rask hekktrimmere

  Kategori: Mat      Visninger: 29

  Slipe opp rask havre med en god kaffe jeksel, deretter blande med vann. Ta daa! Havre melk! Jeg vet dette ting er bra fordi dagen etter at jeg gjorde det første gang, tre personer stoppet ved å be om mer. Blender den opp med kakao, frukt, eller noe annet som kan smake godt eller være bra for deg. Trinn 1. Fin Grind Angi din jeksel på "fine". Så fint som det vil gå og fortsatt har noen pulver komme ut. Rask havre er allerede kokt på fabrikken. Det er derfor de er raske. De er en god camping.. Fortsett å lese

 7. Mørk melk jello.

  Kategori: Dessert      Visninger: 36

  Vi elsker jello, men skulle ønske det var noe mellom småtrolleffekter og Panna cotta. (Heavy cream er nå ekstremt dyre.) Så vi kom opp med en middels bakken som holder hver og en lykkelig, men nå legger vi til en vri med sjokolade... Et par av svart bær aldri er vondt heller. Se også voksen Jello: http://www.instructables.com/id/Adult-jello-1/ Trinn 1. Hva er nødvendig: 1 kvart hel melk. (fordampet melk, whipping fløte, halvparten n halvparten eller hva kan erstattes). 1/2 kopp sukker (brun.. Fortsett å lese

 8. Gola Ganda! Barbert isen på en pinne

  Kategori: Dessert      Visninger: 33

  Hva kan være bedre inne het vær enn kjølig, søt, fargerike dessert! Barbert isen på en pinne eller som vi kaller det "Gola Ganda" i vår region, er noe som har alt! Hvis du kan få barbert isen, vil det være svært enkelt å gjøre. Men hvis du ikke, og ikke bekymre deg, dette instructable vil gjøre det enklere. Ting du må: Isen kuber Rød Bread Sherbet eller frukt sirup Kokos flak Grønn mat Coloring Kondensert melk Ren bomullsklut ca 1 fot firkantet brikke Hammer eller noe å knuse is Iskr.. Fortsett å lese

 9. Skinn Recliner Mod - datamaskinen stolen

  Kategori: Møbler      Visninger: 29

  Jeg begynte denne prosjekt som en måte å gjøre en rekke ting -spare noen plass i min stue ved å fjerne en (useriøs innsamling)-tabell -få bedre tilgang til og bruke ut av min touchscreen -få bedre tilgang og kontroll av mine tavle og tastatur -spill og 3D modell/utkast, skrive, og se filmer i komfort. Trinn 1 - mod er ganske enkel, men det tok et par prøver å få det riktig. Jeg startet med et skinn recliner og footstool sett som ble gitt til meg nye ca 7 år siden og er å se sin alder, men .. Fortsett å lese

 10. Slik fjerner du en ikke-flyttbar stereo høyttalerdeksel

  Kategori: Høyttaler      Visninger: 31

  Vi alle vet frustrasjonen: gode, kvalitet stereohøyttalere enten går dårlig, eller bli skadet. Og spesielt de alle til felles forseglet høyttalerne som kan absolutt ingen tilgang, fra front grille, og heller ikke bakpanelet. Vel, i Instructables vi ikke gråte-babyer her, rett? Vi gracefully åpne disse "forseglet" stereohøyttalere likevel - og reparere dem! La oss holde disse perfekt brukbare høyttalere ut av deponier. Denne Instructable vil også være nyttig for dem som, ganske enkelt, på n.. Fortsett å lese

 11. Fastsette øretelefonen av telefonen Motorola V551.

  Kategori: Mobiltelefoner      Visninger: 15

  Øretelefon av V551 er angivelig flakey og pleier å løs volum over tid. Her er en billig måte å løse dette problemet hvis du er komfortabel å ta fra hverandre telefonen. ** Vær gjøre _NOT_ gjøre denne Instructable Hvis du er komfortabel med små stykker, å ta fra hverandre din dyrt leker, eller willfully voiding noen form for garanti du kanskje har fortsatt hadde. Sørg for å fullt lese gjennom instruksjonene først slik at du vet hva du får deg inn. Jeg kan på ingen måte holdes ansvarlig for even.. Fortsett å lese

 12. Origami Senbazuru kraner (kyssingen)

  Kategori: Papir      Visninger: 21

  Dette er en japansk form for papir kraner kalt Senbazuru. Ordet betyr bokstavelig 1000 kraner. Dette er en ekstremt vanskelig form original der visse kutt og kaster er laget i papiret før belegget på kraner. Hvis du har ingen kjennskap til å gjøre en origami crane vil deretter dette sannsynligvis forvirre crap ut av deg. Trinn n/a Verktøy Uhm... Papir. Det er alt du trenger. Jeg mener du kan bruke saks, men de er for noobs. Trinn n/a Oppsettet 1. Brett og rive papiret til en firkant 2. Br.. Fortsett å lese

 13. Bygge $2-Birdhouse

  Kategori: Kjæledyr      Visninger: 34

  Jeg har bygget mange av disse $2 birdhouses som gaver. Grunnlaget for $2-birdhouse er en 6 "bred hunden Eared Cedar plukket, hvilke kommer inne 5 og 6 fot lengder. Billigere 5 fots plukket vil være nok til å bygge en birdhouse og vanligvis selger for mindre enn $2. Vennligst kontroller at din kampanje under ikke er farget eller behandlet, bare den naturlige Cedar. Også, må du huske at noen 1 "x 6" aksjer vil fungere; Jeg har transformert seg en bit av svinn tre til birdhouses. Jeg har blitt fort.. Fortsett å lese

 14. 8 Spor Walkman-Pod ting (Retro-tech)

  Kategori: Eple      Visninger: 34

  Dette er en admittedly sint prosjektet for å se hva kan ha skjedd hvis Sony hadde oppfunnet Walkman tidligere enn de gjorde - og gjorde det så det tok 8 spor båndkassetter (som kom før cassette tapes ble oppfunnet). Med andre ord, kan jeg gjøre en personlig 8 spor spiller med bare hodetelefoner i stil med en Walkman? Hvordan små kan jeg gjøre det? Husk den trenger litt av en bit av makt til å flytte bånd løkken rundt inni kassetten.Før noen spør hva poenget er, er det å se om jeg kan gjøre det, .. Fortsett å lese

 15. Temperatursensor / værstasjonen

  Kategori: Sensorer      Visninger: 28

  Opprette en værstasjonen eller temperatur skjermen ved hjelp av veldig kul digitale temperatursensoren DS1820.Jeg bruker dette oppsettet til å overvåke en server-rom, og som en værstasjonen.Dette prosjektet består av: En Dallas 1-Wire buss-nettverk Grensesnittet mellom RS-232 og Dallas 1-Wire-systemet Digitale temperatursensorer koblet til Dallas 1-Wire bussen (DS1820/DS18s20) Programvare setup å samle og graf temperaturer Oppdatert n/a for å inkludere automatiske grafisk skript og bil.. Fortsett å lese

 16. Ukentlige prosjekt: Gå grønne GBA--en Solar-drevet Game Boy ..

  Kategori: Solar      Visninger: 31

  Hvor mange AA-batterier din Game Boy Advance spise under en gjennomsnittlig uke av spillet? To, fire, åtte; Vel, er så du nødt til å sette pris på denne miljøvennlig måte å klemme "gratis" spillet ut av solen. Mens det er ingen hemmelighet at overskudd solar-powered, oppladbar, bærbar Solar PAK (#GEGBASP) power oppdateringspakker er lett tilgjengelig fra rabatt elektronikk deler butikker, er det en uheldig faktum at mesteparten av dem er DOA. At er solenergi panel-funksjoner som annonsert, me.. Fortsett å lese

 17. BLT biter

  Kategori: Mat      Visninger: 26

  Vi hadde så mange cherrytomater som kom i dette året som vi ikke visste hva jeg skal gjøre med dem. Vi ga en haug bort, og vi hadde en stor bolle sitter på telleren for barna til å spise som snacks med resten. Siden vi allerede spiser cherrytomater med nesten alle våre måltider besluttet vi å komme opp med en ny måte å presentere den. Dette er hva min mann og jeg kom opp med. Trinn 1. Å få ingrediensene sammen. Ca 3 dusin cherrytomater 1 halvkilo Bacon 1 små/mellomstore løk 1 stalk selle.. Fortsett å lese

 18. Svært Umami soya infundert egg

  Kategori: Forretter og snacks      Visninger: 21

  Dette er en veldig enkel oppskrift på soya infundert egg. Min mann var den første i huset for å prøve og gjøre disse og de kom ut virkelig godt! Jeg er normalt ikke så glad i egg, men disse er svært velsmakende! De ender opp med å ha en mer autorisere tekstur på utsiden, og har en litt søt og gingery smaken. Et pluss for dette er at det tar så få ingredienser og svært lite prep arbeid. Mesteparten av tiden på dette er enten brukt peeling egg eller la det putre. Teknisk du bør bruke myke egg fo.. Fortsett å lese

 19. Utendørs peis (Chimenea) fra ferrocement

  Kategori: Camping      Visninger: 45

  Hotellets hage er perfekte BBQ sted, en nasjonal besettelse, men når solen går ned bak huset vårt en 5 o'clock det får er kalde straks takket være alltid rådende vinder her. Jeg ønsket å ha en peis i hagen som ville tillate våre gjester å bo komfortabelt, så jeg laget en Chimenea, den meksikanske vedovn, ikke fra leire eller adobe men fra betong! Chiminea (kort) - de beste hjemmevideoene er her Jeg ble fortalt importerte meksikanske chimeneas var populære her for en tid et par år siden.. Fortsett å lese

 20. Ved hjelp av en Quadrature-koder med en ATtiny 2313 og en OL..

  Kategori: Mikrokontroller      Visninger: 21

  I dette instructable du vil lære hvordan du bruker en roterende koder (se http://en.wikipedia.org/wiki/Rotary_encoder) med en microcontroller og hvordan du vil vise den numeriske verdien som en stolpe og en numerisk verdi på en OLED-skjerm. Se videoen under for prosjektet i aksjon. Øvre høyre hjørnet av OLED-displayet viser en liten klokke, også. I bildet kan du se ATiny2313 i en SMD pakken, som jeg har soldered på en PCB med topptekster, men microcontroller er tilgjengelig i lettere å bruk DI.. Fortsett å lese

Reklame

Partnere


At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.