Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 46

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Endre fargen på Office 2010

  Kategori: Programvare      Visninger: 35

  Denne Instructable er i hovedsak en oppdatering av en tidligere Instructable av meg (hvordan å endre The farge av Office n/a Hvis du kjører betaversjonen av Microsoft Office n/a tilgjengelig gratis (som i øl!) fra Microsofts webområde), kan du endre fargeoppsettet fra blått (standard) til svart eller sølv, akkurat som i Office n/a Hvis du allerede har endret fargen, fant jeg at Office 2010 bevart endringen ved installasjon. Hvis du ikke har ennå, eller hvis du vil bytte farge, eller hvis det i.. Fortsett å lese

 2. Hvordan å strekke

  Kategori: Helse      Visninger: 34

  Har du noensinne trakk en muskel? Hva med fire? Hvis du har, så du vil være enig med meg at streching er en svært viktig skritt for å arbeide ute.Jeg har samlet min topp strekninger som jeg tror alle bør gjøre før du trykker på treningsstudio. (eller trener generelt) EDIT: Takk til bridge47 for korreksjoner og andre innsikt! Trinn 1. Komme i gang DISCLAIMER: Jeg er ikke ansvarlig for forhåndsbetaling skade oppnådd ved disse strekninger. Hvis du vet hva du gjør, og ikke over trekke deg mus.. Fortsett å lese

 3. Hvordan bygge en SOLAR flaske-pære

  Kategori: Belysning      Visninger: 37

  Lys opp mørke områder i ditt hjem dagtid ved hjelp av denne grønt og bærekraftig design. Resirkuler brukt klar plast brus flasker, legge til vann + bleke, og deretter installere. Etter installasjonen kan denne solar lyspære gi ca 55 watt av lys fra solen! Kommentarfeltet nedenfor har bemerket at dette er som en solar rør eller dekk prisme. Lokalsamfunn som har nytte av denne ideen bor i områder hvor husene knapt har windows og bor i mørket selv under dagtid. Var deres løsning frem til denne .. Fortsett å lese

 4. LUN Frosty

  Kategori: Jul      Visninger: 40

  Når jeg kjørte ut av teip, jeg fikk denne ideen om å gjøre bruk av sin papp ring i stedet for å kaste den bort. Trinn 1. Arbeidsmateriale behøvde 1. Papp ring fra teip 2. Papir Lim 3. Dobbeltsidig teip 4. Farget papir (oransje, sort, rød, grønn) 5. Cellofan (klar, blå) 6. Bomull 7. Streng 8. Par saks Trinn 2. Forberede seg til å gjøre snowman 1. Slå sammen 2 deler av bomull. En mindre enn den andre 2. Lo og gjøre en ball ved å samle noen bomull fiber ved hjelp av fingrene... n/a og .. Fortsett å lese

 5. Gjør din egen hjemmelaget Donuts! (Og bolle baller)

  Kategori: Mat      Visninger: 60

  Med dette Instructable, kan du lære hvordan du gjør din egen hjemmelaget Donuts.It's en stor oppskrift som selv små barn kan hjelpe med! (Merk: Jeg er ikke ansvarlig For eventuelle skader som er forårsaket av olje) (En annen Note: Jeg har aldri gjort disse meg selv, jeg bare så og hjalp. Så jeg ikke vet alt om den.) Trinn 1. Samle materialene Du mσ: Tang En pott Tomme kaffe kan (med lokk) Vegetabilsk olje Melis De hermetisert kjeks, du har å vri for å åpne 2 Middag plater Fille el.. Fortsett å lese

 6. KATTUNGE SØPPEL ANSIKTS MASKE

  Kategori: Skjønnhet      Visninger: 50

  Den viktigste ingrediensen til dyre masker er Bentonitt leire. Kattunge søppel med ingen ingredienser er ingenting mer enn Bentonitt leire. Her er en oppskrift kan du gjøre som vil gi deg en profesjonell maskere etterkalkulering pennies å gjøre. Grunnen til dette maske fungerer så godt er når vann legges til kattunge søppel endres krystallets struktur, og en elektrisk puls er produsert som trekker ut giftstoffer i leire fjerner dem fra kroppen. Hvis du ikke liker ideen om å bruke kattunge søp.. Fortsett å lese

 7. Hjemmelaget eksos for din gamle gressklipper

  Kategori: Reparere      Visninger: 38

  Du kan bygge din egen, hjemmelaget eksos systemet for en gammel Briggs og Stratton gressklipper motor! Når du tar min søppelpost-plukket 70s-epoken gressklipper hverandre, i tillegg til å finne ut at denne motoren ble gjort det samme året jeg var, innså jeg at eksos trådene er en standard tonehøyde 1/2 tommers rør tråden! Delene du trenger er: En kort 1/2 tommers nippel (kort rør, gjenger i begge ender) En 1/2 tommers x 1 tommers hex bushing (kvinnelige 1/2 tommers på den ene enden, mannli.. Fortsett å lese

 8. Mod lysarmatur lav watt PL

  Kategori: Belysning      Visninger: 69

  I dette instructable (min første yay) vi vil mod en 2 x 36 w fluorescerende lys til 9 w Lampen vil vi bruke er 9 w PL. Det er ufullstendig CFL og det er mindre i størrelse og bedre i pålitelighet og lenger levetid enn vanlig CFL Nesten alle lysforhold kan konverteres til PL-lamper. Alt vi trenger er å godta lave nivåer av belysning Trinn n/a Watt Handlingen foregår i et dorm rom. Rommet mitt (3 x 3 meter) ble tent med 72 watt fluorescerende Det er ikke bare min rom - belysning over bygni.. Fortsett å lese

 9. LED-nattlys som slår på i mørket

  Kategori: Led      Visninger: 22

  Min første instructable! Dette er noe jeg opprinnelig laget for en venn som fortsatt bruker den. Det fungerer veldig fint på å legge til en fin ambient lys i et mørkt rom. Jeg gjorde dette instructable fordi jeg besluttet å gjøre en å stikke på badet i huset mitt. Det er en liten lett å bygge krets som vil, som tittelen sier, snu en LED på når det er mørkt og slå den av når det er lys, noe som gjør det perfekt nattlys. Det kjører på en 12v veggadapteren, så du ikke trenger å bekymre deg for ut.. Fortsett å lese

 10. Pocket ruller

  Kategori: Kunst      Visninger: 34

  Noen gang få i tragisk ulykke og ville skrive din siste vilje? Noen gang ønsket å forlate et kort, men helt fantastisk notat i holder av jakkelommen for dem å oppdage? Eller har du noen gang ønsket å børste opp på din caligraphy mens du venter på leger kontoret? Med pocket-ruller kan du gjøre alt dette og mer! Pluss ser de så søt når du trekke dem ut av lomma. Best av alt, de er supper enkle å lage og relativt billige. Trinn 1. Materialer Eneste du trenger for dette instructable er: Papir N.. Fortsett å lese

 11. Bling treet Nightlight

  Kategori: Ferie      Visninger: 26

  Dette er en morsom, rimelig måte å gjøre en nightlight som passer inn med høytiden. Hva du trenger: Aluminiumsfolie Elektrisk te lys (Multicolor arbeider stor!) Skrap papir (avis ect...) Saks Bånd (sølv Duct Tape) Maskeringstape En syl eller noe pokey for å lage hull. Trinn 1. Først gjør du en membran som figuren med skrap-papir og båndet. Du omkretsen av bunnen stor nok for te-lys for å passe. Ta din papir og tape kjegle og Pakk den med folie, nøye! Selv om jeg var heldig å.. Fortsett å lese

 12. K'nex pistol "OMR-98"

  Kategori: K'nex      Visninger: 35

  Happy New-Year! :-D Vel, er her det! Min nye K'nex pistol med en flyttbar mag, rails, bærer håndtere / skue, og mer! Og det er også min 13 Instructable! Hva-slik-noensinne uten grunn, jeg veies og målt denne pistol. Det veier 2 pounds på punktum w/o mag, og er 2 fot og 1 tomme lang Hvis du trenger hjelp, må du huske å kommentar eller PM meg! Edit: For Å unngå ytterligere forvirring, denne pistol skyte. Det skyter mørk grå kontakter rundt 50 meter og har flyttbare magasiner som holder run.. Fortsett å lese

 13. Trådløst fugl som mater webkamera

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 17

  Her er min gjør av fugl som mater webcam som er basert på noen av de andre jeg har sett postet det siste. Jeg trodde det var en god idé, så jeg bestemte meg å gjøre en selv... se den i aksjon her. Trinn 1. Samle opp materialer kutte for 2 "hus" Jeg er å opprette to hus som er ganske lik... Én for fuglene å spise ute av, og en annen for å beskytte Web-kameraet fra utendørs elementer. du trenger: > 2 tak - ca 7 "x 10" > 2 tilbake vegger ca 5 "x 5" > 4 side vegger ca 5 "x 7" > s.. Fortsett å lese

 14. Gjøre en Matrix-skjerm med pseudo-tilfeldig tall-generator

  Kategori: Programvare      Visninger: 26

  Hvis du liker matrix, og har tid til overs, kan du gjøre en endeløs program, som viser tilfeldige tall, så fort som datamaskinen kan kjøre det, ser veldig lik matrix! Det tar bare ca 5 minutter for å forberede! Jeg var å ta en titt rundt i Instructables-området, og så noen Matrix skjermen beslutningstakere. Jeg liker å skrive dataprogrammer, og en gang besluttet å gjøre en av disse, og jeg skal vise deg hvordan! Du må ha Microsoft .NET Framework 3.5 installert for å gjøre dette. Vennligs.. Fortsett å lese

 15. Erstatte bildet rammen Glass med akryl

  Kategori: Leve      Visninger: 24

  Denne Instructable viser hvordan jeg erstattet et brutt bilde rammen glass med et ark med gjennomsiktig akryl. Dette ble spurt når glasset av en bilderamme verdsatt jeg mye ble avbrutt da vi skulle flytte huset fjor vår.Det vi kaller akryl er faktisk den Syntetisk polymer av methyl methacrylate. Det er en utmerket erstatning for glass i mange situasjoner, som bilderammen blir reparert her. Den har en innvirkning styrke overstiger det av glass (betyr at det er mindre sannsynlig til å knuse), og h.. Fortsett å lese

 16. Taco Bell Quesadillas...Nesten.

  Kategori: Hovedrett      Visninger: 27

  Dette er en oppskrift på quesadilla-saus som ligner veldig, veldig Taco Bell. Jeg ikke kjøpe deres quesadillas lenger, fordi godt, jeg føler at jeg kan gjøre noe like god hjemme! Saus er også veldig bra som en sandwich spre. Jeg liker det med Tyrkia og OST. Jeg håper du liker denne! Hvis du prøver det, og endre det opp litt, jeg vil gjerne høre om resultatene, og hva du gjorde på en annen måte. Trinn 1. Ingredienser og utstyr Ingrediensene til saus: 1/4 Kopp rømme 1/4 Kopp majones (ikke mi.. Fortsett å lese

 17. Tropisk paradis Jumpsuit - 3-veis halsen

  Kategori: Mote      Visninger: 28

  En nydelig og fargerike 3 måter halskanten Jumpsuit, for Spring / Summer garderobe. En morsom, enkel og stilig resort slitasje, hyggelig å gå og boltre seg på stranden, eller Holiday beach party slitasje. Ren stoff legger til sjarme og drama og kan bæres med bare en bikini eller en t-under-top. Materialene som brukes: 1. Butterfly skrive ut silke chiffon stoff 2.-Symaskin 3. Serger 4. Elastiske / rett Tekst-instruksjon som nedenfor: Jumpsuit tekst instruksjoner: (se instruksjonssøs.. Fortsett å lese

 18. gladiatior-miniatyr

  Kategori: Ukonvensjonelle      Visninger: 28

  Hei, jeg ville like det hvis du lese teksten nedenfor: Jeg har et par små magntes og også 'magnetix', og jeg gjorde noe av dem. en liten gladiator, faktisk. Det er veldig enkelt å gjøre, og jeg har ikke tenkt å forklare steg for steg, som alle har forskjellige mengder magneter, slik at alle kan gjøre det er egne, unike man.the eneste ting du trenger er: - lille runde magneter, bilde 2 - lite stryke baller, 2-Lim-en tid for bilde, bilde 3-stativ (enkel, liten jern-boksen vil fungere)-noen jern cr.. Fortsett å lese

 19. Laser-Cut kake!

  Kategori: Kake dekorere      Visninger: 58

  I dette instructable jeg skal vise deg hvordan å få kaken til flere lag ved hjelp av CAD og rask produksjon.(Jeg personlig få et stort kick miksing tunge maskiner med kake bakervarer.)En av de kuleste verktøyene på planeten er en laser cutter. Det brukes vanligvis i bransjen for å kutte plast, tre, glass eller tynn metallplater. Men verktøyet er så allsidig at du også kan bruke den til mønster ting som sjokolade, gresskar, silisium til, papir, gummi, cork, eller i dette tilfellet... KAKE!Ved hje.. Fortsett å lese

 20. Hvordan lage en Fargeleggingsbok

  Kategori: Fotografering      Visninger: 38

  Slå familiebilder i morsom barnas coloring bøker gratis! Denne enkle opplæringen vil lære deg hvordan å slå noen fotografi i svart-hvitt omriss du kan skrive ut hjemme. Hva bedre måte å holde barna underholdt på en regnfull dag eller en ferie helg? Jeg brukte en gratis online bilderedigering app kalt Pixlr for å oppnå denne effekten, men du kan gjøre mye samme i annen programvare, for eksempel Photoshop eller GIMP. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke familiebilder. Vi vil diskutere hvordan .. Fortsett å lese