Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Denne satellitt er for fugler

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 30

  Har du noen gang lurt på hvor mange ubrukte parabolantenner flyter rundt aimlessly der ute? Etter å være frakoblet, synes de å ha ingen åpenbare funksjon enn opptar verdifulle lagringsplass og å være den mest stygg? Hensikten med denne øvelsen er å tilby en enkel måte å lage en miljøvennlig bruk av en av tusenvis av satellitt retter som har funnet sin vei inn i deponier, ventilering og garasjer for de som har hatt sine tjenesten som er frakoblet. Satellitt-selskapene krever vanligvis brukeren .. Fortsett å lese

 2. Mikrobølgeovn potet

  Kategori: Forretter og snacks      Visninger: 40

  Fikk du ønsker å gjøre en rask, lett og sunn matbit på bare ca 5 minutter? Så er dette Instructable for deg. For prisen av bare en gjennomsnittlig potet og paper plate kan du gjøre en deilig mikrobølgeovn potet. Nyt! Vennligst hastighet hvis det instructable er bra. takk Dette er for brennende spørsmål så behage stemme Hvis du tror det er bra Dette er også min første instructable så kommentarer og forslag er velkomne. Trinn 1. Hva du trenger 1. En papir- eller mikrobølgeovn trygt plate 2... Fortsett å lese

 3. Gjøre en alle formål organisk middel mot skadedyr fra grønns..

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 27

  Trinn 2. Killer Salad Ta av grønnsaker og begynne å klippe dem. Det trenger ikke være pen, siden ingen kommer til å spise den! Hakke opp 2 løk, hvitløk og halv eller 3/4 av jalapeño pepper. Frøene kan bli værende i, siden de er varmt også. Overlapper alle veggies til pasty i en blender. Killer salaten er nå en drapsmann Lim inn. *** Ta vare ikke til gni øynene eller ansikt etter håndtering av væske eller grønnsaker. Pepper spesielt kan virkelig brenner Hvis det blir i øyet! *** Trinn .. Fortsett å lese

 4. En Servo-baserte 4 beinte rullator

  Kategori: Robot      Visninger: 22

  Bygge din egen (unødig tech) servomotor-drevet 4-etappe walker robot!Første, en advarende: Dette bot er i utgangspunktet en microcontroller-hjerne-versjon av den klassiske STRÅLEN 4 beinte walker. BEAM 4-legger kan være lettere for deg å gjøre hvis du ikke er allerede satt opp for microcontroller programmering og vil bare bygge en rullator.På den annen side, hvis du er komme i gang med mikroprosessor programmering og har et par servoer sparker rundt, er dette her din ideelle prosjekt! Du får til.. Fortsett å lese

 5. HJEMMELAGET DSLR SØKEREN - DIY LCD Z-Finder

  Kategori: Fotografering      Visninger: 22

  DSLR kameraet kan skyte amazing video, men blir fotolog kamera 's første, de vanligvis trenger noen tilbehør til å skyte video. LCD-Viewfinders er første tilbehør som nødvendig, men de kan være svært dyrt! Her er en enkel måte å gjøre en LCD viewfinder for DSLR kamera (eller andre LCD-skjerm)! Det vil koste om $5, men det meste av ting du har sannsynligvis rundt huset, så det vil virkelig koster deg ingenting! Trinn 1. Hva du trenger: Baby pulver beholder (eller en beholder med en run.. Fortsett å lese

 6. Middel mot skadedyr-bevis mutante insekter!

  Kategori: Skadedyrbekjempelse      Visninger: 58

  OK, jeg vil gå over du lager mutante insekter som bare kan krøpling noe plante relatert (Hvis du har tid og penger for å gjøre en hær av dem;)). Merk: Dette er bare for informasjonsformål! Det er ikke min skyld Hvis en bonde blåser hodet, eller hvis du forkorter din levetid, får saksøkte, etc. Som blir sagt, la oss mutate! Trinn 1. Få et bur av noe slag. Som trinnet sier, få et bur. Jeg anbefaler en stål kasse; som de som brukes for å holde hundene og kyllinger n ting. Deretter linje med no.. Fortsett å lese

 7. Hvordan du konverterer videokameraet lomme til vidvinkel

  Kategori: Fotografering      Visninger: 20

  Dette prosjektet vil ta deg fem minutter å fullføre. Hvis du har linser, og en Lim pistol allerede varm, kan det gjøres under et minutt. Utstyret er rimelig, og er ikke ødeleggende for kameraet. Jeg tar ikke ansvar for hva du gjør på kameraet... Pris: om $30 Derfor må du gjøre dette: Pocket videokameraer har ingen beskyttelse for sine linser (holder objektivet ren), linsen adaptere lar deg endre brennvidden til din kameraer (film nærmere til fag) og digital zoom er forferdelig. Grunn for p.. Fortsett å lese

 8. Stekt hvitløk

  Kategori: Brød      Visninger: 38

  Stekt hvitløk er deilig på ristet fransk brød eller lagt til en saus, og det er enkelt å gjøre. Her er tre enkle metoder for å gjøre det hjemme. Trinn 1. Trenger du... -hele hodet/pærer av hvitløk (sørg for å få fin, stramt hoder med huden fortsatt på dem og så intakt som mulig) -noen salt -en bit av olivenolje Avhengig av hvilken metode som er beskrevet at du vil prøve: metode 1: en Beef hvitløk roasting enhet metode 2: noen aluminiumsfolie Metode 3: en liten terracotta pot og skål - K.. Fortsett å lese

 9. LED-LYS FOR TUBE (AC)

  Kategori: Leve      Visninger: 55

  INTRO. Min venn Justin, ville ha min hjelp til å gjøre et LED Tube lys, så dette er resultatet for alle til å se. Tube lyset er en rad med LED-er som kjører på 110- eller 220 volt AC, akkurat som din vanlige neonlys Tube. Trinn 1. TRINN 1 Liste over deler required.100 stykker eller mer av svært Bright White LED av 5 mm size.1- eller mer ikke Polarized kondensator-.33uf til .47uf karakter 250v til 300 volt for n/a v AC1- eller mer ikke Polarized kondensator.22 uF karakter 400 volt - for 220 .. Fortsett å lese

 10. 3D-STJERNERS KRANS

  Kategori: Jul      Visninger: 17

  HÅNDVERKET FRA: BLOOM BECKHAM & MATERIALER: 8 ark håndverket papir, ulike mønstre (jeg brukt for ulike mønstre men brukte ikke alle stjerner jeg kuttet ut Star sjablongen, den større stjerne bedre Popsicle stick En mal med en rett Fuge (jeg bruker min papirkniv & fjernet bladet for dette prosjektet) Varmt lim Diakritiske tegn av alle Sorter, knapper, perler, glitter klistremerker (det du har) Plakatkartong (jeg velge hvit..ditt valg) Båndet HÅNDVERKET FRA BECKHAM & B.. Fortsett å lese

 11. Rocketeer JETPACK!

  Kategori: Halloween      Visninger: 29

  Dette prosjektet var så gøy å gjøre og svært givende å bære til drakt parter. Det tar litt tålmodighet, jeg jobbet på det en time eller to om gangen for de to ukene som kommer opp til Halloween. For å fullføre denne oppgaven vil du nød flere håndverket verktøy: Razor blad/exacto kniv Maskeringsmiddel båndet Duct tape Superglue (mye av det) Svart, sølv og gull spraymaling. Du må også noen Materialer: 2 2-litersflasker Papp-kornblanding-boksen En stor Eggos-boks Hanker ryggsekk eller .. Fortsett å lese

 12. Elastikkbelte øverste Tube

  Kategori: Sykler      Visninger: 40

  Mange stikk-montert sykkel rack krever en flate toppen rør. Dette er en topp tube-kort til å passe en terrengsykkel til et stikk-montert sykkelstativ. Den billigste jeg har funnet er $20. Jeg trodde det ville være enkelt å gjøre med husholdning søppelpost og $7 verdt pins. Dette er min første Instructable, gjerne kommentar. Trinn 1. Deler og verktøy De fleste av dette ble funnet rundt i huset... DELER: Segment av kjede-link gjerdet slange (PVC-rør ville har vært mye lettere hvis det er ti.. Fortsett å lese

 13. Hvordan lage en rask slede ut av husholdningsartikler

  Kategori: Snø      Visninger: 43

  Dette instructable er om hvordan å gjøre en rask slede med enkle elementer og i bare 10 trinn. Dette er flott Hvis du brøt din og alle butikkene er ute. Jeg laget dette etter min sleder ikke kunne håndtere min rampen etter ca 100 ganger og brøt. Trinn 1. Materialer arbeidsmateriale behøvde 1 svart søppelpose 1 tykk-boksen duct tape fargede duct tape (valgfritt) verktøyene som trengs for saks nøyaktig-o kniv Trinn 2. Åpne opp din boksen Hvis boksen er lukket på den ene siden enn åpe.. Fortsett å lese

 14. Dorito og løk Pai

  Kategori: Kake      Visninger: 28

  Kjedsomhet + Pastry = sprø Piestuffs. Trinn 1. Sett sammen din ingredienser Jeg gjorde dette helt fra grunnen av, slik at målene ikke er nøyaktig. Crust1 cup alle formål Flour1/3 CupcLard1/2 ts salt5 tbsp isen waterFilling2 store søt onions1 store grønne bell pepper2 kopper kule Ranch Doritos4 Eggs2 kopper forbitre cream1/8 koppen shredded cheddar cheeseSalt og pepper smak Trinn 2. Gjøre kringle skallet Kombiner mel smult, og salt i en foodprocessor. Puls foodprocessoren til blandingen ser k.. Fortsett å lese

 15. Lage en skjulbar tabell for konserter i parken!

  Kategori: Camping      Visninger: 41

  Vi så denne tabellen, dag tilbys ved kasse & FAT, på konsert i parken. Vi kunne ikke motstå kloning det. Trinn 1. Stykkliste 1 ea. 48 "x 7/8" wooden plugg 3 ea. 2 "x 1/4" x 8' hardvedgulv gitter 1 ea. 1 "x 1/4" x 8' hardvedgulv gitter 4 ea. 1/4-20 x 1 "linjeskift bolter 4 ea. 1/4-20 messing gjengede sette inn nøtter 4' x 1-tommers nylon web belte 1/4 "stifter Trinn 2. Klipp ut plugg Begynn med å kutte plugg i fire like lange stykker. Legg merke til at jeg ikke si 12 "stykker. Dette.. Fortsett å lese

 16. Hvordan lage flettet/vevd hodebånd instruksjoner

  Kategori: Mote      Visninger: 25

  Surfe på nettet, jeg fant disse instruksjonene: hvordan å flette 5 stå brød. Jeg prøvde denne teknikken bruker båndet, men det gjorde ikke viste seg ganske så jeg endret "side strand over midten står" til "side strand over så under midten står". Her er hva jeg fikk. Bare følgende steg for steg instruksjonene nedenfor for å lage en selv.Hva du trenger: 5 x 24-tommers lang 3/8 "båndet, D-ring, stoff-tac, limpistolen, flettet hodebånd base (eller du kan bryte 1" plast hodebånd med 3/8 "bånd), sisso.. Fortsett å lese

 17. SVÆRT enkle Paracord armbånd ved hjelp av dobbel Fishermans ..

  Kategori: Smykker      Visninger: 35

  Her er et veldig enkelt armbånd som du kan knytte. Det krever ikke noen veving, bare en dobbel fisherman's knute. Den inneholder også ca 5 meter av ledningen, men du kan bruke mer. Stem på meg i Paracord Contest! Trinn 1. Den doble Fisherman's knuten Også kjent som grapevine eller den dobbel engelskmann knute, den doble fisherman's knuten er vanligvis brukes til å tie 2 deler av tau sammen, vanligvis i klatring til sikker linjer sammen, eller som en sikkerhetskopi knute som gjør at du ikke .. Fortsett å lese

 18. Bygge en tømmerhytte Playhouse for under $300

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 18

  Jeg la merke til at min 3 år gamle sønn alltid gravitated mot lekehus når vi gikk til en stor lekeplass. Så satte jeg Playhouse på min liste over ting å få for ham. Ja vel, etter shopping rundt for en stund jeg fant at en Playhouse for enhver anstendig størrelse var $1200 for en stripete ned, 4'x 6' boksen. Så var det tømmerhytte som jeg syntes var veldig kult, men det var $3700, markert ned fra $4200 fordi det var en gulvmodell! Så kom min inspirasjon, mine naboer innlegge en stokkade gjerd.. Fortsett å lese

 19. Håndfri musikk

  Kategori: Audio      Visninger: 31

  Sett sammen en svitsj-boksen for å bytte fra å høre på musikk på hodet telefoner å lytte til å svare telefonen med venstre øret, mens musikken fortsetter i høyre. (krever noen elektroniske komponenter, og grunnleggende soldiering ferdigheter) Trinn 1. Forklaring: Hokai, så ble jeg får lei av å måtte ta av hodet mitt-telefoner når måtte svare på en oppringing, og jeg var ønske jeg kunne lytte til musikk mens du på vent, eller på en kjedelig samtale. Så ideen ble født, og etter en rask tur t.. Fortsett å lese

 20. Gjøre en glødende Allehelgensdagskort

  Kategori: Led      Visninger: 32

  Gjør en glødende Allehelgensdagskort I denne opplæringen vil vi vise deg hvordan du gjør en kort-Allehelgensdag med glowing lysdioder! Du gjør dette vil vi bruke noen Bare maling, et batteri, og noen overflaten mount lysdioder. Trinn 1. Materialer Materialer Bare maling Pensel A4-papir Coloring blyanter eller fargestifter Komponenter 2 X - overflate Mount lysdioder UK: Farnell / oss: Digi-nøkkel 1 X - 3V mynt cellers batteri UK: Farnell / oss: Digi-nøkkel Trinn 2. Laste ned og s.. Fortsett å lese