Hjem » Utenfor » Båter » enkel måte til cartop en kano eller båt

enkel måte til cartop en kano eller båt

Kategori: BåterForfatter: Alexandrie Lecoq • Visninger: 47

I min Instructable «hvordan du raden kano» måtte jeg vise store tunge coleman kano, etter at du bruker en Extender-enhet for belastningen med min pickup lastebil i mange år, jeg finne ut hvordan å sette min kano på toppen av min nye minivan uten å skrape den. Jeg vil ikke trenger å bekymre deg for å løfte en stor tung opp på taket av min van etter seg selv ut roing. så her er hva jeg kom opp med.

Trinn 1. Dyrt deler

Den dyreste delen må er en receiver stikk for du bil eller lastebil. Jeg har mine fra JCWhitney.com for $100 dollar det er vanskelighet klassen V (5), og er vurdert til 700 lbs annetspråk vekt, siden min lastebil er bare vurdert til 200 lbs jeg skjønte det ville ikke vondt for å ha en sterk stikk, og siden jeg har tenkt på å styre lastebil i bakken vil ingen andre over laste bilen min. Trailer hitches vurderes av vekten de kan trekke, en klasse jeg filmlerretet er enkle flatt bar som du legger på en bil for å støtte ballen stikk. Klasse II er en 1 1/4 «bilderør som higer enn en klasse er klassifisert jeg, det er den laveste av receiver typen hitches. Klasse III og opp er 2 «kvadrat receiver typen hitches, stikk har en 2″ firkantede hullet i det å ta tegne linjen som ballen stikk er montert på.
Du kan få et stikk og montere den deg selv, eller en Uhaul, Sears automotive avdeling eller lignende vil selge deg en og montere den for deg.
Den neste delen du trenger er en «lastebil bed extender» Jeg har mine fra Harbor Freight.com (p # n/a VGA) for 30$, det viser nå for $ n/a
Den tredje delen du trenger for en minivan eller bilen er en 2-»firkantet stål rør som passer inn i en 2″ receiver stikk, jeg har mine som et venstre fra bygging på jobb.
Den siste delen vil du trenger er en annen draw bar PIN-kode som de to som følger med seng Extender-enheten. Jeg har min Billige på Home Depot, men harbor freight, jcwhitney, eller noe sted av trailer-stikk type vil ha dem.
Dette bildet er fra Harbor Freight-katalogen, jeg pleide å hale kano opp ned på sengen Extender-enheten akkurat som styrene er vist i dette bildet.

Trinn 2. Å endre seng Extender-enheten for tak toppen bruk.

Jeg startet med standard seng Extender-enheten, men jeg ønsket å bli kjøpedyktig dreies cross-linjen for å tillate enklere lasting av kano. Jeg fant en galvanisert rør på maskinvare store passer i kontakten på slutten av linjen «L» perfekt slik jeg boret det å låse det inn i «L» bar-kontakten.

Trinn 3. Nå for noen høyde

Jeg deretter sette den 2 «bilderør over røret og boret dem begge samtidig for å godta Lås PIN-koden. Deretter klipp jeg 2 «rør forhold til min van.

Trinn 4. Innstillingen i feltet cross

deretter satt jeg til cross baren i toppen av røret 2 «. Det er satt på samme nivå som foran cross bar på min van bagasjehylle, bør jeg legge en PIN-kode i rør for å låse den øverste linjen, men lavere etappe av «T» er så lang at det ikke kan hoppe opp ut av 2 «røret, så jeg havn’t.
Som du ser i bildet Dette tillater meg å laste og losse van uten å måtte fjerne tube-inndeling 2 «, kommer Gorman opp til høy for å åpne den med kano på taket skjønt.

Trinn 5. Nå kommer den Hard(est) delen

Dette er bare hardt med å bruke dette systemet for lasting,
Du må plukke opp den ene enden av kano og sette den på tvers av baren.
Jeg deretter knytte slutten av kano ved hjelp av tau som er knyttet til indre «ører» på tvers for å holde kano «låst» bort på tvers av menylinjen på riktig lengde.
Jeg deretter begrensninger i kano med tau som festes til de ytre «ører» på endene av cross-linjen for å holde kano glir fra side til side.

Trinn 6. Resten er enkelt!

nå løft den andre enden av kano (en ga) og gå den rundt til forsiden av kjøretøyet. Jeg installere cross baren på bagasjehylle van bare når jeg setter noe på taket som resten av tiden det bare dreper din gass milage, resten av tiden jeg holde dem under gulvet i «trunk». (de av dere med grand campingvogner vet hva jeg mener) Hvis du ikke har et tak stativ, ville kano blokker (blokk skum med en groove i det som festes over kano-rail) fungere for forsiden.
Jeg sørge for at nesen av kano faller bare på toppen av frontruten, dette holder dra fra kano og ikke tregere van noticably. Jeg kan gjøre dette fordi seng Extender-enheten regnes som en del av rammen av bilen, slik at overhenget bare starter akter cross-feltet.
Dette er punktet når du legger i øvre Lås pin å holde cross baren og 2 «tube sikker til datakanalen. Så jeg kaste et endlless lasten armbånd over foran kano og feste den til taket av van (åpne dørene først, slik at du ikke trenger å gjøre the dukes of hazzard klatre i vinduet trikset) spenselet går midt mellom forsetene som gjør det enkelt å holde et øye med spenningen stroppen. Kontroller at du vrir stroppen minst 3 ganger på hver side av kano slik at det ikke nynne som en gigantisk hornet på taket av bilen.
Jeg knytte fremover tau av kano over toppen av van, og over bære thwarts i kano (for å spare maling) og ned til trailer-stikk, denne tau er å stoppe kano fra skyve frem. Jeg tie akter tau fra kano til receiver stikk også for å holde kano glir bakover, så langt dette har fungert for meg i nesten 2 år på svært humpete tilbake veier og på motorvei-hastigheter uten problemer. Jeg liker denne måten å rigging slips-offs som det ingen tau chaffing min hette eller plast front støtfanger, og jeg ikke trenger å ligge på bakken å mate tau gjennom grillen hullene i støtfanger å finne noe solid å knytte av til.
Og/Yakamia eller Thule gjør begge lignende produkter som kan dreies for kajakk og kano (uten bredt på tvers av baren) de begge stige rett opp fra receiver filmlerretet skjønt så klaring for en bakluke vil være et problem, og de er begge dyrt. Dette settet opp vil også arbeide for stiger og trelast (innen grunn), noe de dyre som vil ikke gjøre også.Siste innlegg


 1. Animere med flere lag Engravings

  Kategori: Kunst      Visninger: 27

  Gravering/etsning er ikke noe nytt, men det er alltid plass til nye ideer og måter å gjøre dem se enda bedre. Tilbake i 2001 når jeg innført gravering til modding samfunnet med Glowpad artikkel (verden først lighted musematte), de grunnleggende én farget strektegninger var nok til å gjøre alle smiler n/a var innføringen av flerfargede engravings. Det var på tide å gjøre dem animere og det vil si hva denne opplæringen handler om. Først vil jeg introdusere teknikken med en enkel logo og deretter f.. Fortsett å lese

 2. Hvordan lage en slede ut av gamle snø ski

  Kategori: Snø      Visninger: 140

  Vi endelig fikk en anstendig snø, men jeg er altfor billig å gå ut og kjøpe en slede. Jeg hadde noen gamle ski ligger rundt, slik at.... Trinn 1. Finne noen ski Oh, se! Noen gamle snø ski sitter i min butikk! Trinn 2. Lager svinn trelast Jeg hadde noen 1-med 4, noen 2 x 4 og noen andre svinn... Trinn 3. Samle verktøy Jeg brukte en Jigsaw til å forme "støvel" (du vil se hva jeg mener i neste trinn. I tillegg til en trådløs bore, skillsaw, og en haug med drywall skruen. Trinn 4. Lage "s.. Fortsett å lese

 3. Myk Baby-sko med mønstre

  Kategori: Barn      Visninger: 83

  Myk baby sko (eller tøfler) la lite en bygge foten i riktig muskler og føle bakken ved gjennomsøking eller vandre rundt. De også gi nødvendig beskyttelse mot fortau for varm eller kald luft. Men babyføtter vokse fort og kommer i mange former og størrelser, så gjør din egen myk sko er en flott måte å få et tilpasset plass nesten gratis. Og de er raske til å gjøre - jeg kan piske disse ut på under 15 minutter. Denne Instructable dekker den grunnleggende alle fleece versjonen jeg laget for Kråkef.. Fortsett å lese

 4. Oppgradere din gamle Takvifte

  Kategori: Hus for renovering      Visninger: 48

  Billige fans med falske skinnende tre korn og "messing" deler er ganske stygg, og ganske utbredt. Siden jeg ikke kunne finne en god leter erstatning som ikke koster en gazillion dollar, og siden min fans fortsatt arbeidet fin, bestemte jeg meg å endre sitt utseende. Dette prosjektet er enkelt å gjøre, og krever ikke elektrisk arbeid (med mindre du vil den skal). Planer om å ta 2-3 timer å takle de første 6 trinnene, og en annen 30 minutter for å reassemble fan og slå den på. Trinn 1. Materiale.. Fortsett å lese

 5. Multifacet bargain solenergi konsentrator

  Kategori: Solar      Visninger: 53

  Jeg bor i Phoenix, Arizona. Phoenix er blant områdene i USA som får mest stråling (hendelsen sollys) hvert år. Dette er delvis på grunn av latitude og partiet grunnet tørt klima og derfor lav fuktighet og lite nedbør. Disse førte meg til å tenke på å bygge en solar vannkoker. Jeg har alltid vært interessert i gammel stil damp stempelet motorer og trodde det ville være morsomt å bygge en solar konsentrator å koke vann og kjøre en motor. Dette prosjektet får så langt som å bygge solar konsentrator.. Fortsett å lese

 6. Tube kurve Tracer

  Kategori: Elektronikk      Visninger: 46

  Dette er for alle disse tube amp entusiaster og hackere der ute. Jeg ønsket å bygge en tube stereo amp som jeg kunne være stolt av. Det er fremdeles et arbeid pågår... Men nektet i løpet av ledninger det opp jeg funnet at bare enkelte 6AU6s å skjevhet der de skal. Jeg har en 1966 kopi av RCA mottar Tube håndboken, og har utviklet elektronikk av alle former for om 30 år, jeg forstår at publiserte dataene på en enhet må tas med en wee korn av salt noen ganger. Men tube-dataene som er publisert .. Fortsett å lese

 7. Små jenter Cheerleading skjørt

  Kategori: Sy      Visninger: 115

  Et par år siden, vi flyttet til en ny, fotball-besatt by. Hver fredag når den lokale lag spiller, kle alle skolebarn seg i team farger. Guttene slitasje jerseys, og alle jentene slitasje cheerleading uniformer. Følger ikke vi sport, men når min lille pike ba for en cheerleading uniform, jeg ønsket å få en for henne. Dessverre, de offisielle uniformer koste mer enn $30 hver--en liten bratt for en drakt som er bare utslitt på spillet dager. Etter å ha sett på noen av skjørt i butikkene, bestemte j.. Fortsett å lese

 8. Hvordan du gjør, og bruk en Cootie-Catcher for lesing

  Kategori: Papir      Visninger: 44

  Husker du Cootie catcher fra når du var barn? Jeg elsket dem! Her er en cootie-catcher perfekt for å lære å lese gutten min i livet ditt! Min preschooler elsket å gjøre henne catcher "snakke", og jeg elsker noe som hjelper henne Lær å lese! Hva er fremgangsmåten? Trinn 1: Gjøre moro papir Trinn 2: Brett "Cootie Catcher" Trinn 3: Legge til ord i din catcher Trinn 4: Andre ideer å berike denne læringsaktivitet Trinn 1. Gjøre litt moro papir Hvis du vil gjør vårt papir opprettet vi noen b.. Fortsett å lese

 9. Serv O'Beer med iPhone for perfekt Pour

  Kategori: Eple      Visninger: 29

  Med New Years raskt nærmer ønsket jeg å gjøre et prosjekt som gir den perfekte pour og ta ut alle av det fysiske arbeidet. Ved hjelp av Construx som mekanisk plattform, en servo kjører handlingen og ioBridge kontrollere systemet, var jeg i stand til å oppnå perfekt pour kontrollert med å skru av min iPhone (ved hjelp av tilbakemeldingen Akselerometer). Trinn 1. Konstruere Contrux plattform Ved hjelp av Construx, opprette en plattform som vil holde vekten av en flaske av øl (brus fungerer, men .. Fortsett å lese

 10. Enkel handlevogn For tung plikt transporten (fra handlevogn)

  Kategori: Biler      Visninger: 31

  Dette instructable er for alle som trenger å transportere tung last, men ikke har riktig utstyr. For meg er det faktisk et tillegg til min 3-veis-lydsystem. http://www.instructables.com/ID/outdoor-3-Way-Speaker-Sound-System-12VI trengte noe som kunne hjelpe meg med å transportere min soundsystem. Jeg var ser for sykkelen handlekurver på Internett, men jeg bare hadde et meget lavt budsjett. Så jeg tok en god titt i min bakgård, og det jeg grunnlegge en lett løsning å meg problem. De viktigste ing.. Fortsett å lese

 11. Vokse din egen Rock Candy

  Kategori: Søtsaker      Visninger: 28

  Ser etter noe sugary å tilfredsstille din søt tann, og samtidig har noe moro for å fylle din tid? Prøv voksende din egen rock candy! Ofte ganger sett på karneval, messer eller theme parks, vil denne suger ikke bare smake stor, men du vil lære noe i prosessen også. Når du prøver det, og du bestemmer deg å, kan du prøve noen nye smaker! Det tar 3 til 5 dager til å vokse, men sluttresultatet er en deilig behandler som du kan imponere vennene dine med! Trinn 1. Ingredienser Jeg garanterer at du ha.. Fortsett å lese

 12. Hydroponic Flo og fjære enkelt bøtte System

  Kategori: Hagearbeid      Visninger: 21

  Jeg satt ut i dag for å gjøre to prosjekter. De Flo og fjære bøttene som du ser her og en kloning boks som Ez-klone maskinene som koster 200 dollar. Jeg gjorde begge. Eventuell ettall har en interesse i den andre gi meg beskjed og jeg vil skrive opp og instructable på den også. Jeg har vært økende med Flo og fjære system for en stund. Det er en av de enkleste Hydroponics system å bruke og vedlikeholde etter min mening. Frem til nå ha jeg blitt benytter en stor skuff med flere kvadrat potter i .. Fortsett å lese

 13. CandyBot v1.0

  Kategori: Søtsaker      Visninger: 19

  Bygge en motorisert candy dispenser fra ting rundt i huset! Vår maker gruppe - distribuert Hacker/Maker nettverk (Appleton, WI)-http://dhmn.net - arbeidet sammen for å designe og bygge CandyBot. For denne "lag" vi hadde barn som strekker seg fra alderen 5-13 design og bygge 90% av bot. 3/28/2011 Redigere: Dette instructable ble gjort for nasjonale Robotics uke konkurransen og var målrettet på 12 og under aldersgruppe. Vi brukte: CD juvelen tilfeller Tom vev-boksen Plast cracker/cookie .. Fortsett å lese

 14. En annen mest unyttig maskinen noensinne

  Kategori: Maling og humor      Visninger: 55

  Hvis dette er første gang du ser en mest unyttig maskinen noensinne (MUME), det er en maskin som, når aktivert, umiddelbart slår seg av. Hvis du har planer om å bygge en, oppfordrer jeg deg til å se på andre på Instructables (etter at du har studert min nøye!), og sjekk ut videoen nedenfor. Det finnes to forskjellige elektriske versjoner av disse, de opererer nøyaktig det samme. Jeg bruker forenklet én - bryterne bare, ingen 555 tidtaker sjetonger. Disse er mye moro å ha sitte rundt og se hvor.. Fortsett å lese

 15. Verktøyet belte for kunst og håndverk materialer

  Kategori: Mote      Visninger: 44

  Dette beltet er for gjennomføring av en rekke materialer rundt med deg. Trinn 1. Trinn 1: Samle materialer Materialer 1) Belte 2) Lerret eller noen solid stoff 3) Symaskin, eller du kan sy for hånd med nål og tråd 4) Linjalen, blyant, pins 5) Pinne på borrelås (strimler) * Valgfri 6) Iron-on ink jet t-skjorte transfer paper 7) Og et Strykejern Det første som bør gjøres er å få materialet. Jeg fikk beltet for dette prosjektet på det lokale lageret for dollar, men noen gamle eller kjøp.. Fortsett å lese

 16. PC-B-gått V1

  Kategori: Usb      Visninger: 23

  Jeg liker den TV-B-gått og trodde det ville være godt å opprette en lignende prank som enheten. Hva jeg har opprettet er en USB-enhet som kan utløse flere handlinger på en datamaskin, ideen er du har denne enheten som er koblet til en datamaskin du ønske å prank du utløse enheten og den vil deretter utføre en rekke operasjoner inkludert men ikke begrenset til. Lukke det aktive vinduet på datamaskinen. (dette er hva jeg bruker på demo) Låse dataskjermen bringe opp på skjermbildet Ctr.. Fortsett å lese

 17. Mario Pipe penn mobilholder

  Kategori: Videospill      Visninger: 39

  Har du noen gang vært sitter ved skrivebordet, og plutselig lyst til Gran opp litt? Du kan gjøre det mer interessant? Vel jeg gjorde, og her er min Gran-er... Mario Pipe penn innehaveren!!!!!?!? Ting du må: Penn, blyant eller tekstA. Papir Skriveren Fotoredigeringsprogram som Gimp eller Photoshop. To forskjellige tykkelse papp rør. Saks. Kutte kniv. Bånd. Fest. Trinn 1. Klippe ut, Hacking og måle I dette trinnet vil jeg vise deg den dodgy taktikken som jeg brukte til å måle og kl.. Fortsett å lese

 18. Entwined hjerter

  Kategori: Trearbeid      Visninger: 44

  Jeg ønsket å lage en Valentine gave for min kone. Noe spesielt. Noe unikt. Noe som viser nøyaktig hva jeg føler. Trinn 1. Starter. Billedhugger berømte sa gang at måten å gjøre en utskjæring er å se på et stykke tre, se bildet innenfor det og klippe bort alle biter som ikke hører hjemme. Siden jeg gjør de fleste av mine prosjekter på den måten som syntes en rimelig måte å gå. Jeg startet med en kort lengde på grenen som hadde blitt sittende i varmt siden før jul. Ved hjelp av en ju.. Fortsett å lese

 19. Sortering Penny-Jar

  Kategori: Livsferdigheter      Visninger: 35

  For de fleste banker er innløse i din krone glasset noe de gjør bare motvillig. Du må manuelt sortere mynter i eneste kirkesamfunn. Du må manuelt bag dem inn nøyaktig antall. Selv om de har høy-teknikken, skalerer industrien presisjon, for å gjøre det automatisk.Det er noen maskiner i supermarkeder som behandler pennies automatisk... for en 10% avgift. Dette, er for meg, like ille som minibanker som belaster du �2 for tilgang til dine egne penger. Så jeg alltid sortere og bag min egen penny glas.. Fortsett å lese

 20. DIY SNØ MASKIN

  Kategori: Snø      Visninger: 44

  Her er mitt forsøk på å bygge en snø maskin fra noen vanning systemet ting, et blad blåser og for mye tid på hendene mine. VANN OG ELEKTRISITET BLAND IKKE [[: GT:]] [[: GT:]] [[: GT:]] [[: GT:]] [[: GT:]] VÆR EKSTREMT FORSIKTIG Det kan også være lurt å lagre vann feed linje (vannslange) og blåser assy. innendørs, siden de vil sannsynligvis fryse solid Hvis du ikke. Med bare en bit av fuktighet kan helt blokkere opp riggen Hvis det er stillestående, f.eks, hvis den er slått av, bringe den.... Fortsett å lese

Reklame

Partnere


At an online jewellery store, it is too easy to discover new items and buy it with ease.